bloodchild Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Alex je pored Friedman-a najbolji gitarista koje je metal ikada imao tako da im je bolje da ga vrate u bend!!!!!!!!!!! Quote
-Abraxas- Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Alex je pored Friedman-a najbolji gitarista koje je metal ikada imao tako da im je bolje da ga vrate u bend!!!!!!!!!!! Quote
RNA Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 Alex je pored Friedman-a najbolji gitarista koje je metal ikada imao tako da im je bolje da ga vrate u bend!!!!!!!!!!! Само једна исправка: Марти је поред Алекса, а не обрнуто. Quote
dr NIK@ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 rade li oni neku novu muziku ili su odustali?!?! Quote
Гера Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 pa trebalo bi da rade... bar su tako obecali! Quote
Гера Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 (edited) sorry, double post! Edited November 6, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
srnde2 Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 sorry, double post! A gde ti je josh jedan ovakav ?!?!?! Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 pa bio bi red vise... kao da se Testament i Slayer utrkuju ko ce kasnije da izda novi album... Quote
Kali Agna Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 kao da se Testament i Slayer utrkuju ko ce kasnije da izda novi album... ... i Sodom takodje Quote
Гера Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 (edited) zapostavili smo temu... u jebote, u poslednjih dve nedelje non stop ih slusam... pogotovo THE GATHERING... najjaci album... najveca muda... i ovaj novi ce verovatno biti takav... samo da opet navataju lombarda da im lupa! samo da ih ovaj skolnick malo ne umeksa... voli on to... ipak je soft u dusi... voli covek jazz... Edited January 20, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Гера Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 sedim u citaonici, kao treba da ucim, u diskmenu testament, slusalice u usima, nauka propada! Quote
Angelystor Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 E, ja skoro skinuh "Live In London" sa ove zadnje turneje...ne da smo trebali da ih dovedemo neg' smo se grdno zajebali... Quote
Гласник смрти Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Је сам гледао пре неки дан на МТВ-у уживо Legacy.Јебо те, ал се Чак угојио! Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 zapostavili smo temu... u jebote, u poslednjih dve nedelje non stop ih slusam... pogotovo THE GATHERING... najjaci album... najveca muda... i ovaj novi ce verovatno biti takav... samo da opet navataju lombarda da im lupa! The Gathering najjaci album?Onda bas nisi dobro slusao stare albume. Lombardo?Ima on dovoljno posla sa jednim drugim bendom. Quote
Kali Agna Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 THE GATHERING... najjaci album... dobar je gathering, ali nista bez new order i mene je u poslednje vreme uhvatila testament groznica i non stop slusam new order, into the pit, trial by fire & disciples of the watch... Quote
RNA Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 samo da opet navataju lombarda da im lupa! Ma, нема њима савршенијег бубњара од Луија Клементеа. Част Ломбарду, али за Тестамент је Луи мајка! samo da ih ovaj skolnick malo ne umeksa Не би требало, с обзиром да је повратник. Не сећам се да су га нешто молили да се врати, тако да ако хоће да се враћа, вероватно има услове којих мора да се придржава, али и одређени степен слободе, да не кажем аутономије унутар бенда. Quote
AlexiMyGod Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 ... kao da se Testament i Slayer utrkuju ko ce kasnije da izda novi album... Quote
shock! Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Testament dolazi kod nas vest mi ulepsala dan Quote
RNA Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 А одакле ти та вест, маме ти? Мени не да би улепшала дан, него деценију!!!!!!!!! Quote
shock! Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) А одакле ти та вест, маме ти? Мени не да би улепшала дан, него деценију!!!!!!!!! rece elldamar iz Legacy promotion http://www.everdreamers.net/forum/viewtopic.php?t=855 Edited January 21, 2006 by shock! Quote
RNA Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 Види, види, па ми морамо да свирамо тамо. Тестамент ми је једна од највећих инспирација! Quote
Lucio Holocausto Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Testament dolazi kod nas vest mi ulepsala dan Jiiiiiipiiiii !!!! Idemo LI? NaraVnoooooo!!! "Lies... broken dreams Dismal past is there more in life... should I... know Ending wars... ending pain Ending of mankind is insane and there's all the possibilities some will fail and some will achieve Even through in my youth I didn't know but what can I do and I may not ever see In my pain, my suffering Can not live for the rest of my life DNRDo not resuscitate me... Quote
shock! Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 naravno da se ide.......i to je jos relativno skoro - manje od 2 meseca Quote
Lucio Holocausto Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 naravno da se ide.......i to je jos relativno skoro - manje od 2 meseca See you there!... Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ako je ovo istina da testament dolazi ja secem vene! @lemmy - veruj mi, naslusao sam se ja testamenta za zivota, nego mi u ovom trenutku najbolje lezi gathering, i tvrd zvuk... sto se tice onih starih albuma, losa im je produkcija, a sad sam bas u nekom agresivnom raspolozenju pa mi treba tvrd zvuk, sto imaju LOW, DEMONIC, GATHERING, FIRST STRIKE... Quote
Recommended Posts