Koroviev Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 To nije bio zvuk. Bilo je to nešto. Nešto mučno i bučno. Odgovor na pitanje šta zakopan je u nekoj mrtvoj močvari s Frubijem. 1 Quote
Angelystor Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Jebote Billy baš loše zvuči na ovom Electric Crown snimku. Jel se i za growlove štedeo ovako? 55 minutes ago, Grobodan said: Bubnih opni. Jedan od najgorih zvukova ikad. Vala baš. Quote
Chicken Little 420 Posted June 20, 2019 Report Posted June 20, 2019 Ovo je za zvuk na Legacy-u bila filharmonija. Dobar provod, vreme bas posluzilo, culi ste da danas sve kasni, bilo je pitanje da li ce se i odrzati zbog nevremena. Fina setlista, zvuk manje vise isti svuda, prosetao sam se na par mesta. Festival korektan, mogli bi da izbace te bendove sa sajkacama. Dosta ljudi sretoh, pivo jeftino, pljeska losa, Kojot u kroksicama, Cipi u lepoj kosulji. METAL! Quote
perzekjušn menijak Posted June 21, 2019 Report Posted June 21, 2019 Na Legacy su se barem dobro čuli prve tri pesme dok ih nisu napanjili. Ovde se ni sekunda nisu čuli iole pristojno. Quote
Bernard Panasonik Posted June 21, 2019 Report Posted June 21, 2019 Juče čuh aber da je njihov tonac mislio da je ograničenje 100 decibela, kao u Americi, pa je smanjio sve. Ako je ovo i tačno, nije samo problem bio u glasnoći već u kompletnom zvuku i mixu. Quote
PayaKG Posted June 21, 2019 Report Posted June 21, 2019 Tačno je ovo za tonca i 100 decibela.Pero Deformero je bio,mislim,oko 120db,zato su se mnogo bolje čuli.Prve 3 pesme je bubanj zvučao kao kanta,posle su malo ispeglali.Ja sam recimo Skolnika odlično čuo(bio sam blizu levog video bima),ali zato Pitersona ništa.Drugar koji je bio na drugoj strani Pitersona je čuo odlično,a Skolnika ništa.Vokal se često gubio,cela svirka mi je bila nekako neskladna,iako su momci pošteno odsvirali.Znači tonac je usrao sve.Svirka ne može da se poredi sa Anthraxom pre 2 godine.Sa druge strane drago mi je da sam video ovaj veliki bend u mom gradu,i nadam se da će se nastaviti sa dovođenjem svetskih metal bendova na Arsenal fest.Najviše bude posetilaca,najviše se piva popije,a i u gradu se jedino može osetiti dobra atmosfera kada ga metalci okupiraju.Jedino ove godine nije bilo braće Bugara.Što se članova benda tiče,skroz su normalni likovi,i uopšte nisu imali posebnih zahteva.Skolinik se celo popodne šetao gradom,jeo sladoled kod Goranca i sa svakim se slikao i ćaskao.Čak su ga pustili u crkvu u kratkim pantalonama 2 2 Quote
Angelystor Posted July 31, 2019 Report Posted July 31, 2019 TESTAMENT, EXODUS and DEATH ANGEL will join forces for "The Bay Strikes Back 2020" European tour. The trek will kick off on February 6 in Copenhagen, Denmark and will hit 25 cities before concluding on March 11 in Hannover, Germany. Feb. 06 - DK Copenhagen, Amager Bio Feb. 07 - SE Stockholm, Arenan Fryshuset Feb. 10 - FI Helsinki, The Circus Feb. 11 - FI Tampere, Pakkahuone Feb. 13 - DE Hamburg, Docks Feb. 14 - DE Oberhausen, Turbinenhalle Feb. 15 - DE Wiesbaden, Schlachthof Feb. 16 - NL Utrecht, Tivoli Feb. 18 - DE Berlin, Huxleys Feb. 19 - PL Wroclaw, Orbita Hall Feb. 20 - AT Vienna, Arena Feb. 21 - DE Munich, Backstage Feb. 22 - DE Filderstadt, Filharmonie Feb. 25 - IT Milano, Live Club Feb. 27 - ES Barcelona, Razzmatazz Feb. 28 - ES Madrid, Palacio Vistalegre Feb. 29 - FR Toulouse, Bikini Mar. 01 - FR Paris, Elysee Montmartre Mar. 03 - UK Bristol, O2 Academy Mar. 04 - IE Dublin, National Stadium Mar. 06 - UK London, Forum Mar. 07 - UK Manchester, Academy Mar. 08 - UK Glasgow, Barrowland Mar. 10 - BE Brussels, AB Mar. 11 - DE Hannover, Capitol Quote
Talvi Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 https://lambgoat.com/news/32583/Testament-to-release-new-album-in-April Quote
Chicken Little 420 Posted January 30, 2020 Report Posted January 30, 2020 (edited) 01. Children Of The Next Level 02. WWII 03. Dream Deceiver 04. Night Of The Witch 05. City Of Angels 06. Ishtars Gate 07. Symptoms 08. False Prophet 09. The Healers 10. Code Of Hammurabi 11. Curse Of Osiris 12. Catacombs Edited January 31, 2020 by Chicken Little 420 3 Quote
HUMAN Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 Čak čudno zvuči ovde, al zanimljiva stvar skroz Cover mi nešto tupav.. 1 Quote
Koroviev Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 Neka ga ovakvog, bolje da ga ima, nego da ga neima. 1 Quote
Сале Posted January 31, 2020 Report Posted January 31, 2020 Песма тежак просек. Ко да је неко помешао слејер и егзодус. И шта му је са гласом?? Ко да пева Роб Дјукс. Quote
Grobodan Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 Meni se omot svidja ali je pesma teski blah. Quote
heavyervin Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 Meni je odlicna pesma. Jedino su je mogli malo skratiti, da je do 4 minuta bila bi jos bolja. 1 Quote
HUMAN Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 Ne znam šta ljudi očekuju od Testamenta u 2020?? Oni od povratničkog albuma Formation koriste sličnu formulu za pravljenje pesama/albuma, kome se ne svidja neka zaobidje i čeka nove albume Amorphisa, Annala.. itd. Testament po meni pravi sasvim solidna izdanja koja pišaju po 99% današnjeg treša, po svemu sudeći i ovaj će 1 Quote
Drogarito Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 Sve posle the Formation im je blago rečeno sranje. Probali da budu kreator malo ahahahah 1 Quote
Drogarito Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 a imena pesama su mix power metala i istorije za peti razred osnovne 😄 ishtar's gate, code of hammurabi, curse of osiris Quote
Drogarito Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 on je ipak uspeo da snimi do jaja album 😄 Quote
Recommended Posts