RNA Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 (edited) Ozeni je odmah kad tako razmislja. To je tvoj tip zene - Slayer fan! Edited January 28, 2007 by RNA Quote
Жвакић Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 @Bananaman: tebi ne zvuči loše samo zato što je ima tu u toj mešavini gathering. da je materijal nalik samo starog materijala ti bi bio u fazonu, pa dobro kao ništa posebno. ajde priznaj. "Evo, priznajem! Sve priznajem samo ne pucaj molim te!" Eto, jesi zadovoljan? Quote
Geozee Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Ozeni je odmah kad tako razmislja. To je tvoj tip zene - Slayer fan! AMIN!!!! Quote
woman_of_dark_desires Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Zasto moj mladji brat kada slusam Legionds of the dead misli da sam odlepila?? forever TESTAMENT !!! Quote
Geozee Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Nego fta! Ti to malo Djigu, a? :) Quote
Joca_Wildchild Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Ako niste znali (spomenuli) posto stvarno ne gledam ovu temu, a izgleda da neko namerno nece da mi otvori temu na koncertima, ne bitno... Testament svira u Subotici 26.7.2007. na Hellwood festivalu Jedva chekam Quote
RNA Posted February 1, 2007 Author Report Posted February 1, 2007 Ako niste znali (spomenuli) posto stvarno ne gledam ovu temu, a izgleda da neko namerno nece da mi otvori temu na koncertima, ne bitno... Testament svira u Subotici 26.7.2007. na Hellwood festivalu Jedva chekam Joco, brate, nisi normalan covek, majke mi! Ovde smo pre 2 meseca raspravljali o tom koncertu, znao bi da si malo pratio temu. Pre mesec dana je ceo taj festival otkazan, samo sto na Testament sajtu taj datum nije uklonjen! Quote
Geozee Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Covek se ponadao... to je najgora stvar... sad se sigurno razocarao... Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 On se razocarao? A sta je sa svima nama koji smo aktivno pretili temu i skoro 2 nedelje se radovali sto Testament dolazi? Njega smo bar brzo razuverili! Quote
Joca_Wildchild Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Dobro izvinjavam se stvarno nisam znao :/ Ne pratim ja ovaj forum inache sem koncerata i svirki Eto i ja sam se dve nedelje radovao ako vam je za utehu Quote
Geozee Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 On se razocarao? A sta je sa svima nama koji smo aktivno pretili temu i skoro 2 nedelje se radovali sto Testament dolazi? Njega smo bar brzo razuverili! Samo bez nervoze! Quote
gavrosaurus Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Било да их видимо, било да не буде тако - Тестамент припрема нови албум и томе се радујем. Капирам да је, од свих тих, старих, бендова једино Тестамент остао нешто чему се веселим и што ми се слуша, чак ми се чини да ми се дешава нешто што није одавно - нестрпљив сам да то чујем! Quote
Geozee Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 I jos jedan covek koji voli novi TestAmenT. Quote
gavrosaurus Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Хм, па не баш ... "The Gathering" је, за мене, наслабије Тестамент остварење али сам им, због храбрости коју, несумњиво имају, опростио. Радујем се Алексовом повратку, мада сам и скептичан али свакако заинтересован. Quote
Geozee Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Хм, па не баш ... "The Gathering" је, за мене, наслабије Тестамент остварење E sad sam se smorio. Quote
Гера Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 evo moj hiljaditi post na ovoj temi, sa istom sadrzinom: "THE GATHERING KIDA!!!" (mrzi me da pisam, posto ste vi uglavnom napisali ono sto bih i ja napisao, ali kad neko pljune po ovom ostvarenju, moram citirati sam sebe! ) Quote
gavrosaurus Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 (edited) @Ђоле Што, бре? Па, мени не одговара, зашто би икоме то сметало? Ја откидам на "St. Anger" па га опет други пљују и омаловажавају. Теби се допада "The Gathering" - уживај, брате! Шта те боли дупе ... Edited February 4, 2007 by gavrosaurus Quote
Гера Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 ha ha, ladno sam gore napisao "mrzi me da pisam..."! :) mislio sam "...da pisem..." Quote
Geozee Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 To se Gero moglo ocekivati od tebe. Nepotrebna vulgarnost. :) @Gavra Ipak je stvar u ukusima... Nisam nikog pljuvao... Quote
М Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Kad sam video da dolaze odma mi skocio pritisak... A kad su ga otkazali, odma mi prdusha iskochila... Bash sam se ponadao... Meni moj omiljeni bend... Obozavam The Legacy, PWYP, New World Order, novije stvari mi i nisu neke... svidja mi se The Gathering od novijih albuma, Eyes of Wrath je odlicna krlja... Mnogo mi se svidja The Ritual, dosta... tehnicki dobro odradjen album. Uzdravlje Quote
Radnaskela Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 @Mrežasti Man: nisi spomenuo souls of black. meni je dobar album. ja volim sve od njih. ali preferim prvih 5 albuma nego ovo kasnije. e da, i svaka čast za ritual. napokon još neko ko gotivi taj album. album je ekstra. Quote
М Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Sa Souls of Black volim, The Legacy, jednu od 3 balada i recimu Souls of Black pesmu, dobro dobro, dobar je i intro instrumental al nije mi album nesto... Ma ljudi kao nesto pljuju po The Ritual-u zato sto su se ovi malko promenuli... album je bombona, al ne kruna, to se slazem. Pa sa Rituala je Return To Serenity, najbolja balada koju sam cuo! Uzdravlje Quote
Recommended Posts