RNA Posted November 4, 2002 Author Report Posted November 4, 2002 OK; ne kažem, ima nas koji pišemo sve i svašta, ali bar se treba truditi da to izgleda smisleno. Slažete li se? Quote
Vlaja Buraz Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 Nije to best of album, već su preradili pesme sa prva dva albuma: "The Legacy" i "The New Order". S obzirom da mi ta dva albuma spadaju među omiljene u thrash metalu i metaluz uopšte, nije mi se nimalo svidelo to čeprkanje, pogotovo kad Skolnik nije uključen u tim. ??? First Strike Still Deadly postava: Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick, Steve DiGiorgio, John Tempesta & Steve Souza na poslednje dvije pjesme (inace, Louie Clemente je bio pozvan da svira, cak se i pripremao se oko nedjelju dana, ali je odlucio da ne svira jer nije svirao otkako je napustio bend, a Greg Christian izgleda jos uvijek ima problema sa drogom); Naprosto fenomenalno, jer je produkcija na prva dva poprilicno losa, jedino zalim za pjesmama sa tih albuma koje se nisu nasle ovdje... i za vriskovima na "Over The Wall"... Inace, tuzan sam (UZASNO) jer sam procitao da ce naredni album biti kao "The Gathering" (sto se tice vokala, opet ce biti mjesavina - "First Strike..." mi je ulio nadu da vise nece biti death vokala, al' opet bolje je i pola-pola nego "Demonic" slucaj). Kakva su vasa misljenja o pitanju vezanom za vokal? Quote
RNA Posted January 9, 2003 Author Report Posted January 9, 2003 A radio je Skolnik? Nisam to video, ali se definitivno ne oseća to. Šta fali produkciji na prva dva albuma? Savršena je za thrash metal! Apsolutno se slažem za vokale. Nimalo mi se ne sviđa onaj tip vokala koji se pojavljivao na "Low" i "Demonic", a ako naredni album bude kao "The Gathering" ima da bude rasturanje. A kad se samo setim da je Čak u jednom intrevjuu kad je izašao "Practice What You Preach" rekao da je jedva čekao da počne sa čistim pevanjem... I onda okret za 180 stepeni ka death metalu! Malo mi je to nerazumljivo, ali dobro. Žao mi ej što se neće nastaviti saradnja između njih i Dejva Lombarda, a valjda će im se ponovo priključiti Džejms Marfi, ili još bolje da Skolnik ostane sa njima! Čitao sam skoro jedan intervju sa Skolnikom i rekao je da ga metal uopšte ne interesuje i da ga neće svirati, pa mi ovo dođe kao VELIKO prijatno iznenađenje. Quote
lemmy sixx Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 na tim novim albumima bolji od novih albuma metallice ako se razumemo . Subjektivno misljenje,ali moj komentar je: :ne: :ne: :ne: Quote
RNA Posted January 10, 2003 Author Report Posted January 10, 2003 Iako je subjektivno mišljenje, ja ću da se totalno složim sa njim. Testament je ZAKON!!! Quote
RNA Posted January 10, 2003 Author Report Posted January 10, 2003 EKSKLUZIVA! Četvrti broj fanzina The Vault će pored ostalog sadržati intervju sa Aleksom Skolnikom!!!! Quote
dr NIK@ Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 Meni jedan najboljih metal bendova(ako ne i najbolji).... Za sad imam sve od "Low-a" pa na ovamo i svi albumi su mi do jaja... Samo jedno pitanje za vas iskusnije fanove Testamenta i uopste Thrasha: Zar su ovi raniji albumi toliko bolji kad uglavnom pominjene njih u postovima?????? Quote
Nixx Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Meni jedan najboljih metal bendova(ako ne i najbolji)....Za sad imam sve od "Low-a" pa na ovamo i svi albumi su mi do jaja... Samo jedno pitanje za vas iskusnije fanove Testamenta i uopste Thrasha: Zar su ovi raniji albumi toliko bolji kad uglavnom pominjene njih u postovima?????? Uhhh jos pitas!!!Rasturaju!!Nabavi "The Legacy", "New Order", "Practice What You Preach"....ubitacno! Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Neuporedivo bolji...neuporedivo!!! a: Quote
RNA Posted January 15, 2003 Author Report Posted January 15, 2003 Ma, "Low" i "Demonic" su prdež za prva tri albuma. Čak su i "Souls Of Black" i "The Ritual" mnogo bolji. Quote
Equinox Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Nisam u toku vase price procitao sam boskov uvod o testamentu I samo da se javim za i sebi prikacim jos koji post TESTAMENT Quote
dr NIK@ Posted January 15, 2003 Report Posted January 15, 2003 Ja imam ovaj zadnji na kome su uzete kao najbolje pesme sa prva dva albuma i odsvirane uz naravno bolju produkciju i naravno do jaja su ali mi nedeluju toliko bolje od npr. "Low-a"... Mozda je samo moj ukes drugaciji, ali neznam.... Quote
RNA Posted January 16, 2003 Author Report Posted January 16, 2003 Naravno da ne deluju bolje, ali čak i u takvoj izvedbi su bolje! Izvorno su zvučale mnogo, ali MNOGO jače, poletnije, energičnije, kako to samo dvadesetogodišnjaci mogu da naprave! Quote
vudun Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 Slusajte "SOULS OF BLACK" ~~INCREDIBLE Quote
Dr Hiroshima Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 prvi albumi ovakvih bendova se cesto emotivniji ali sa losijom produkcijom.....to ime je jedina mana! Quote
lemmy sixx Posted February 21, 2003 Report Posted February 21, 2003 "Practice what you preach" je ubedljivo najbolji!!!Remek delo!!! Quote
azal Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 bubnjar Asgeir Mickelson (Spiral Architect, Borknagar, Lunaris) je naj noviji clan grupe Testament. 8O 8O Quote
RNA Posted March 4, 2003 Author Report Posted March 4, 2003 Lepa vest, ali najbolje bi bilo da su mogli da zadrže Dejva Lombarda. Ona postava sa "The Gathering" je san snova: Čak Bili Erik Piterson Dejv Lombardo Stiv Di'Đorđo Džejms Marfi Quote
lemmy sixx Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 Lepa vest, ali najbolje bi bilo da su mogli da zadrže Dejva Lombarda. Ona postava sa \"The Gathering\" je san snova:Čak Bili Erik Piterson Dejv Lombardo Stiv Di'Đorđo Džejms Marfi I da je jos medju njima i Skolnik!!!Eh... Quote
RNA Posted March 4, 2003 Author Report Posted March 4, 2003 I da je jos medju njima i Skolnik!!!Eh... Stvarno, eh... Ali, ja se ne zanosim mnogo pustim željicama. To se neće desiti! Quote
azal Posted March 4, 2003 Report Posted March 4, 2003 na kom albumu je Gene Hoglan svirao? Demonic? Quote
Vlaja Buraz Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 na kom albumu je Gene Hoglan svirao? Demonic? Da, Demonic (1997), ali mislim da nisu nikad svirali uzivo sa njim... Inace, vijesti iz tabora Testamenta: TESTAMENT's frontman posted the following health update at the band's website (www.testamentlegions.com): "What's up everyone? Just wanted to let you know that on Valentine's Day I had my FINAL two operations to remove a port from my chest and both surgeries were a complete success. Yesterday I had seen my surgeon Dr. Sweezer, the coolest cat out there, and he said "Get out there and enjoy life, YOU'RE DONE!" We said "Thanks and hope we never have to see you again." He laughed and said "Only at your concerts." So we are in full swing ahead. Practicing for our show in March in S.F. and our European tour in April. There are great offers out there for touring and we are in the process of working out schedules, so hang tight and we'll see you in the next coming months. Thanks for hanging in there with me and see ya soon. And remember "METAL FOREVER!" European tour in April?! Momci, upregnite iz sve snage! Quote
RNA Posted March 5, 2003 Author Report Posted March 5, 2003 Aha! Sviraju sa Death Angel, Nuclear Assault, Pro-Pain, Die Apocalytischen Reiter i još nekim bendovima, ali najbliže što će biti je Beč. Quote
lemmy sixx Posted March 5, 2003 Report Posted March 5, 2003 To bi valjalo gledati,ali jebiga...Bec!!!Bedak!!! Quote
RNA Posted March 5, 2003 Author Report Posted March 5, 2003 Koštalo bi Boga oca da se tako nešto dovede kod nas, tako da samo možemo da maštamo, ili skupljamo pare, pa pravac Beč. Quote
Recommended Posts