DragonHeart Posted December 8, 2001 Report Posted December 8, 2001 TESTAMENT SU ZAKON,A SCKOLNICK JE PRAVO CUDO NA GITARI,SAMO POSLUSAJTE NJEGOVE SOLAZE.TO JE NEVJEROVATNO Quote
Nestvarna Posted December 8, 2001 Report Posted December 8, 2001 Heheheh, sasvim se slazem sa tobom... Quote
DragonHeart Posted December 9, 2001 Report Posted December 9, 2001 DRGO MI JE DA JEDNA DJEVOJKA SLUSA PRAVU MUZIKU,A TO JE METAL.SVAKA TI CAST EDIJEVA MALA,SAMO NAPRIJED,IMAS MOJU PODRSKU!!!!!!!! Quote
RNA Posted December 11, 2001 Author Report Posted December 11, 2001 Pa, meni je Aleksa omiljeni gitarista uop Quote
lemmy sixx Posted February 27, 2002 Report Posted February 27, 2002 Pa bas se po tome i vidi da je odlican gitarista!Jazz je fenomenalna muzika,i u njemu nema losih muzicara! Quote
RNA Posted March 2, 2002 Author Report Posted March 2, 2002 Dobro, to je istina. Ali da vidite kako sad sme Quote
RNA Posted May 21, 2002 Author Report Posted May 21, 2002 Da nije neko slucajno cuo ovo njihovo novo izdanje sa ponovo uradjenim pesmama sa prva dva albuma? Na dve pesme peva Stiv 'Zetro' Souza. Quote
RNA Posted May 21, 2002 Author Report Posted May 21, 2002 Da nije neko slucajno cuo ovo njihovo novo izdanje sa ponovo uradjenim pesmama sa prva dva albuma? Na dve pesme peva Stiv 'Zetro' Souza. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 25, 2002 Report Posted May 25, 2002 Koja vam se najvise pesma svidja od Testamenta meni Burnt Offerings kakvo ludilo od pesme mada i Into The Pit nije losa. Quote
yustargazer Posted May 25, 2002 Report Posted May 25, 2002 Koja vam se najvise pesma svidja od Testamenta meni Burnt Offerings kakvo ludilo od pesme mada i Into The Pit nije losa. meni su najbolje Burnt Offerings i Apocalyptic City LEGACY a: Quote
RNA Posted June 3, 2002 Author Report Posted June 3, 2002 "Over The Wall" zauvek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lemmy sixx Posted June 3, 2002 Report Posted June 3, 2002 Najjace su "Practice what you preach" i "Sins of omission". Quote
RNA Posted June 4, 2002 Author Report Posted June 4, 2002 Da, njih svakako ne treba zaboraviti. A Quote
lemmy sixx Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 Uhhhhh,to je stvarno magicna pesma.A "Greenhouse effect","Hail Mary","Souls of black"...odlicno!!! Quote
Dr Hiroshima Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Najbolje:Down For Life,Preactice what you preach,First strike is deadly,The Haunting... a: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 14, 2002 Report Posted June 14, 2002 Zar niko nije pomenuo pesmu Burnt Offerings :? :? Quote
Phantom Lord Posted June 15, 2002 Report Posted June 15, 2002 Sins of omission,The legacy,practice... Quote
Dr Hiroshima Posted June 23, 2002 Report Posted June 23, 2002 Mogu slobodno da tvrdim da je Chuck jedan od najboljih thrash i uopste metal vokala.Kako covek ima gotivan glas,to je neverovatno. Quote
blondie Posted June 25, 2002 Report Posted June 25, 2002 Tek sam prije neki dan nabavila njihov posljednji album. Ne znam zasto to nisam prije uradila... A jutros budjenje uz thrashacinu! Ne kapiram zasto su tako neki bendovi koji su stvarno kvalitetni manje zatupljeni u metal medijima... Quote
Turin Posted June 26, 2002 Report Posted June 26, 2002 Hej, ljudi necete verovati sta sam cuo u Knez Mihajlovoj pre neki dan : setam ja tako Knezom, kad iz jednog od onih kioska sa muzikom (uglavnom neki usrani tehno, densici itd...) poce da gruva trhrashchina --- boli glava!! Ja brzo do prodavca - je li sta ti je ovo?? On meni pokaze disk - TESTAMENT The Gathering (jeb*ga, sramota ali meni bio prvi put da chujem). Neverovatno, gotovo religiozno iskustvo! Ljudi samo prolaze okolo i mrste se (ma#$@!!@# im njinu..) Quote
Recommended Posts