Radnaskela Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ja tako mislim kada vidim christiana. kada vidim čoveka, odmah smiley. čovek je pravi hippie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Nista od test ove godine to mogu reci provereno, pregovarao sam oko 14meseci cini mi se i nismo uspeli da nadjemo zajednicki jezik, za 2008 nikakvih planova itd. Jbg. Tako da ... Ja bi mnogo voleo da ih vidim , nekako mi to izgleda nestvarno gledati testament jebo mater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Ја б' волио чут Low... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) ja tako mislim kada vidim christiana. kada vidim čoveka, odmah smiley. čovek je pravi hippie. I onda krne bas intro u Souls Of Black i masa se raspadne od srece... Ili Perilous Nation, pa da se masa raspadne od iznenadjenja i srece... Edited July 1, 2007 by MREžAsTI MEn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 GATHERIIIIING!!! Danasnji TestAmenT je najbolji... a danas Testament poseduje najbolji thrash vokal na svetu... Chuck Billyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 @Mrežasti Man: Може. може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Djozi; Sa tom tvojom drugom stavkom se slazem vec poduze vreme. Kinez; Pf, kako ne bi moglo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Kakav bre Gathering ?! LEGACY !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Djozi; Sa tom tvojom drugom stavkom se slazem vec poduze vreme. Pa lik je realno najbolji thrash pevach danas... Kakav bre Gathering ?! LEGACY !!!! Dobar je i Legacy, ali ni priblizno Gathering-u... Ipak Dave Lombardo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Chuck Billy nije ni pola od pevaca kakav je bio u 80-ima.Najbolji thrash vokal?Idi bezi. "Gathering"?Dobar album,ali daleko je od remek dela iz 80-ih. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 meni je ipak omiljeni New Order u paketu sa Legacy... na ta dva albuma se stvarno ne zna koja je pesma bolja od koje... takodje volim da slusam i kompilaciju First Strike Still Deadly, damn, kako su nabudzili zvuk na svim klasicnim pesmama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Low je најбољи албум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Low i Demonic su meni najlosiji albumi,ubedljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 Ниси усамљен у том мишљењу. Ту је нестао онај Тестамент који смо сви волели, треш метал бенд са јаком мелодијском подлогом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 meni se Demonic i Ritual ne svidjaju, Low mi je ok, mada nista posebno... mada bash mocna stvar sa tog albuma mi je RIDE, pogotovo sam pocetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Nista od test ove godine to mogu reci provereno, pregovarao sam oko 14meseci cini mi se i nismo uspeli da nadjemo zajednicki jezik, za 2008 nikakvih planova itd. Jbg. pa u cemu je problem? misle da smo jos na plemenskom nivou uredjenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Citiram Shitbuster-a, Legacy, NWO i PWYP su naj Testament albumi, a onda SoB pa Ritual pa The Gathering i ta marva. Ma Testament su majka, jebeni Lajv u Filjmuru je naj koncert koji sam slusao... Frubi dovodi ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrash forever Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 pa u cemu je problem? misle da smo jos na plemenskom nivou uredjenja? izgleda da traže mnogo para... nismo mi zaostali, samo ekonomski definitivno jesmo, to je potvrdio i dave mustaine nakon svirke ovde, da smo mnogo siromašni i da su prodavali ovde svoje majice ultra jeftino kao da nam izadju u susret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Najbolji thrash vokal?Idi bezi. сложио бих се са ђозијем да је најбољи треш вокал. лик мени на сваком албуму пева и дере се јебозомно. нема бољег од њега. у том жанру, нема. мада ми је он у топ 10 омиљених метал певача икада. Edited July 1, 2007 by Kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Hmm, Bili boj mi je dosta dobar vokal, ali sto se tice thrash metala, Marcel "Schmier" Schirmer mi ima ubedljivo najbolji vokal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 izgleda da traže mnogo para... nismo mi zaostali, samo ekonomski definitivno jesmo, to je potvrdio i dave mustaine nakon svirke ovde, da smo mnogo siromašni i da su prodavali ovde svoje majice ultra jeftino kao da nam izadju u susret Што не значи да су овде јефтине, него их напољу продају скупље да би заадили више пара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 nek' neko pozove Superhika da poseti Srbiju, tako da nam se finansijsko stanje popravi ... Kupovanje majice na koncertu je lame ... Bolje uzmi originalni disk... nervira me jer masa uzima majice kako bi pokazali svima da su bili na njihovom koncertu... znam takvih par pacijenata koji pljuju po mejdenima, a neki dan sam ih video sa majicom istoimenog benda... kao "imao sam viska para pa sam uzeo majicu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Marcel "Schmier" Schirmer mi ima ubedljivo najbolji vokal. To kazesh jer si najokoreliji fan Destruction-a, smradu jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Мени жао што нисам узео мајицу на Металици. Диск увек можеш да купиш, једина разлика је у томе што на концерту можеш да добијеш и аутограме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 To kazesh jer si najokoreliji fan Destruction-a, smradu jedan who ? me? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts