RNA Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 Ја вала не чух да су од оне европске турнеје мењали поставу, а сигурно би било јављено да би људи знали шта да очекују! Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 nisam ni ja nista cuo, mada znam da je u startu sa skolnikom bio dogovor samo za ovih 9 koncerata po evropi, a onda sam naknadno cuo da su ga zvali i da snima album sa njima, e sad da li je pristao, i sta se desava nemam pojma! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 U znaci prvo Destruction pa sada Testament pa posle Tankard jao sta ces bolje keve mi Zaboravio si Sinister, bice i K.Diamond, plus ovo je tek pocetak godine ko zna sta ce jos uleteti :)hehehehe. Quote
Kali Agna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Zaboravio si Sinister, bice i K.Diamond, plus ovo je tek pocetak godine ko zna sta ce jos uleteti :)hehehehe. e pa kad bi jos uleteo kreator i sodom, mislim da bi komotno mogli da pocnu da mi kopaju grob Quote
WoI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Zaboravio si Sinister, bice i K.Diamond, plus ovo je tek pocetak godine ko zna sta ce jos uleteti :)hehehehe. znaci Frubi ako uleti jos onaj bend o kome smo pricali i po mogustvu Hypocrisy castim te sa kilo prasetine ili jagnjetine posto rece da pivo ne pijes u poslednje vreme Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 e pa kad bi jos uleteo kreator i sodom, mislim da bi komotno mogli da pocnu da mi kopaju grob Polako ima vremena..... Bice od svega po malo sad dal u ovoj ili sledecoj godini videcemo . Polako :-)... Quote
Kali Agna Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Polako ima vremena..... Bice od svega po malo sad dal u ovoj ili sledecoj godini videcemo . Polako :-)... pa i treba polako, ja bih ipak jos malo da zivim Quote
Elldamar Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 znaci Frubi ako uleti jos onaj bend o kome smo pricali i po mogustvu Hypocrisy castim te sa kilo prasetine ili jagnjetine posto rece da pivo ne pijes u poslednje vreme Ja za kilo prasetine ili jagnjetine ne bi poslao ni mail menadzeru,a kamoli organizovao svirku u Srbiji I kakve sad veze ovaj moj post ima sa Testamentom ? Quote
Angelystor Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ljudi..dolazi TESTAMENT. Zajebite sad sa pricama "Ajd dovedi i Kreator i Sodom" bla bla.. Gutaj sta je servirano Quote
Imenjak Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ljudi..dolazi TESTAMENT. Zajebite sad sa pricama "Ajd dovedi i Kreator i Sodom" bla bla.. Gutaj sta je servirano kapiram da ce ovo biti jedan deep throat... Quote
Karlo SE Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Bole moracemo na sledecoj svirci da odsviramo Preko The Zid 6 puta da svi zajedno izludimo cekajuci Testament!!!! Quote
Гера Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 pa bolje poskidajte jos neke, npr. first strike, burnt offerings, into the pit, disciples of the watch, practice what you preach, the nightmare... Quote
RNA Posted January 24, 2006 Author Report Posted January 24, 2006 Планирано је, сад кад и шта тачно не зна се. За сада се концентришемо на сопствене песме, јер имамо још једно 3 готове које чекају да буду навежбане и дотеране. Quote
DragonHeart Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Nazalost, plasim se da od koncerta nece biti nista http://www.everdreamers.net/forum/viewtopi...er=asc&start=15 Quote
Гера Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 daj, ne moj me smarati, taman sam naprzio sve oko sebe... crap... jebeni nightwish forum, i ja kreten sto njima verujem... Quote
WoI Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Nazalost, plasim se da od koncerta nece biti nista http://www.everdreamers.net/forum/viewtopi...er=asc&start=15 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A znaci taman je bilo onako fino da prekratimo vreme do Tankarda. Jebga Quote
Angelystor Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 BTW Jon Allen ce bubnjati za ovu turneju. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) Legacy pichkice Malisa nemoj kenjati... Edited January 26, 2006 by Frubi666 Quote
Angelystor Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 A vi sledeci put ne lozite masu uz kurac. Quote
[dressed_to_kill] Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Nije mi jasno zbog cega organizator rece da ce biti gotovo sigurno koncerta. Dajte, ljudi, nemojte da palite fanove, jer to nije red. Quote
Elldamar Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 daj, ne moj me smarati, taman sam naprzio sve oko sebe... crap... jebeni nightwish forum, i ja kreten sto njima verujem... Ne smaraj i ne vredjaj NW forum Koncert je bio siguran do trenutka kada su se stvari enormno zakomplikovale, i to od strane menadzmenta BENDA,a ne od strane organizatora,i niko vas ne lozi,koncerta je trebalo da bude [ja se iskreno nadam da cje ga na kraju i biti],ali jbg...situacija je takva da sada sve to visi u vazduhu i da se nishta sa sigurnoshcju ne moze tvrditi... Quote
Recommended Posts