obsessed by cruelty Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Meni je ovo mediocre at its best Solo je odlican, da ne gresim dusu 2 Quote
miter Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Pesma ko pesma nista posebno pogotovo kada bi je uporedio sa Rise Up tek tada ne dolazi do izrazaja Quote
vudun Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Ponovo će se praviti prvoklasne pesme, kad Putin i Tramp zarate sa Amerikom. Quote
HUMAN Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Stvarno prosek od pesme, svidja mi se početni rif, ali umesto da posle njega pukne dobro kucanje, dobijamo nekako mlitav nastavak, očekivao sam od Hoglana dosta brži kec, takodje, Čak isuviše melodičan i deluje kao da recituje, što kaže Obsesd, solaža kolko-tolko vadi pesmu! Quote
vudun Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Bilo bi lepo kada bi kreirali jednu baladu, poput The Ballad ili Return to Serenity. To se čeka godinama... Samo, ne znam da li bi bili u stanju da to izvedu trenutačno. I ne samo oni... Quote
HUMAN Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Jeste da godinama unazad nisu imali dobru baladu, ali Cold Embrace sa prošlog albuma je meni više nego fenomenalna, čak bih je svrstao medju njihove najbolje kao što su The Legacy i Trail of Tears. Quote
vudun Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Uh, gde da je svrstavaš među takva remek-dela... Masno su iskopirali gospodare metala sa Cold Embrace. Quote
HUMAN Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Zaista se oseća meraklija u toj pesmi, ali ipak se ne radi o ripofu, jednostavno su napravili sjajnu baladu sa izraženijim uticajem (staaaare ) Metalike. 1 Quote
Сале Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Добра је песма. Свиђа ми се што Чак рецитује у 5. брзини. Quote
hate squad Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Meni bez veze... sto ne znaci da ce album biti los, ali ni prva ni ova me nisu "dojmile" Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Dobra je nova stvar, lepo vozi. Mnogo bolja od prosle. Quote
perzekjušn menijak Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 http://www.mediaboom.org/460430-testament-brotherhood-of-the-snake-2016.html 1 Quote
KazimKazim Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Izglea da su isli na kartu - neamo nista inovativno i zanimljivo da ubacimo, ali cemo zato da prepucamo produkciu, pa ce valjda biti lozacki i proci kod publike I zaista, iako volim napucane albume - produkcia im uopste nie isla na ruku...kao ni Hoglan, koie siaian bubnjar, a odje skoro nista ne doprinosi...los match za bend Niedna pesma mi nie zanimljiva od pocetka do kraia, flow ocaian...prva pesma e kao nesto upecatljiva, ali nista posebno Pale King ima edan dobar deo Stronghold dobro pocinje, ocaino se zavrsava Centuries of Suffering obrnuto...dosadna, ali se malo bolje zavrsava Neptune's Spear ima dobru solazu na sredini (mozda i naibolji detalj na celom albumu) i toe to Ostale mi se ni po cemu ne izdvaiaiu, mogle su biti i izbacene Pokusali su neki miks Heathen Evolution/Overkill Ironbound i novieg dosadnog Exodusa...na krau su tu nedje mozda sa Exodusom Death Angel e albumcina za ovo, Megadeth da ne pricam Kara banana 2 3 Quote
HUMAN Posted October 12, 2016 Report Posted October 12, 2016 Ne kenjaj, album zakiva, a tek sam na polovini.. CENTURIES, CENTURIES OF SUFFERING, CENTURIES, CENTURIES OF FUCKIN BLOOOOD
Recommended Posts