GEORGE_SOAD Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) Testament - Burnt Offerings/Alone In The Dark Chuck sa kikicama http://youtube.com/watch?v=DO0r22YhUE0 Edited January 9, 2008 by GEORGE_SOAD Quote
Жвакић Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ne bih vise pustio kosu ni u ludilo...imao dugacku i ne ponovilo se. А због зашто не? Што тако негативан став? Quote
lemmy sixx Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Zato sto mi je kosa jako gusta,zato sto dugacku kosu moras jako cesto prati,zasto sto taj jebeni ritual traje satima,susenje dok ne umres...i mnogo volim kratku kosu. Quote
Bata Trokrilni Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Ja se nisam mučio ovako dugo (i još uvek se mučim) da pustim svoju kovrdžavu kosu da izraste, da bih je sada šišao. Ako me budu ispalili za posao zbog duge kose, to će biti kršenje ljudskih prava. Ali, kakve to veze ima sa Testament-om? Quote
kuruz Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Zato sto mi je kosa jako gusta,zato sto dugacku kosu moras jako cesto prati,zasto sto taj jebeni ritual traje satima,susenje dok ne umres...i mnogo volim kratku kosu. Same here + јако ми је сметала на фудбалу, нисам могао к'о човек да ударим лопту главом. На баскету још горе, чим скочим праменови у очи иако сам носио оне велике знојнице. Quote
lavanda Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 haaaaaaaaaa......... jel ovo forum lepota i zdravlje,hocete da vam preporucim sampon.............hahahahah.......... Quote
lemmy sixx Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Merima Krusevac ili Neven Leskovac.Perut i kozna oboljenja glave zagarantovani! Quote
vudun Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Zato sto mi je kosa jako gusta,zato sto dugacku kosu moras jako cesto prati,zasto sto taj jebeni ritual traje satima,susenje dok ne umres...i mnogo volim kratku kosu. Pekinška Patka - Bolje Da Nosim Kratku Kosu Isti slučaj Lemilice... Quote
ZmYchE Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Muskarci koji nemaju veze sa odrzavanjem duge kose. Svaka gusta kosa moze da se proredi pravilnim sisanjem i sredjivanjem. Ccc... ne bih da sam musko imala kratku ni u ludilu. A tek kao zensko. To mi je najodrvatnija stvar. Zensko sa kratkom kosom. No, pravilni frizeri ili drugarice koje imaju veze sa higijenom kose na malo bolji nacin od DM i Lilly kozmetike eventualno kozmetickih prozivoda sa reklama, lako vam mogu pomoci u odrzavanju duge kakve god kose. Steta. Quote
М Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ja imam zdravu, dugu kosu, do tura I win xD Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Muskarci koji nemaju veze sa odrzavanjem duge kose. Svaka gusta kosa moze da se proredi pravilnim sisanjem i sredjivanjem. 1.Necu da proredjujem kosu.Volim moju kratku,crnu,gustu kosu. 2.Ne razumem se zato sto me zabole za te zenske stvari,i zato sto sam heteroseksualac a ne peder. 3.Kao sto sam rekao:imao,probao,ne ponovilo se.Kratka kosa rulz suprim! J JEBO VISE FRIZURE,OVO JE TEMA O TESTAMENTU! Quote
Џрк Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 To je mozda zato sto sa njom brises bulju pa kosa na taj nacin kosa redovno dobija djubrivo : ) Quote
М Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Vidim da si postao pametniji otkad sam tobom obrisao bulju xD svo to djubrivo te cini... tako tamnim xD mehiko Kako je Ur, daj se javi na msn, te cujem... bre! Quote
vudun Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 To je mozda zato sto sa njom brises bulju pa kosa na taj nacin kosa redovno dobija djubrivo : ) 'Alo br, TestAmenT topic, a pošto je TestAmenT svetinja ne treba više da se ''đubri'' s' polu-spam. Quote
ZmYchE Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 lemmy se isro nevidjeno. duga kosa rulz. nekad nisu postojale makaze - sta su tad, svi muskarci bili gejevi? ne seri. I dosta oftopikovanja. Quote
М Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Konan je imao/ima dugu kosu. Zamislite Testament da napravi pesmu o Konanu... nista teatralno, manOwarski, cisto grmenje Testamenta koje svi volimo i zelimo... e da... Quote
Morphy Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ali zasto da naprave pesmu o Konanu? O zasto Quote
М Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Sigurno ne zato sto sam ja trazio xD Ma mora malo humora, sarkazma i tih dzidzabidzica... Quote
Лударајко Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Jebes mi sve ako ste vi ljudi normalni. Pa procitajte poslednje tri strane postova! Gde su ovde moderatori?! Ovo je najgore spamovanje u istoriji... Quote
lemmy sixx Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 lemmy se isro nevidjeno. duga kosa rulz. nekad nisu postojale makaze - sta su tad, svi muskarci bili gejevi? ne seri. I dosta oftopikovanja. Moja je zadnja,i dotle ce biti offtopica. Pod jedan,pre nego sto kazes nekome da ne sere,procitaj sta je napisao.Ja nisam rekao da su muskarci koji nose dugacku kosu pederi,vec da su pederi muskarci koji se razumeju u odrzavanje kose,pravilno sisanje,preparate koje si spominjala i slicne zenske stvari.To su u velikoj vecini slucajeva pederi,i to oni najgori.Cinjenica. Adio. Konan je imao/ima dugu kosu. Zamislite Testament da napravi pesmu o Konanu... nista teatralno, manOwarski, cisto grmenje Testamenta koje svi volimo i zelimo... e da... KONAN BARBERIJAN!!!! ON VERUJE U SVEMOCNOG BOGA KROMA!!!! Quote
М Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Jebes mi sve ako ste vi ljudi normalni. Pa procitajte poslednje tri strane postova! Gde su ovde moderatori?! Ovo je najgore spamovanje u istoriji... I ti si mi neki Del Boy... menjaj nik! Quote
Radnaskela Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 била би фора да напишу песму о конану о брајану Quote
Recommended Posts