Karlo SE Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Bole prijatelju, znas sta ti je ciniti!!!! Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Hey... we live in a fucked up world Walking on through the demise We step into the unknown Your better save yourself... Quote
Imenjak Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 NP: As I wander Change of seasons I can’t ponder I got my reasons As I realize I don’t care All I know is That I’ll soon be there kako cu svrshavati... na veselog debelog medvedastog indijanca, koji svira na stalku od mikrofona!!! jaoooo Chuck Billy - The Man 1 Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 A u kurac!!!Ovo se faking posecuje!!!Bice rokanja. OVER THE WALLLLLLLLLL!!!!!!!!! Quote
WoI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 datum je 14.3. samo da vas obavestim tako da priupljajte kes momci Quote
Lucio Holocausto Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Koliko para? Ko je bio na Destruction? Quote
bloodchild Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Ljudi sto vam smeta Skolnick budi te srecni ako on dodje imacete priliku da vidite po prvi put pravog gitaristu a ne neke budjave Kirkove i sta ja znam koje vec.Kad nije dosao Friedman sa Megadethom ovo je prilika za sve gitariste da osete pravi filing a ne samo drkanje po gitari i kilo distorzije na pojacalu. Quote
Kali Agna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 datum je 14.3. samo da vas obavestim tako da priupljajte kes momci e do jaja, tacno nedelju dana posle mog rodjendana, taman da se malo otreznim do tada! Quote
RNA Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 Да дође Алекса да га ижљубим и да се се сликам са њим, и да му дам фанзин са његовим интервјуом! Quote
RNA Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 Bole prijatelju, znas sta ti je ciniti!!!! Мора да се шалиш! Па, наравно да знам! Quote
Angelystor Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Video sam ovo na chatu..ali dok ne vidim na Testamentovom sajtu josh se ne odushevljavam... I to josh originalna postava...wihihi..... PREKO ZID! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Sutra treba da se objavi oficijalna informacija o koncertu! Budite strpljivi jos par dana... Quote
WoI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 U znaci prvo Destruction pa sada Testament pa posle Tankard jao sta ces bolje keve mi Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 da, na sajtu ne pise jos nista... ma bice smrt... megasmrt! pitanje je u kojoj ce postavi doci... mislim da nece biti old school! Quote
dudi Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 old shool nego šta , nekoliko puta sam pogledao Live in London ...Ubijaju. Quote
Imenjak Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Ljudi sto vam smeta Skolnick budi te srecni ako on dodje imacete priliku da vidite po prvi put pravog gitaristu a ne neke budjave Kirkove i sta ja znam koje vec.Kad nije dosao Friedman sa Megadethom ovo je prilika za sve gitariste da osete pravi filing a ne samo drkanje po gitari i kilo distorzije na pojacalu. tako je! reci im... voleo bih vidjet Skolnicka... Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ja bih najvoleo da dodju u staroskolskoj postavi, a sto se tice lombarda, on je vec bio sa slejom, nije zanimljiv vise! ma zajebavam se! Quote
Angelystor Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Stara postava bre! Ako bude makar upola dobro kao "Live In London" ja sam pleased A i sada prashe samo starije hitove..tako da ne moze da omashe.. Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 sviraju sve, nego su na toj turneji sa starom postavom svirali samo one albume sa skolnickom! ovako sviraju sve, ja mislim! Quote
Angelystor Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Pa trenutno je josh ona postava sa Skolnikom u opticaju..dakle ne sviraju sve. Quote
Recommended Posts