Dekapitator_Prisoner Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Demonic je inace thrash masterpiece. Do mojega i nazad. Realnije bi bilo da je masterpiss Quote
HUMAN Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Ništa tako čudno, Nuclear bi još malo para! Demonic retko kad pustim kad mi se sluša Testament, ali mi nekad davno bio kul album, The Gathering strašno dobar album, medju omiljenim njihovim, vidi se da je All Star ekipa radila na njemu. btw. Ovi novi omoti mi izgledaju još gluplje nego stari Quote
Demon Seed Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Novi omoti su i meni najmanje jasni u celoj prici Quote
Сале Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Па то са новим омотима се ради ваљда за колекционаре. Мало је вероватно да ће просечан металер који је већ једном купио албум кад је изашао,купити исти албум поново само са другачијом сликом. Quote
Demon Seed Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 (edited) To nisu kolekcionari nego hrčci hoarderi Kapiram sta os da kazes, ali ja bih pre kupio neki album koji nemam, nego dva puta isti album Testamenta, iako obozavam bend... A isto tako bih pre kupio album sa prvobitnim cover artom nego sa promenjenim, ako ga vec nemam Edited September 23, 2017 by Demon Seed 1 Quote
Сале Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 Па наравски. А и у 99% случајева су нови омоти (не само код тестамента,него генерално) безвезнији него они оригинални. Quote
Drogarito Posted September 23, 2017 Report Posted September 23, 2017 strašna je stvar taj ostrašćeni konzumerizam 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Bolje bi bilo da su remasterovali i remiksovali prvih 5 albuma, da zazvuce ljudski najzad, kako i zasluzuju takva remek dela. Quote
Demon Seed Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Tebra kvaka je u tome sto su ti albumi Atlantic/Megaforce izdavastvo, a ovi remasteri krecu od prvog izdanja koje nije izdato kod njih. Klasican pos'o. Jos vicu classic albumi. Meni su sva ta izdanja super ali koga lazete xD Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Jedino The Gathering bi mogao da prodje kao klasik. Interesuje me na sta ce da lici ovaj Eindhoven. Quote
Demon Seed Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 E vis to mi rusi koncepciju za ovo gore, Eindhoven je jedini Atlantic/Megaforce odje Otvorih tekst ponovo, svake dve recenice govore classic classic Classic ploca sa re-recordovima classic pesama sa classic pevacem na nekim pesmama, samo stim nije classic i pesme zvuce u startu utoliko otuznije Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Verovatno im jeftinije bilo da ovo urade negi prvih 5, kojima su remaster i remiks brutalno neophodni. Al dobro, i to ce jednog dana Quote
kuruz Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Bolje bi bilo da su remasterovali i remiksovali prvih 5 albuma, da zazvuce ljudski najzad, kako i zasluzuju takva remek dela. hoće li neko zaustaviti ovog čoveka? 1 1 Quote
Talvi Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 meni su svi ti 90s Testament albumi super, a First Strike Still Deadly među naj-rerekordovima ikad Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 hoće li neko zaustaviti ovog čoveka? Imas li ti usi ? Quote
Demon Seed Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Realno, objektivno, nie to neka produkcija Da li ikome treba remaster, bez obzira na to, drugo je pitanje Opet bih pre slušao remastere starih albuma nego First Strike Still Deadly. Ne mogu da razumem nikoga ko to pušta pre no original 1 1 Quote
Talvi Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Into The Pit se uvek i bez izuzetka pušta isključivo FSSD verzija Quote
Demon Seed Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Samo ceo The New Order. Into the Pit ionako najslabija pesma na albumu posle A Day of Reckoning Quote
Bernard Panasonik Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Upravo su sada u Americi reizdati peti i sesti album (The Ritual i Low) na vinilu za čini mi se Megaforce. Prva dva su sigurno reizdata pre par godina valjda kao neki remaster, mrzi me sada da guglujem, ima mi ortak vinile, dobro to zvuči. Omoti su originalni, ali je štampa odlična, što nije uvek slučaj, recimo ova Maiden reizdanja gde su svi albumi kao gatefold bolje izgledaju originalni omoti, ovi novi izgledaju nekako razvodnjeno. Ova reizdanja su logičan potez, Testament su privatno preduzeće Chucka i Erica i para nikada dosta, seća li se neko kada su pre 15-ak godina valjali baš loše video bootlege preko svog sajta? Ali na stranu to, pola ovih albuma je nenabavljivo na vinilu i logično je da postoje u ponudi. Sad to sto su menjali omote je obican trgovacki potez da bi za par godina mogli opet da prodaju originalne omote. Realno albume tipa Filmore ili Demonic tesko da ce skoro opet raditi na vinilu. Nikakav remaster ne moze da pomogne produkciji Souls Of Black ili dobosu sa Practice What Your Preach Mozda da urade remix, ali tesko da su sacuvane originalne visekanalne trake. Quote
obsessed by cruelty Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 dobosu sa Practice What Your Preach tu je kriticniji bas bubanj sljap sljap Quote
Сале Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Nikakav remaster ne moze da pomogne produkciji Souls Of Black Шта фали продукцији на том албуму?? Мени је супер. Једино је пректис мало слабији са продукцијом. Quote
Drogarito Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 :haha: :haha: baš je obrnuto. Practice ima odličnu produkciju za razliku od souls of black (inače mediokritet od albuma) Quote
miter Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Souls of Black ima baladetinu, kad je čujem, ništa alkohol, žileti u fijoku Quote
Сале Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 souls of black (inače mediokritet od albuma) Е видиш ја сам то исто мислио доста дуго времена и никако нисам могао да прихватим тај албум. Али поново сам му дао шансу пре око годину дана и неколико дана сам га стално вртео и на крају скапирао у каквој сам заблуди био. Албум је све само не лош и медиокритетан како си га окарактерисао. Али мени је требало више од 10 слушања да би то скапирао. У ствари са сваким слушањем је све бољи и бољи . Quote
vudun Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 И тебе сааам сит кафааано пректис вот ју прич. ПРИЧ! Пректис ватјааааа прц! Сколник маестро. Quote
Recommended Posts