KAKTUSCAR Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Sto se tice albuma ici cu Huxley-vom idejom: Ocekujem najgore, a ustvari se nadam najboljem. Mrzim kad su mi ocekivanja prevelika pa na prvo slusanje bude razocarenje. Kao i svaki Testament verovatno ce trebati nekoliko puta da se odslusa da se skapira, bice OK znam Quote
Geozee Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Ovo ima da ubija !!! Ovo je jedan od albuma koji toliko svi cekamo !!!! Mislim da ce ubijati ! Nema sta tu da se misli... Mada, kad se previse ocekuje, plasim se da ce razocarati... Quote
lemmy sixx Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Upravo tako...zato i ne ocekujem remek delo.Slazem se sa krusevackim carapanom Angelystorom. Quote
vudun Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Jebeš to, važno da ih Frubi dovodi na Legacy Festival, ionako imaju pun qrac masterpiece albumčića... Quote
lemmy sixx Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ma naravno...koncert ce sigurno kidati!To se ceka. Quote
Radnaskela Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 (edited) it's got EVERYTHING. fast, thrashy songs. some of it is melodic and yet 'HEAVY' at the same time. i haven't heard any ballad-type songs... not sure if there is one. bottom line, it won't disappoint. it's got all the best of the old AND new!!! to je rekao jeff loomis. on obaveštava ljude na forumu kako napreduje snimanje albuma. http://www.ultimatemetal.com/forum/testame...tudio-pics.html Edited November 29, 2007 by Kinez Quote
ZmYchE Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ne radi link, ali ako bude takav kakvim ga je opisao... lele... I ko će da čeka maj da ih vidi i čuje..ojojojoj Quote
Radnaskela Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 kako ne radi? dobro. uglavnom idite na njihov oficijalni sajt. i idite onda pod interact. tu je njihov forum koji se zove ultimate metal. i onda kliknite temu fantasy studios pics. i tu će te videti. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ochi nas varaju !!! Quote
VoivodBG Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Nadam se da ce svirati malo duze nego ostali,ipak su oni i Obucjari(plus 3 misteriozni bend)headlineri festivala Quote
Geozee Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 :) Verovatno... Ma bice zlo... samo to mogu da kazem... Quote
ZmYchE Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Zaista neverovatno a istinito!!! I sad samo da ne čuje zlo nećemo misltii negativno i lepo se nadati dobrom festivalu!!! Quote
lemmy sixx Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Testament,Destruction,Rage...ovo ce biti ultimativno zlo za mene. Ostali bendovi me ne zanimaju. Quote
Red Viper Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ma dok ih ne vidim ispred sebe,na bini,odbijam da poverujem! Quote
Radnaskela Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ma dok ih ne vidim ispred sebe,na bini,odbijam da poverujem! слично размишљање имам и ја у вези тога. мислим пресрећан сам што ћу гледати тестамент али...када буде било месец дана пред фестивал сто посто потврђено да долазе, е онда ћу се радовати. Quote
Geozee Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Jebiga, ja se sad radujem... sta da radim kad sam takav... JEEE!!! TESTAMENAT DOLAZI!!! Quote
lemmy sixx Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Slikaj to pa postavi ovde da i mi vidimo kako izgleda kada neko iskace iz sopstvene koze.Ajde,ajde... Quote
Angelystor Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 da si video mene kad krenuo "I Want Out" imao bi otprilike predstavu kako to izgleda... Quote
Recommended Posts