vudun Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Duhovito nema šta. A tebi, koji je omiljeni Testament album, ako si ih uopšte i slušao ? Quote
Kai Hansen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 set lista sa jednog skorasnjeg koncerta D.N.R. Low Practice What You Preach Sins of Omission The Haunting Electric Crown True Believer Three Days in Darkness Burnt Offerings Alone in the Dark Into the Pit Over the Wall Dogfaced Gods Disciples of the Watch E kad se sad nisam slogirao!!!!! Quote
vudun Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Koj li kurac sviraju 'Električnu krunu', stvarno im više ne leži. Quote
Kai Hansen Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 On the contrary...lep je kontrast u odnosu na ostatak liste.. Nego mene vise zanima kako je peva Quote
Vlaja Buraz Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 http://www.andysneap.com/content/vid/testament.mov Video, 11 MB. Quote
vudun Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 On the contrary...lep je kontrast u odnosu na ostatak liste.. Nego mene vise zanima kako je peva Ko zna, možda ga 'trenira' Abbath za 'live' verziju. Quote
RNA Posted September 13, 2004 Author Report Posted September 13, 2004 (edited) Koj li kurac sviraju 'Električnu krunu', stvarno im više ne leži. Као да им је некад и лежала. То ми је једна од Тестамент песама које најмање волим. Никако не могу да је сварим и ресорбујем. Edited October 12, 2004 by RNA Quote
Azog-Gauroth Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 elektricna kruna mi je jedna od omiljenih njihovih stvari. mada,album low i ta pjesma su najjaci.zna lik growl izbacit namrtvo. Quote
Vlaja Buraz Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 http://www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=167595 Kantri verzija pjesme 'The Ballad'... Quote
-Abraxas- Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Testament je za mene jedin thrash band koji volim da slusam Quote
vudun Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 elektricna kruna mi je jedna od omiljenih njihovih stvari. mada,album low i ta pjesma su najjaci.zna lik growl izbacit namrtvo. A growl se narocito da primetiti bash u toj pesmi Quote
RNA Posted October 12, 2004 Author Report Posted October 12, 2004 Kantri verzija pjesme 'The Ballad'... Бљуф! Кантри верзија? Они дефинитивно нису нормални. Quote
Grobodan Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Koliko sam cuo,nastavili su snimanje novog albuma. Quote
RNA Posted October 14, 2004 Author Report Posted October 14, 2004 Sta fali kruni? Много је, брате, досадна песма. Мени је после првог слушања досадила. Није то Тестаменат који ја волем. Quote
dr.lecter Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 Bole sto si ti namcor choek,to je chudo jedno Oni malo smanjili gas na Ritualu i otisli u Heavy a ti odmah streljnje... Nije valjda da ti je Demonic dobar??? Ono SRANJE od albuma imam samo u mp3 formatu i ne pada mi na pamet da ga zemim orginal makar bio i na vinilu... Kad chujem samo ono grovlanje Quote
Vlaja Buraz Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 oOOOOOOoooOO?! Zar mp3 valjaš doktore?! Ali fakat je Ritual dosadan, ima 3 pjesme da valjaju pošteno. Kruna je jedna od njih, ja nemam problema sa tim. Quote
RNA Posted October 19, 2004 Author Report Posted October 19, 2004 (edited) Bole sto si ti namcor choek,to je chudo jedno Oni malo smanjili gas na Ritualu i otisli u Heavy a ti odmah streljnje... Nije valjda da ti je Demonic dobar??? Ono SRANJE od albuma imam samo u mp3 formatu i ne pada mi na pamet da ga zemim orginal makar bio i na vinilu... Kad chujem samo ono grovlanje Бож' сачижувај! Тај је нешто најгоре што су урадили. За њега је, вала, и "Ритуал" мајка! А умало да се зајебем 1997. у Лондону. Одем ја у продавницу да купим неки Тестамент, а на листи ми је био последњи тадашњи албум, тј. свежи "Демоник". Међутим, видим ја да имају "Practice What You Preach" и да је албум из 1989. Реко' себи: "Не може албум из 1997. бити бољи од албума из 1989.", и бејах у праву. Тако сам узео њега на радост и весеље мог слушног апарата. Edited October 19, 2004 by RNA Quote
Fake Healer Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Meni se svidja "Demonic" Title track i Jon Doe su odlicne pesmice npr... Quote
RNA Posted October 20, 2004 Author Report Posted October 20, 2004 Мени се једноставно не свиђа тај звук Тестамента. Генерално нисам неки љубитељ дет метала и вокала који иде уз њега. Много више волим Чак Билијев глас кад човек нормално пева. Quote
Grobodan Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Pazi kad se i ja,death metaler,slazem sa vama.Demonic je ocaj! Quote
Perfector Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Slazem se da je Demonic ocaj.Jednostavno nisam navikao na takav TestamenT. Quote
Vlaja Buraz Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Pazi kad se ja ne slažem sa vama. OK je Demonic. Posebno nakon nekog malo dužeg vremenskog perioda. Quote
Recommended Posts