justhell Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 (edited) Ima na launchu 5-6 spotova. Za sad toliko o testamentu u SCG Edited June 27, 2004 by justhell Quote
vudun Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Krajem pretprosle nedelje, u jednom slova'kom klubu, gitarista Erik Peterson se "skrshio" niz stepenice,i polomio nogu na tri mesta! Nakon operacije su mu ugradili metalne sipke u nogu,tako da mu je strrogo zabranjeno da se krece - dok ne prezdravi. Formerni gitarista Stiv Smit ce svirati ritam gitaricu kao ispomoc bendu, do kraja turneje. E jbg! Quote
dr.lecter Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 E vidis ja za taj skrsh nisam znao i onda odem na Bang Your Head i kad su Testament izasli na binu ja sam se zaledio,prva misao mi je bila"evo ga i Erik ode" a mrzim kad se postava mjenja pa kad jos ode neko ko je godinama tu,elem tek posle svirke neko rece da je Erik"nesto bolestan"... BTW Testament su zestoko zajebali Iced Earth prvo su njihovi tehnicari iskilavili postavljanje bine sa 20 na 40! minuta... a onda se ni Chuk nije pridrzao dogovora da skrate set list zbog svoje greske nego je posle zadnje stvari Over The Wall kad je vec tada reklamirano od strane tehnicara i onog gitariste sto je sviro kod Halforda valjda Patrick,jednostavno rekao Fuck it i najavio Disciples ofThe Watch. Naravno vec posle prvog refrena iskljuceno je kompletno ozvucenje ali Testament ni onda nisu napustili stejdz nego su sa tri pojacala i bubnjem svirali za prvih 10 redova do kraja. E kad su zavrsili ja sam ocekivao fajt na bini ali nista se nije dogodilo,organizatori su samo razmjenili par rijeci sa Chukom i nista,tako je dosadno kad Polzovici ne organizuju festu Iced Earth su skratili svoj set za tri pjesme... Quote
RNA Posted July 7, 2004 Author Report Posted July 7, 2004 Ех, па где би било лепо да неко бије легенду као што је Чак? Кажеш, само са појачалима? У сине, то мора д аје био призор. Testament свира без пристојног озвучења, као на почетку каријере. Quote
dr.lecter Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Pa mislim da nebi nista bilo od toga da neko njega bije vec obrnuto da on nekog polomi... Jel´znas kakav je to sifonjer od 2 metra preko ledja? Prizor je bio za bogove jer su fanovi otpjevali Disciples...do kraja i lako nadglasali bend...doduse nije fer prema Iced Earth... Quote
WS Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Rado bih odslusao jos Testamenta u Iced Earth terminu, if you get my drift. Quote
Grobodan Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Me too Mada,ne mogu da verujem da legende Testament svuraju ispred IE.Nisu ni oni mali ali Testament je Testament. Quote
lemmy sixx Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 I ja bih rado odslusao jos Testamenta,ali ispali su nevidjene pizde.Bas su me razocarali. Quote
vudun Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Ех, па где би било лепо да неко бије легенду као што је Чак? Кажеш, само са појачалима? У сине, то мора д аје био призор. Testament свира без пристојног озвучења, као на почетку каријере. Ko jos moze da shiba onu cepanku indijansku?! ....vide svu tu masivnost, tih cirka 120 kila. Quote
dr.lecter Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 (edited) Me too Mada,ne mogu da verujem da legende Testament svuraju ispred IE.Nisu ni oni mali ali Testament je Testament. Stvarnost je nekad skroz drujgachija nego ono sto ti a boga mi i ja prizeljkujemo. Iced Earth je u zadnjih 5 godina izdao 3-4 odlichna albuma i svi do jednog su se dobro prodali.Ovaj zadnji je samo Njemackoj otiso u preko 100 hiljadarki a to je za danasnje vrijeme mnogo. Na drugoj strani Testament, izdali prije 5 godina zadnji studijski album a ostalo reciklaza starih albuma Best of,Best of of, pa onda Greatest Hits, pa smori to malo znas... Edited July 11, 2004 by dr.lecter Quote
RNA Posted July 12, 2004 Author Report Posted July 12, 2004 Смори то мало више, али мора се узети у обзир Чакова болест и борба са њом. Истина је да су изгубили инерцију коју су добили задњим албумом, али ако буду урадили добар нови албум, све ће доћи на своје. Ја сам бар тог мишљења. Quote
vudun Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Svi se nadamo, da ce Testament isuniti nasa ocekivanja i uskoro nam podariti jos jedno remek delo. Iako su cesto menjali postave, i dalje su najveci thrash metal bend. Quote
Kai Hansen Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 More..plase me...vec 5 godina ni rec o novom materijalu...samo neki best ofovi, butlezi.... St anger sam "cekao" 7 godina...sta li ce TESTAMENT da nam da? hehe... Quote
vudun Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 ST.Anger sigurno nece, suvise su matori da bi se blamirali sada (uostalom, valjda su nesto naucili gledajuci "tudje" greske). Quote
RNA Posted July 31, 2004 Author Report Posted July 31, 2004 (edited) Tуђе и понеку своју. Надајмо се да су научили, али толико чекање баш не слути на добро. Све се надам да грешим. Edited August 13, 2004 by RNA Quote
CYBERWASTE Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 alo,i ja volim testament,ali odje u Pg nidje nema njihov pravi CD imam samo neku piratski CD ''The Best Of"...da li neko zna gdje bih mogao da nabavim neki pravi CD? Quote
Vlaja Buraz Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Ukoliko ti šta znači, u BG u IPS prodavnicama imaš sve do Low (ne znam za taj album) po realnih 827 dinara... To je što sam ja vidio (odavde iz Banjaluke ). Ja ne znam gdje sve IPS ima svoje prodavnice, možda ima i negdje u CG. Quote
Ancient Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Ima i u Podgorici IPS,samo mislim da tamo neces naci to sto trazis.Dosta je slabiji izbor muzike u odnosu na beogradski IPS..narocito metal.. Quote
Vlaja Buraz Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Ali trebalo bi da se može naručiti? Quote
CYBERWASTE Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 ne mogu ic do beograda,casti mi... Quote
Vlaja Buraz Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Samo da kažem da sam skinuo 'Into the Pit' video uživo sa Thrash of the Titans, preko DC++ naravno, nekih 32 MB. *Testament - Into The Pit (Live, Thrash Of The Titans 2001).mpeg* Preporučujem i vama ukoliko ste u mogućnosti, samo ću to reći. Razvaljuje. Posebno mi se sviđa Čak sa crnačkim imidžom. Quote
Kai Hansen Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Skinuo sam taj odavno. Odlicno je! Sa istog thrash of the titansa imate i nastup Legacy-Alone In the Dark Quote
vudun Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Legacy-Alone In the Dark Taj imam - sa sve Souzu. Quote
TheRealEdgecrusher Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Testament je od uvjek bio moj najdrazi bend i uvjek ce biti. Vidio sam ih vec 5 puta uzivo i svaki put su rauzturili sve, haos ... Quote
Guest Dr BBC Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 more terajte se sv vi narkomani u picku lepu materinu zajedno sa tom vasom bolesnom muzikom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts