dudi Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 sa Demonic albumom su skrenuli s puta i zalutali negde,Prvi put kad mi je buraz pustio taj album,verovali ili ne jedva sam pogodio da je to testament. Quote
Skullwrecker Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 (edited) Ma ljudi Demonic je najgore s.h.i.t. ikad izdato. Testament je bend poznat po razbijackim rifovima, vanvremenskim solazama (ALEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRATI SEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!) i pesmama sa nekim SMISLOM!!! Demonic je bre definicija kakofonije i iritirajuce BUKE! Low-u i Gathering-u ne fali nista (osim Skolnick-a, iako gotivim i Murphy-a) ali ovo sve jeste samo nije TestAmenT. Edited October 21, 2004 by RNA Quote
RNA Posted October 21, 2004 Author Report Posted October 21, 2004 Што се мене тиче и "Low" бејаше поприлична луталица у стилу, али "Demonic " је баш отишао у тоталну брутализацију до непрепознатљивости. Quote
Vlaja Buraz Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Jel jedno 50 godina? jok 10-ak slušanja John Doe mi dođe k'o alogija Quote
Fake Healer Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 E sad, ovo je manje vishe losha vest, ali za mene je odlichna Peterson trenutno radi na novom DRAGONLORD albumu, koji ce se pojaviti tokom 2005e. a sada ide na turneju sa DEATH ANGELOM! No word about Testament Quote
RNA Posted November 8, 2004 Author Report Posted November 8, 2004 Чеш, чеш... Питерсон ће свирати са Death Angel, или Dragonlord иде са њима на турнеју? Quote
Гера Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 (edited) Што се мене тиче и "Low" бејаше поприлична луталица у стилу, али "Demonic " је баш отишао у тоталну брутализацију до непрепознатљивости. U potpunosti se slazem! DEMONIC je bas povukao! Mada OK je ona pesmica DEMONIC REFUSAL, pogotovu ono odbrojavanje na pocetku... 10...9...8...7...6...6...6!!! mada me i riff malo podseca na RAMSHTAJN! NIJE TO TESTAMENT! Edited December 5, 2004 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Гера Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Zasto vec mesec dana niko nista ne pise na ovoj temi????? TESTAMENT RULEZ! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Sta mislite o Practice What You Preach? Quote
Гера Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 odlican album, mada mi je THE LEGACY bolji! Quote
Perfector Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Legacy je odlican album,mada je meni omiljeni The New Order Quote
AGGRESSOR55 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Na tom albumu je jedna od mojih omiljenih pesama, Into The Pit Live At The Filmore je po meni jedan od najboljih live albuma Quote
Гера Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 (edited) LIVE AT FILLMORE je jedini live koji ja imam? Jel ima neko jos neki? DISCIPLES OF THE WATCH je ubedljivo najjaca pesma! Mada ne smemo zaboraviti ni FIRST STRIKE IS DEADLY, DNR i LOW! NAJJACE PESME! Edited January 8, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Perfection Of Vanishing Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Postoji i "Return To The Apocalyptic City" Quote
vudun Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Sta mislite o Practice What You Preach? Mislim da sama pesma ima jednu od najboljih solaza u citavom thrash metalu. A koliko je Skolnick tada imao godina, dvadeset ? Pravi genije. Quote
AGGRESSOR55 Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 LIVE AT FILLMORE je jedini live koji ja imam? Jel ima neko jos neki? DISCIPLES OF THE WATCH je ubedljivo najjaca pesma! Mada ne smemo zaboraviti ni FIRST STRIKE IS DEADLY, DNR i LOW! NAJJACE PESME! TAKODJE I INTO THE PIT, BURNT OFFERINGS, THE PREACHER I SINS OF THE OMISSION Quote
Гера Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Mislim da sama pesma ima jednu od najboljih solaza u citavom thrash metalu. A koliko je Skolnick tada imao godina, dvadeset ? Pravi genije. slazem se ali ne samo solo, pesma je odlicna! Quote
AGGRESSOR55 Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Ma ceo album od Practice What You Preach do Confusion Fusion razbija Quote
Recommended Posts