The Decapitator Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Opa...Testament....sad znam na sta ce babina penzija da se spici....hehe...jedva cekam.... Quote
Red Viper Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Opa...Testament....sad znam na sta ce babina penzija da se spici....hehe...jedva cekam.... I ti exploatises babinu penziju? Long Live Penzija! Quote
_powerslave_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 sad znam na sta ce babina penzija da se spici Heheheh taj rad Quote
Bata Trokrilni Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Počeo sam i ja da slušam ovaj bend. Najbolja pesma mi je The Legacy. Inače, cenim period do 1992. (Ritual najbolji album), ovo posle je katastrofa. Quote
Agent Orange Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Jedva cekam novi alum da izadje, da vidim sta je to... Da li su ostal pri svom old school zvuku, ili nesto novo smislili.... Quote
Гера Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Па они на последњим албумима нису ни близу олд скул звуку! Quote
Radnaskela Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 ја не верујем да је он мислио буквално на звук, него на свирку. јел тако? Quote
ZmYchE Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 TESTAMENT Legacy, Low, The Gathering, First Strike Still Deadly hihi meni best... A volem i Souls Of Black Quote
_powerslave_ Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Ne znam zashto ali vrlo sam skeptichan po pitanju novog albuma... Quote
vudun Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Počeo sam i ja da slušam ovaj bend. Najbolja pesma mi je The Legacy. Inače, cenim period do 1992. (Ritual najbolji album), ovo posle je katastrofa. Pa dobro...The Legacy im je svakako jedna od najboljih pesama, posle The Ballad ( moj izbor ). Takođe cenim period do 1992. najviše, al' brate gde Ritual da im bude najbolji album ?!? Ovo posle nije katastrofa, takođe odlični albumi - ali za Death Metal standarde & okvire! No, Degustibus non disputandum est . . . Quote
Bata Trokrilni Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Pa baš zato što su death metal, noviji albumi mi se ne sviđaju. Ritual mi se zaista najviše dopao, najmelodičniji je. Izdvojio bih sa njega pesme Electric Crown, So Many Lies i Return to Serenity. I Souls of Black je tu negde. Otprilike kao Metallica - zvučali su sve bolje iz albuma u album i dostigli vrhunac početkom devedesetih, da bi onda došlo do naglog pada. Quote
Жвакић Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 И албум после тог (Ритуал) су добри. Кад беше треба да се појави нов албум? Quote
DragonHeart Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Izlazi u aprilu naredne godine. Quote
Radnaskela Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 (edited) И албум после тог (Ритуал) су добри. Кад беше треба да се појави нов албум? шта падеж! Pa baš zato što su death metal, noviji albumi mi se ne sviđaju. Ritual mi se zaista najviše dopao, najmelodičniji je. Izdvojio bih sa njega pesme Electric Crown, So Many Lies i Return to Serenity. I Souls of Black je tu negde. Otprilike kao Metallica - zvučali su sve bolje iz albuma u album i dostigli vrhunac početkom devedesetih, da bi onda došlo do naglog pada. мени је скоро свака песма са ритуала добра. једина лошија ми је the sermon а ово остало је све добро. не знам мени је low међу најбољим њиховим албумима. можда и најбољи. а и demonic и the gathering су исто добри. то је моје лично мишљење. Edited December 10, 2007 by Kinez Quote
Angelystor Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Pa baš zato što su death metal, noviji albumi mi se ne sviđaju. Ritual mi se zaista najviše dopao, najmelodičniji je. Izdvojio bih sa njega pesme Electric Crown, So Many Lies i Return to Serenity. I Souls of Black je tu negde. Otprilike kao Metallica - zvučali su sve bolje iz albuma u album i dostigli vrhunac početkom devedesetih, da bi onda došlo do naglog pada. Realno, samo te tri i vrede sa Rituala Demonic jest death metal, Low ima upliva, ali Gathering - thrashing madness Quote
Duke Of Borca Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Low sabija ko i Gathering, za Demonic nisam bas imao zivaca da preslusavam, al dacu mu jos koju priliku Quote
DragonHeart Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 "Demonic" je jedini album koji mi se ne dopada. Quote
Guest BloodFreak Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 (edited) Obozavam ih... oni su mi omiljeni metal band - albumi su im kickass ( sem demonic-a mada i on je ok ) - The Gathering , Low su mi omiljeni Bilo bi lepo jedon dana da dodju u Srbiju da se posteno nasviraju i oduseve publikom ( nema sta... najaci smo xD ) Edited December 14, 2007 by BloodFreak Quote
_powerslave_ Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Ako nisi znao oni dolaze sledece godine na Legacy Fest. Quote
Recommended Posts