Kali Agna Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Respect za Kinga i Mercyful Fate jel ovo upuceno meni? Quote
Radnaskela Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 kali yuga, jesi tu? javi se. što mi ne odgovaraš na mail? Quote
lemmy sixx Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 e ovo je pesma koja tako ima dobar narodnjacki rif, da je to loodilo! Nije to nista.Poslusaj "Blood red"od Slayer-a.Bez problema se moze kolce zaigrati uz nju. Quote
Гера Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Nije to nista.Poslusaj "Blood red"od Slayer-a.Bez problema se moze kolce zaigrati uz nju. pa verovatno su zato i stavili blood red na pinku, kao intro za neku seljacku emisiju! Quote
Гера Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ne znam kako se zove, ali je isla sredom uvece umesto minimaxovizije, kad je on umro. Quote
Kali Agna Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 kali yuga, jesi tu? javi se. što mi ne odgovaraš na mail? ne znam ni koj' si, al' svejedno, mail mi je sjeban vec par meseci i primam poruke iskljucivo preko pm-a... Quote
Radnaskela Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ne znam ni koj' si, al' svejedno, mail mi je sjeban vec par meseci i primam poruke iskljucivo preko pm-a... sta je to pm? Quote
AlexiMyGod Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 sta je to pm? Personal Message. Quote
Lucio Holocausto Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 jel ovo upuceno meni? Tebi i Grave-u... Quote
Гера Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 e, ljudi, nabavio sam sinoc TestAmenT - Live in London 2005... no comment! Quote
DragonHeart Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ja bih bio najsrecniji da vidim Testament - Live In Belgrade 2006 Quote
WoI Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 i frubi sta se desava sada sa certom? Quote
bloodchild Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Frubi dovedi TESTAMENT u Kragujevac zajebi Beograd. U Kragujevcu imas sve I NAJBOLJI RAZGLAS I NAJBOLJE SWVETLO I NAJVISE CE TI LJUDI DOCI>I VELIKU SALU KAO STVORENU ZA TESTAMENT> VIdeces Darkshines ce imati koncert u njoj .Do jaja je. POZ Quote
WoI Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Frubi dovedi TESTAMENT u Kragujevac zajebi Beograd. U Kragujevcu imas sve I NAJBOLJI RAZGLAS I NAJBOLJE SWVETLO I NAJVISE CE TI LJUDI DOCI>I VELIKU SALU KAO STVORENU ZA TESTAMENT> VIdeces Darkshines ce imati koncert u njoj .Do jaja je. POZ a jes sad kao posle onoga sa destructionom sve svirke treba da se organizuju u Kragujevcu Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 NAJVISE CE TI LJUDI DOCI> Ma da...evo sve trcim da idem u kg,vozikam se 6 sati tamo i 6 sati nazad,koncert se zavrsi u ponoc a ja cekam bus do 16.00h,platim povratnu kart za jos 3 koncerta...ma gomila ljudi bi dosla. Quote
Гера Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 sta bi sa tim testementom kod nas? jel to zvanicno otkazano, ili...? PS: jel ima neko tab za SEWN SHUT EYES.. pesma je skroz konfuzna, ne mogu da je skinem lepo po sluhu... Quote
MudriPanj Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 sve su im pjesme konfuzne, a ja jos nisam naisao ni na priblizno tacnu tablaturu za skoro nijednu pjesmu - najnezahvalniji bend za skidanje, a jos pogotovo na tom albumu Quote
WoI Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 sta bi sa tim testementom kod nas? jel to zvanicno otkazano, ili...? pa sigurno jeste cim se niko ne oglasava povodom toga. Quote
RoOtz Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 (edited) sta bi sa tim testementom kod nas? jel to zvanicno otkazano, ili...? Nikad nije ni bilo zvanicno potvrdjeno da ce doci.To je bila ili provala ili su pregovori pukli. Edited February 28, 2006 by RoOtz Quote
Гера Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 pogresno sam se izrazio, nikada nije bilo ni zakazano, samo je bilo u opticaju da su pregovori u toku, pa me je interesovalo sta je bilo, ali logicno je da su pukli, cim se nista ne zna... valjda ce doci negde u okruzenju, jer bih smrtno zeleo da ih vidim! Quote
DragonHeart Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Sviraju u Sloveniji, na "Metal Camp"-u. Quote
Recommended Posts