AstralliS Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 More, ne verujem nikome dok se ne pojavi! Quote
bloodchild Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 E pa o tome se radi !!! Samo mali broj ljudi je dobio tu mogucnost da cuje novi Testament..Samo odabrani!!! Pa nisu ludi da daju sad svakom kvazi novinaru da skine pa da stavi na net!!!!] Quote
AstralliS Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 A ti si bio jedan od tih odabranih? Quote
bloodchild Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Nisam ja ali moj drug jeste :-) Quote
AstralliS Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Haha... Ako ne bude ništa od toga, ima te isprozivam žestoko, u uprotnom kupiću ti neki alkohol. Quote
lemmy sixx Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 A jebote,sta ste se svi isprimali...za mesec dana ce vec biti albuma,i sad kao nemozete izdrzati,picke materine...ko da je leb u pitanju.Kenjaza. Quote
_powerslave_ Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Evo sad uzeh malo da slusham Live In Lodon...uh kakva svirka jbt... ko ce dochekati taj 31. maj... Quote
vudun Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Bloodchild samo jedno pitanje i završavam: Ima li na albumu neke balade?!? ... pošto je TestAmenT, kao što znamo, poznat po visokom kvalitetu istih . Riffovi & solaže su sigurno eXtra, tekstovi pošteni - ako kažeš da je album odličan, ova 3 faktora su sigurno na mestu. PoZ Quote
RNA Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Без баладе, без баладе, без баладе, без баладе... Quote
Melodicus Deathus... Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Koji bubnjar je najduze svirao u TESTAMENTU??? THMFM!! Quote
RNA Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Какво питање, па Луи Клементе. Quote
djuk Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 daj nemoj nas jebati, aploduj negde taj testament. Quote
bloodchild Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Ma kakve balade ljudi ovo przi na sve strane!!! Pozdrav!! Quote
Melodicus Deathus... Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 E DO JAJA!! Dobio sam opkladu!!! Quote
Melodicus Deathus... Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 "ko mlada majmuna"... Quote
bloodchild Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Ljudi sta vam je ??? Sto bi se zezao sa takvim stvarima. U stvari bolje da vam nisam ni pricao :-( Quote
RNA Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Боље. И каква је нама корист што то знамо, кад не можемо ништа од тога да чујемо сами? Quote
Metalpirat Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 (edited) Ljudi mislio sam da smo mi Srbi najgori i da nas ljudi uvek ispaljuju. nabavio sam dvd izdanje Live in london. Svaka cast momci sviraju razvaljuju. Sve je super kvalitet dvd izdanja, slika, a zvuk je posebna stvar, osecaj kao da sam tamo. Tako ja seo poceo da buljim u ekran i sa odusevljenjem slusam i pevusim. Samo sto je proslo sat vremena, meni je pao osmeh sa lica i tacka. To je to koncert gotov. Alo gotovo, to je jebeni London, a ne Srbija. Nema ni bis, nista. Jos Chuck se obraca publici nadam se da ce te kupiti DVD izdanje ovog koncerta. Svaka njima cast ja ima da ih vidim pa makar odsvirali i jednu pesmu, ali opet samo sat vremena kao da su neki trecerazredni bend. Edited February 28, 2008 by Metalpirat Quote
Гера Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Па не би веровао који бендови се сада доживљавају као трећеразредни и свирају као предгрупе овим сада модерним... Quote
RNA Posted February 29, 2008 Author Report Posted February 29, 2008 Ја сма убеђен да је тај концерт трајао дуже, али да је само то издато. Дешавало се то са многим концертима, не би тај био ни први ни последњи. Нпр. неке песме се избаце због нешто лошије изведбе или звука, тј- њима се не свиђа. Quote
djuk Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Ljudi mislio sam da smo mi Srbi najgori i da nas ljudi uvek ispaljuju. nabavio sam dvd izdanje Live in london. Svaka cast momci sviraju razvaljuju. Sve je super kvalitet dvd izdanja, slika, a zvuk je posebna stvar, osecaj kao da sam tamo. Tako ja seo poceo da buljim u ekran i sa odusevljenjem slusam i pevusim. Samo sto je proslo sat vremena, meni je pao osmeh sa lica i tacka. To je to koncert gotov. Alo gotovo, to je jebeni London, a ne Srbija. Nema ni bis, nista. Jos Chuck se obraca publici nadam se da ce te kupiti DVD izdanje ovog koncerta. Svaka njima cast ja ima da ih vidim pa makar odsvirali i jednu pesmu, ali opet samo sat vremena kao da su neki trecerazredni bend. london je razlog vise da sviraju krace, tamo se ide na koncerte ko na pisanje. neko ko je gledao testament 5-6 puta, bole ga uvo da mu drve vise od sat vremena. Quote
RNA Posted February 29, 2008 Author Report Posted February 29, 2008 Није истина, поготово што је то била повратничка турнеја са старом поставом. Quote
Metalpirat Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 nisam pametan! Ako kazes da je tako u londonu ljudi ih gledaju 5-6 puta i tako to. Zasto se tako ponasaju i kod nas? Mi ove bendove vidimo prvi put. Videcemo kako ce biti samo neka oni doju. Quote
Recommended Posts