Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Ozeni je odmah kad tako razmislja. To je tvoj tip zene - Slayer fan!

Edited by RNA
Posted

@Bananaman: tebi ne zvuči loše samo zato što je ima tu u toj mešavini gathering. da je materijal nalik samo starog materijala ti bi bio u fazonu, pa dobro kao ništa posebno. ajde priznaj.

"Evo, priznajem! Sve priznajem samo ne pucaj molim te!" :bigblue:

Eto, jesi zadovoljan? :P

Posted

Ako niste znali (spomenuli) posto stvarno ne gledam ovu temu, a izgleda da neko namerno nece da mi otvori temu na koncertima, ne bitno...

Testament svira u Subotici 26.7.2007. na Hellwood festivalu ;)

Jedva chekam :D

Posted

Ako niste znali (spomenuli) posto stvarno ne gledam ovu temu, a izgleda da neko namerno nece da mi otvori temu na koncertima, ne bitno...

Testament svira u Subotici 26.7.2007. na Hellwood festivalu ;)

Jedva chekam :D

Joco, brate, nisi normalan covek, majke mi! Ovde smo pre 2 meseca raspravljali o tom koncertu, znao bi da si malo pratio temu. Pre mesec dana je ceo taj festival otkazan, samo sto na Testament sajtu taj datum nije uklonjen!

Posted

On se razocarao? A sta je sa svima nama koji smo aktivno pretili temu i skoro 2 nedelje se radovali sto Testament dolazi? Njega smo bar brzo razuverili!

Posted

On se razocarao? A sta je sa svima nama koji smo aktivno pretili temu i skoro 2 nedelje se radovali sto Testament dolazi? Njega smo bar brzo razuverili!

Samo bez nervoze! :D

Posted

Било да их видимо, било да не буде тако - Тестамент припрема нови албум и томе се радујем.

Капирам да је, од свих тих, старих, бендова једино Тестамент остао нешто чему се веселим и што ми се слуша, чак ми се чини да ми се дешава нешто што није одавно - нестрпљив сам да то чујем!

:rockdevil:

Posted

Хм, па не баш ...

"The Gathering" је, за мене, наслабије Тестамент остварење али сам им, због храбрости коју, несумњиво имају, опростио.

Радујем се Алексовом повратку, мада сам и скептичан али свакако заинтересован.

Posted

evo moj hiljaditi post na ovoj temi, sa istom sadrzinom:

"THE GATHERING KIDA!!!"

(mrzi me da pisam, posto ste vi uglavnom napisali ono sto bih i ja napisao, ali kad neko pljune po ovom ostvarenju, moram citirati sam sebe! :) )

Posted (edited)

@Ђоле

Што, бре?

Па, мени не одговара, зашто би икоме то сметало?

Ја откидам на "St. Anger" па га опет други пљују и омаловажавају.

Теби се допада "The Gathering" - уживај, брате!

Шта те боли дупе ...

:pivopije:

Edited by gavrosaurus
Posted

Kad sam video da dolaze odma mi skocio pritisak...

A kad su ga otkazali, odma mi prdusha iskochila...

Bash sam se ponadao...

Meni moj omiljeni bend...

Obozavam The Legacy, PWYP, New World Order, novije stvari mi i nisu neke... svidja mi se The Gathering od novijih albuma, Eyes of Wrath je odlicna krlja...

Mnogo mi se svidja The Ritual, dosta... tehnicki dobro odradjen album.

Uzdravlje B)

Posted

@Mrežasti Man: nisi spomenuo souls of black. meni je dobar album. ja volim sve od njih. ali preferim prvih 5 albuma nego ovo kasnije. e da, i svaka čast za ritual. napokon još neko ko gotivi taj album. album je ekstra.

Posted

Sa Souls of Black volim, The Legacy, jednu od 3 balada i recimu Souls of Black pesmu, dobro dobro, dobar je i intro instrumental al nije mi album nesto...

Ma ljudi kao nesto pljuju po The Ritual-u zato sto su se ovi malko promenuli... album je bombona, al ne kruna, to se slazem.

Pa sa Rituala je Return To Serenity, najbolja balada koju sam cuo!

Uzdravlje B)