gavrosaurus Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Јебо Вас Zetro, бре - Skolnick издао нови албум!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 mislim da nisi u pravu ali ukusi su drugaciji.... alone in the dark mi zvuci bolje sa njim nego sa chakom. obojca imaju neke prednosti u toj pesmi a i mane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 Фазон је ваљда у томе што је превише мелодична за Чаков стил певања, док зетру лежи к'о дупе на ношу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Meni su otrpilike najbolji albumi The Legacy, Practice i Gathering ... nemam drugi album ( Order ), i first strike ... a ritual mi je nekako njanjav ... pogotovo nacin na koji je Chuck to otpevao ... steta sto na novom albumu DiGiorgio i Lombardo nece svirati ... jebiga mnogo mi se svideo The Gathering ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ne seri. Ocesh te albume? Mislim te shto ti fale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Meni su otrpilike najbolji albumi The Legacy, Practice i Gathering ... nemam drugi album ( Order ), i first strike ... a ritual mi je nekako njanjav ... pogotovo nacin na koji je Chuck to otpevao ... steta sto na novom albumu DiGiorgio i Lombardo nece svirati ... jebiga mnogo mi se svideo The Gathering ... Sta ce Lombardo u Testamentu,kada svira u jednom mnogo boljem bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ma daj! testament je za klasu bolji od slejera, koliko god ja voleo slejer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ne seri. Ocesh te albume? Mislim te shto ti fale? Sta, tebi je Ritual dobar album? Meni je ... cista, jadna komercijala, a chuck se smara dok peva ( cuje se da peva kao preko kurca ... ) ... Inace daj, sto da ne ... kako ces da mi das? ma daj! testament je za klasu bolji od slejera, koliko god ja voleo slejer! Uh, to je vec stvar ukusa ... ali the gathering je definitivno bolji od god hates us all ... . Sta ce Lombardo u Testamentu,kada svira u jednom mnogo boljem bendu. Ok, ali sve jedno ja volim mnogo tog bubnjara ... i kombinacija je bila bombona ... mozda jos samo da je Sckolnick svirao gitaru ... mnogo volim taj album ... i da DiGiorgio-a ... samo slab poslednji album Sadus-a ... e, da odkud nema tema od Sadus-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Биле је. Можда има и сад на death металу, провери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ma daj! testament je za klasu bolji od slejera, koliko god ja voleo slejer! Pffffff,kako kome... Je l' ima nekih konkretnih informacija vezanih za novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Можда само чланови бенда, а дај боже да и они нешто знају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ma daj! testament je za klasu bolji od slejera, koliko god ja voleo slejer! tu te totalno podržavam. i ja gotivim slayer. jesu oni legende. sve to stoji. ali brate...testament je za njih pojam u svakom pogledu. vokalno, muzički a o solažama da ne pričam. samo skolnick može da bude učitelj ovoj dvojici i o ericu da ne pričam koliko bolje rifove pravi od njih, po mom mišljenju. Sta, tebi je Ritual dobar album? Meni je ... cista, jadna komercijala, a chuck se smara dok peva ( cuje se da peva kao preko kurca ... ) ... ritual je dobar, zreo i kvalitetan album. ako je tebi komercijala čim neko krene bolje da peva, tebi onda nije dobro. vokalno mi je to možda najbolji album. tu kako čak peva, razbija za sve pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Kinez zna svoj zanat. Anarki, kad mi stigne komp dobicesh albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Meni je solidan Ritual. I dalje mi nije jasno zbog čega ga neki toliko kritiqju. Hajde da je reč o Roots-u pa i da razumem, ali ovo... I neko je spomenuo kako je Gathering bolji od God hates us all-a. Mislim da ću se složiti sa tim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Дефинитивно је бољи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 God hates us all je precenjen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Само још један помпезно најављивани албум који није испунио очекивања из помпезне најаве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Kako kome kolega...po meni je mnogo bolji od bilo kog Testament albuma posle "Practice What You Preach"...ali.porediti je glupo.Stvarno glupo.I totalno bespotrebno.Sem naravno,ako nemate komplekse. I zasto apsolutno na svakoj temi nadjete razlog zbog kojeg bi pljuvali Slayer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Опет ћу рећи, Слејер кида, и један ми је од омиљених бендова, али ми је Тестамент сто пута бољи и квалитетнији, и да, "Тhе Gathering" је сто пута бољи од "God Hates Us All"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 Ма, ми смо само завидна багра, ништа више. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Kada se vec igramo poredjenja..meni je "The Gathering" bolji od svih Slayer albuma zajedno posle "Divine Intervencije"...a bolji i od njega kad bi ih poredio mano a mano...odlichan album, i jedan od najboljih Testamentovih. D N R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Pa sad se sve svodi na "Meni je ovo...meni je ono..meni,meni,meni". I meni je Kemal Malovcic bolji pevac od svih death metal pevaca zajedno pa sta sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 jel moze Kemal da otpeva "Painkiller" kao gosn. Shuldiner? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 *Schuldiner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 a na srpskom ga chitash kako..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts