Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mora da je ugovor između organizatora i tour menadžmentom sređen jer ne bi se pojavio datum i mesto na njihovoj veb stranici samo tako (testament,holy moses etc..)

Bar se to tako radi sa ozbiljnijim grupama ,organizator posle dogovora mora da uplati određen novac na bankovni račun

tour agenciji otprilike pola od dogovorene sume.Dobija se kompletan spisak šta još zahtevaju od ozvučenja ,smeštaja ,hrane etc

U svakom slučaju ako se otkaže 20 dana pred koncert taj uplaćeni novac agencija zadrži

kao Cancellation fee.

U ovom slučaju ne znam šta je ,al predpostavljam da tour manađžer nije sisao vesla i posle razmena nekoliko mejlova nije onako samo postavio datum i mesto na zvaničnom sajtu grupe.

Tako da organizatori moraju da zavrnu rukave ako neće da izgube veću sumu love

a ne da to stoji sve na tankom ledu.

U svemu tome ja lično bih želeo da se to ostvari , jer tamo negde na leto sam u Bečeju

pa da vidimo kako izgeda jedan bolji metal festival kod nas.

Posted

Njihova je i tema, red je da ih podrzimo... u dolasku ovamo, je l' te.

Ako uspeju da ih dovedu u Suboticu, bice to pun pogodak, jer ce da se sjate iz svih okolnih zemalja da ih gledaju.

Posted

ja bi bio najsrećniji kada bi došli ali svašta može da se desi u međuvremenu. ne bih da baksuziram ali mogu da otkažu. tako uvek bendovi kada par meseci unapred objave da dolaze kod nas, na kraju otkažu. ja ću se radovati kada budem video plakate u gradu za koncert.

Posted

ja bi bio najsrećniji kada bi došli ali svašta može da se desi u međuvremenu. ne bih da baksuziram ali mogu da otkažu. tako uvek bendovi kada par meseci unapred objave da dolaze kod nas, na kraju otkažu. ja ću se radovati kada budem video plakate u gradu za koncert.

Takodje.

Posted
[NOTE: All dates subject to change. Only dates listed on

this Official Testament website are confirmed.]

Sa tourdates strane... mene su ubedili. Mislim da, što se tiče benda Testament neće doći do otkazivanja, jedina varijanta je da naši otkažu. A toga se i bojim, budući da sumnjam u finansijska sredstva kojim raspolaže organizator.