RNA Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 Ma, nek' jedu svi govna vise sa tim kompilacijama. Postace Testament najkompiliraniji bend na svetu, a od novog albuma ni traga ni glasa! Quote
mara! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Testament je niceh bend, mada ne ludim preterano za njima... Quote
DragonHeart Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ajde ti prvo fino preslusaj njih, pa davaj komentare. Quote
Гера Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 onaj komentar iznad tvog je bio pozitivan, koliko ja kapiram... Quote
DragonHeart Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Garantujem zivotom da je u pitanju neka klinka koja je cula svega par pjesama... Quote
mara! Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Now u die! Ja sam rekla da su dobri! To sto ne znam napamet njihovu autobiografiju etc. ne mora da znaci da ne mogu da iskazem svoje misljenje! I ne poricem da nisam cula celu njihovu diskografiju, al sam cula sasvim dovoljno da steknem neki uvidjaj!!! Quote
RNA Posted January 14, 2007 Author Report Posted January 14, 2007 Mada bi trebala da cujes sve, jer su i oni, kao i mnogi drugi bendovi, prolazili kroz razlicite faze. Quote
Dark Lady Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Testament jebe kevu Slazem se sa osobom koja je rekla da misljenje o nekom bandu ne treba davati ako ga ne slusa,jer samam tim nema osnova za receni komentar.Bilo bi jebeno glupo kada bih ja sada pocela da kenjam zaaa,hmm... Recimo za Seku Aleksic,a takoreci ne znam ni ko je ona.However...Razumeli ste sat sam htela reci...Valjda Quote
-Abraxas- Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ma sigurno ti veoma dobro znas ko je SEka Aleksic.Ti se bre u dusi narodnjak,vidi se odmah. Quote
gavrosaurus Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Неко има нешто против Тестамента овде? Никад чуо за њих ... Quote
Dark Lady Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Ma sigurno ti veoma dobro znas ko je SEka Aleksic.Ti se bre u dusi narodnjak,vidi se odmah. Ma da...Kako da ne...Obicno mi ljudi kenjaju da sam sektas i narkoman,ova provala da sam narodnjak mi je jos uvek malo cudna,nisam jos navikla na tako umobolne izjave Quote
lemmy sixx Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Sta fali narodnjacima?Pa necu valjda sedeti u kafani i slusati Amon Amarth?Slusacu Kemala,Semsu,Boru Dugica i cigane Nikolice. Quote
RNA Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Ja necu sedeti u kafani, pod broj 1! Malocas sam gledao neki intervjujcic sa Erikom, Cakom i Aleksom na MTV Adria. Aleksa pustio kosu, vec mu je do ramena! Quote
Dark Lady Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Narodnjaci kao prvo,nemaju kvalitet muzike,textovi su im ocajni,pateticni...Na TV-u pevaju "savrseno",a uzivo kada ih slusas govna ti se prijedu...U kafani sam zadnji put sedela kada mi je bilo drugarsko i to jebenih sat vremena...A provrla sam se ovako Quote
lemmy sixx Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Ja necu sedeti u kafani, pod broj 1! Ima ko hoce. Ako je dobro drustvo i zajebancija,moze itekako.Preporucljivo! I neka cepa Kemal,samo neka cepa. Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Seka Aleksić, odnosno njen najbolji dio. Quote
Dark Lady Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Seka Aleksić, odnosno njen najbolji dio. Pa te njene jebene sise su jedina stvar koja vredi na njoj,ostalo je 0,Ma jebena kucka Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Klikni joj na sisu. Skroz je dobro. Quote
RNA Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 Pih, od cega da zivne tema? Poslednje sto je napisano o bendu je bilo da je Aleksa pustio kosu. Meni je to bilo ekstremno zanimljivo! Quote
majorgashpar Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Novi Album The Spitfire Collection izlazi 13.februara Quote
Vlaja Buraz Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Nije to baš "onaj" album koji se očekuje. U pitanju je kompilacija pjesama sa albuma na koje Spitfire ima prava - znači, sve poslije Low. Biće to fina kompilacija, stare stvari (sa albuma do 1994) će biti u živoj varijanti + novi hitovi. Quote
RNA Posted January 17, 2007 Author Report Posted January 17, 2007 Nije to baš "onaj" album koji se očekuje. U pitanju je kompilacija pjesama sa albuma na koje Spitfire ima prava - znači, sve poslije Low. Biće to fina kompilacija, stare stvari (sa albuma do 1994) će biti u živoj varijanti + novi hitovi. Sto bi u prevodu takodje znacilo da verovatno vise nemaju ugovor sa Spitfire-om, pa ovi pokusavaju da izvuku joste novaca, posebno sad kad se Aleksa vratio! Quote
gavrosaurus Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Морам признати да немам идеју како би Тестамент могао да звучи. Капирам да би Алекс могао да вуче ка џезу (или се бар ја надам) а онда опет, ова двојица (Чак и Ерик) би могли да траже чвршћи звук, то би могло да има смисла, да подсећа на нешто типа Atheist а онда, опет, може да испадне и тешко срање ако свако буде вукао на своју страну. Ја се, једино, надам нечему новом, нечему што нисмо чули од њих па било како било. Стварно ме јако занима како ће звучати нови албум. Quote
Recommended Posts