Jump to content

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Управо то хтедох да кажем, Тестамент и није био код нас, па не знамо да ли је стварно тако. Али вероватно ће бити, пошто је ово фестивалски наступ. јес' да су главни бенд, али сигурно неће свирати 2 сата.

Guest Brain Salad Guuuz
Posted

ipak bih najviše voleo da vidim tempestu u bgu, lui je nešto zarđao, ali i ako se pojavi bostaph ili nicolas neću se buniti

Posted

Ја бих најрадије Луија, али ће Бостаф бити сјајна замена.

Posted

не бих да баксузирам, али полако људи. ви ко да сте већ на концерту. увек постоји могућност да ће да откажу. надам се да неће али све је могуће. ја нећу да се радујем док их не будем лично видео уживо.

Posted
не бих да баксузирам, али полако људи. ви ко да сте већ на концерту. увек постоји могућност да ће да откажу. надам се да неће али све је могуће. ја нећу да се радујем док их не будем лично видео уживо.

Bobane ne baksuziraj mnogo! :)

Posted

Nema sanse da otkazu! Pa nisu rasli na drvecu,znaju oni vrlo dobro da su u Srbiji najjace picke,

proculo se! Videcete koliko ce se u bekstejdzu orgijati. Ima Cak Bili da isprazni muda,tvrdim,da ni u narednih mesec dana nece moci da svrsi ko covek.

Jedino onaj peskiric Skolnik nece omasti brci i ubalavi gitaru od hektolitara thrash sperme :)

Posted

evo vam ljudi link gde možete da čujete novu pesmu, more than meets the eye. http://www.bravewords.com/tunes/?tid=132. ja bih vam preporučio da odete preko internet explorera pošto nešto nije htelo meni da pusti preko mozille firefox. pesma mi je na prvo slušanje čist prosek. ali apsolutno ništa specijalno nema u pesmi. dobar je zvuk ali pesma ko pesma mi je baš bezveze. molim boga, da neće biti ovakav ostatak albuma.

Posted

Dobra stvar.Meni se dopada.Nista spektakularno,i mozda je zbog toga doslo do razocarenja kod pojedinaca koji su ocekivali neko cudo.Ali definitivno mnogo dobro.

Cekamo album,tada ce se realno dati misljenje.

Posted (edited)

Zvuk je odlican,produkcija je mogla biti malo toplija doduse,ovakva je mnogo... srebrna. Al,dobro,u nivou je First Strike...

Pesma je prava testamentovska,rifovi su odlicni,solaza extra,ali malo me je smorilo ono ponavljanje introa 3 puta u pesmi nakon refrena,to je suvise jeftina fora. Sve u svemu,ocena 4 od 5,to je ipak TESTAMENT!!!!! :red::rockdevil:

Edited by Words Of Steel