dudi Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Mora da je ugovor između organizatora i tour menadžmentom sređen jer ne bi se pojavio datum i mesto na njihovoj veb stranici samo tako (testament,holy moses etc..) Bar se to tako radi sa ozbiljnijim grupama ,organizator posle dogovora mora da uplati određen novac na bankovni račun tour agenciji otprilike pola od dogovorene sume.Dobija se kompletan spisak šta još zahtevaju od ozvučenja ,smeštaja ,hrane etc U svakom slučaju ako se otkaže 20 dana pred koncert taj uplaćeni novac agencija zadrži kao Cancellation fee. U ovom slučaju ne znam šta je ,al predpostavljam da tour manađžer nije sisao vesla i posle razmena nekoliko mejlova nije onako samo postavio datum i mesto na zvaničnom sajtu grupe. Tako da organizatori moraju da zavrnu rukave ako neće da izgube veću sumu love a ne da to stoji sve na tankom ledu. U svemu tome ja lično bih želeo da se to ostvari , jer tamo negde na leto sam u Bečeju pa da vidimo kako izgeda jedan bolji metal festival kod nas. Quote
Geozee Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Da li je potvrdjeno to za suboticu? Quote
Amphitritê Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 (edited) Ako se ovo ostvari, ima da se napijem prvi put u zivotu Pa makar pila i liker Edited December 13, 2006 by Vilhelmina Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Negdje u to vrijeme je i Metal Camp, pa bi trebalo probati da se dovedu i neki bendovi koji tamo budu svirali. Quote
RNA Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Imaju li Slovenci vec nesto potvrdjeno za sledece leto? Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Za sad su potvrdjeni: Blind Guardian Doro Sodom Threshold Dew-scented Immortal Graveworm Quote
RNA Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Prvi, treci, peti... naoricto PETI! Mada cemo prve ionako gledati ovako ili onako. Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 I Ensiferum potvrdjen..a mislim da ce i Die Apokalyptischen Reiter svirati..ma extra postava u svakom slucaju. Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Bio bih presrecan da vidim ovaj cetvrti bend sa spiska Quote
RNA Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Njihova je i tema, red je da ih podrzimo... u dolasku ovamo, je l' te. Ako uspeju da ih dovedu u Suboticu, bice to pun pogodak, jer ce da se sjate iz svih okolnih zemalja da ih gledaju. Quote
Valkyrie Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Testament je potvrdio. Pise na oficijelnom sajtu. Datum je 26. jul. I dalje ne mogu da verujem Quote
Radnaskela Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 ja bi bio najsrećniji kada bi došli ali svašta može da se desi u međuvremenu. ne bih da baksuziram ali mogu da otkažu. tako uvek bendovi kada par meseci unapred objave da dolaze kod nas, na kraju otkažu. ja ću se radovati kada budem video plakate u gradu za koncert. Quote
DragonHeart Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Ne trebaju ti plakate nista. Ne bojim se da ce Testament otkazati. Sto se njih tice, ja sam miran. Quote
Karlo SE Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 naoricto PETI! Znam da ovome nije mesto ovde, ali... fucking TURN TO ASH!!!!!!!!!!!!!!!!! ce da bude ako dodje peti! Quote
Amphitritê Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 ja bi bio najsrećniji kada bi došli ali svašta može da se desi u međuvremenu. ne bih da baksuziram ali mogu da otkažu. tako uvek bendovi kada par meseci unapred objave da dolaze kod nas, na kraju otkažu. ja ću se radovati kada budem video plakate u gradu za koncert. Takodje. Quote
Radnaskela Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Takodje. drago mi je da se neko slaže. mislim realan sam. svašta može da se desi. Quote
RNA Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Opet da citiram Karla, do jula ko ziv ko mrtav. Quote
Valkyrie Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 [NOTE: All dates subject to change. Only dates listed on this Official Testament website are confirmed.] Sa tourdates strane... mene su ubedili. Mislim da, što se tiče benda Testament neće doći do otkazivanja, jedina varijanta je da naši otkažu. A toga se i bojim, budući da sumnjam u finansijska sredstva kojim raspolaže organizator. Quote
Recommended Posts