Karlo SE Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) To za bas se slazem, ne zbog samog basa, vec zbog produkcije generalno, jebo ja Sneap-a najveceg producenta kad mu svaki bend zvuci IDENTICNO! Bio to Exodus, Kreator, Arch Enemy, KSE, jebem li ga, razlika je u nijansicama, do 10%, a ja to ne volim. Ali tu se opet vracamo na problem savremene produkcije, mnogo se obraca paznja na nju, i ok je da producent ima svoj pecat, ali jebo to kada ga zbog toga bend izgubi. Edited March 22, 2008 by Rizzen Quote
VoivodBG Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 izaslo izdanje kojem fali samo prva pesma, cisto da znate.... i dalje se ceka full album... Quote
Guest Kriki Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 izaslo izdanje kojem fali samo prva pesma, cisto da znate.... i dalje se ceka full album... Ajde daj link da se skine.... Ili nam samo uploduj jednu od ove dve pesme: 01. For The Glory Of 03. The Evil Has Landed xexexe Quote
Mega_Deda Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 (edited) ja sam skinuo verziju u kojoj fale 1.,2. i 4. pesma EDIT: ili treca nisam siguran, znam da 3 fale Edited March 24, 2008 by Mega_Deda Quote
lemmy sixx Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Vi ste previse ocekivali kada vam je album dosadan.Meni ide neprestano nedelju dana...i na kompu,i na telefonu...odlican album,iako jos nisam cuo kompletan. THE PERSECUTED WON'T FORGET!!!!!!! Quote
The Decapitator Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Vi ste previse ocekivali kada vam je album dosadan.Meni ide neprestano nedelju dana...i na kompu,i na telefonu...odlican album,iako jos nisam cuo kompletan. THE PERSECUTED WON'T FORGET!!!!!!! Word! Do jaja album, meni jedan od najboljih koje su napravili... Quote
Mega_Deda Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 ako uzmemo u obzir cinjenicu da testament nikada nije pravio neke posebno velike hitove, samo mnogo dobre i manje dobre pesme, cini mi se da ce tako ostati i ovaj put. Quote
VoivodBG Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ajde daj link da se skine.... Ili nam samo uploduj jednu od ove dve pesme: 01. For The Glory Of 03. The Evil Has Landed xexexe http://rapidshare.com/files/101675048/03-t....by.Akhylys.rar Quote
darthmoog Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Meni prelosh album...najgori testament ever... Quote
VoivodBG Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 sacekaj ceo da iscuri, ne valja da se slusa ovako u parcicima.... Quote
Гера Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Мени је албум скроз ОК, не видим зашто се вама толико не свиђа... Јесте ви слушали лоу, демоник, гедринг? Мени је овај бољи од два од три наведена! Quote
Лударајко Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Treba da se vari album, nije na prvu loptu, nema himni. Ali dobar je, cini mi se da cu uspeti da ga zavolim ako ga budem slusao do besmisla... Quote
Гера Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Само да напишем да су покрали сами себе! Риф за пратњу у солоу за HENCHMAN RIDE је апсолутно исти као један риф у THE PREACHER! Quote
Лударајко Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Hehe, carski! Bas cu sad da preslusam... Quote
lemmy sixx Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 A sad i ti gledas u picinu dlaku...koga zabole ako je pesma dobra. Meni album nije skroz ok,meni album odvaljuje.Stvarno je odlican.Jednostavno mi nije jasno kako neko moze za ovo reci da je lose. Quote
VoivodBG Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Mislim da su se ljudi previse nalozili da ce cuti nesto nesvakidasnje, pa su i zato razocarani... Ja se ne nadam nikakvim cudima, samo hocu da cujem standardni Testament zvuk i nista vise. Valjda ce za koji dan da procuri i prva pesma pa da skinem album i preslusam. Quote
lemmy sixx Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Standardni Testament zvuk je i prisutan. Quote
darthmoog Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ma shta slusham u parcicima fale 2 pesme koliko god bile dobre utisak ostatka albuma je Quote
lemmy sixx Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 http://rapidshare.com/files/101675048/03-t....by.Akhylys.rar Koji je pass za ovo? Quote
lemmy sixx Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 To je to. Ali je kompresija ocajna...nemojte skidati ovo. Quote
The Decapitator Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Мени је албум скроз ОК, не видим зашто се вама толико не свиђа... Јесте ви слушали лоу, демоник, гедринг? Мени је овај бољи од два од три наведена! :pivopije: Meni ipak ni jedan thrash album ne moze da premasi The Gathering, tako da, meni ovaj ide odma' posle The Gatheringa, kad uzmem u obzir koliko su albuma izdali, The Formation Of Damnation je ipak albumcina i po.....barem meni... Quote
Morphy Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Ne da je sranje kompresija 64 kbps konvertovano u vbr... Edit: Ja i dalje cekam ceo album da izadje pa cu da dam svoje misljenje u celini. Edited March 25, 2008 by Morphy Quote
Radnaskela Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 можете да дижете овај албум до небеса. мени је за сада просек. можда ћу га заволети у будућности, али сигурно не може надмашити албуме као што су лоу, легаси, њу ордер, ритуал, демоник или гедринг. нема шансе. има добих момената на овом албуму, не кажем. скоро све песме су ми ок, али сем насловне и афтерлајф ниједна ми није толико упечатљива. Quote
lemmy sixx Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 E vidis u tome je problem...cim si ti ocekivao da ce nadmasiti stare albume.Ja to nisam ocekivao,kao sto nijedan realan konzument muzike nije ocekivao. Po meni je novi album bolji od "The Gathering",a visestruko bolji od "Demonica". Quote
Recommended Posts