vudun Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Kakav lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Kako je smorio dok nije dosao do prelaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron-samedi Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ako neko traži setliste za neke bendove neka prvo pogleda na http://www.metalsetlists.com . Evo šta recimo ima: Testament -- New York, NY -- April 6th, 2008 Over The Wall Into The Pit Apocalyptic City Practice What You Preach The New Order Electric Crown More Than Meets The Eye Low A Trail Of Tears Henchmen Ride Souls Of Black Evil Has Landed The Preacher ---------------- DNR 3 Days In Darkness Alone In The Dark Disciples Of The Watch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ako neko traži setliste za neke bendove neka prvo pogleda na http://www.metalsetlists.com . Evo šta recimo ima: Testament -- New York, NY -- April 6th, 2008 Over The Wall Into The Pit Apocalyptic City Practice What You Preach The New Order Electric Crown More Than Meets The Eye Low A Trail Of Tears Henchmen Ride Souls Of Black Evil Has Landed The Preacher ---------------- DNR 3 Days In Darkness Alone In The Dark Disciples Of The Watch I treba da umrem posle ovoga...auuu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ako neko traži setliste za neke bendove neka prvo pogleda na http://www.metalsetlists.com . Evo šta recimo ima: Testament -- New York, NY -- April 6th, 2008 Over The Wall Into The Pit Apocalyptic City Practice What You Preach The New Order Electric Crown More Than Meets The Eye Low A Trail Of Tears Henchmen Ride Souls Of Black Evil Has Landed The Preacher ---------------- DNR 3 Days In Darkness Alone In The Dark Disciples Of The Watch U sunce ti jebem...odlicna lista.Jos da ubace na ovo "Sins Of Omission",i do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Боље да свирају F.E.A.R. што се тиче нових песама, а за старе... Па, променио бих ја ту штогод! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Strašna lista...sviđa mi se što sviraju Henchman Ride sa najnovijeg albuma, i greota je ne izvoditi kultnu stvar The Legacy sa S.O.B! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ma, da ubace deadline i the legacy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ekstra shto sviraju Electric Crown obozavam tu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ekstra shto sviraju Electric Crown obozavam tu pesmu. deadline najbolja sa tog albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ekstra shto sviraju Electric Crown obozavam tu pesmu. Позерчино! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Позерчино! Why? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 deadline je mnogo dobra pesma. prava ona šmekerska rokeraja. meni je skoro svaka sa tog albuma vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrash forever Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Sad malo ja. Prvo, mnogo mi se svidja novi album. ima taj stari šmek old school-a, te harmonije, solo deonice i rifovi kao u zlatna vremena osamdesetih. Utisci su naravno svi individualni ali mene ovo ozbiljno drma. Da zanemarimo to malo growl-a kao posledicu devedesetih, ovde je proradila ona stara hemija od pre osamnaest godina. Sad komotno može da se kaže - thrash ponovo jaše i ja sam ponovo mlad. Dokle, ko to zna? Pogledajmo malo i liste internet posetioca na www.bnrmetal.com, prva tri mest trešina naravno. Dakle, album ima pravu meru agresivnosti zvuka, pravu hemiju medju muzičarima, pravu dozu melodičnosti, jednom rečju, za mene - od 1 do 10 - ČISTA DESETKA! Ako to ne možete da osetite meni je žao, ne mogu se ljudi naterati da nekog vole, a ja thrash jednostavno volim, meni je to u krvi. Jedva čekam da ih vidim uživo, ovih dana uzimam karte, ljudi, ja ovo čekam dvadeset i kusur godina! Pozdrav svim OLDSCHOOLTHRASHMANIACS-ima i ostalim ljudima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Sad malo ja. Prvo, mnogo mi se svidja novi album. ima taj stari šmek old school-a, te harmonije, solo deonice i rifovi kao u zlatna vremena osamdesetih. Utisci su naravno svi individualni ali mene ovo ozbiljno drma. Da zanemarimo to malo growl-a kao posledicu devedesetih, ovde je proradila ona stara hemija od pre osamnaest godina. Sad komotno može da se kaže - thrash ponovo jaše i ja sam ponovo mlad. Dokle, ko to zna? Pogledajmo malo i liste internet posetioca na www.bnrmetal.com, prva tri mest trešina naravno. Dakle, album ima pravu meru agresivnosti zvuka, pravu hemiju medju muzičarima, pravu dozu melodičnosti, jednom rečju, za mene - od 1 do 10 - ČISTA DESETKA! Ako to ne možete da osetite meni je žao, ne mogu se ljudi naterati da nekog vole, a ja thrash jednostavno volim, meni je to u krvi. Jedva čekam da ih vidim uživo, ovih dana uzimam karte, ljudi, ja ovo čekam dvadeset i kusur godina! Pozdrav svim OLDSCHOOLTHRASHMANIACS-ima i ostalim ljudima! Mislim da je covek opisao neke stvari...Iskreno, nije mi bas za 10tku, ali je za svaku pohvalu!Takodje jedva cekam Testament uzivo, gledajuci ove setliste od skoro, bice extra!!!Jos 43 dana!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 dobro da ga ne izuvaju : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Novi album je korektan i nista vise od toga, daleko od vlazenja gacica i iskreno sam vise ocekivao posle ovolike pauze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Мени је нови албум најбољи њихов икада. Боље од Low, иако сам сматрао да је то немогуће достићи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Meni je prosecan potpuno i dalje...jbga ukusi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Preslusao ga jedamput, toliko vuce na modernizovan Low da to nije jebeno normalno! Ako novi album bude na legacy kupujem bez razmisljanja. (i ako se bude imalo para) Ха, тек сад видим ово. Мени је Low омиљени албум, мада ће овај вероватно то да промени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Nikad nisam naročito mirisao Testament, ali će ovaj novi album učiniti da se i to promeni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Mene nista specijalno nije dotaklo jos od Rituala, ali kao sto "thrash" rece, i meni je ovaj album dao neki miris 80-ih i nekako mi je "najtopliji" od svega ostalog u zadnjih 15 godina. Nisam ocekivao "bombu na sceni" kojoj cu bez razmisljanja dati 10-ku, ali meni licno je bas dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Skinite pre svega zadnji Delirious ako zelite da chujete dobar Testamentovski album. Skinite zadnji Paradox ako zeli te chujete bash, bash dobar thrash album iz 2008e. I skinite pod obavezno novi Alex Skolnick Trio, uzivancija Ili kupite, ako ne verujete u mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Alooooo ljuuuddddooooviiiii, za dvaes i pet danaa TeesssttAAAAmmmeeennnnttt!!!!! :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Meni je poslednji album ekstra. Svidja mi se mnogo. I po meni je najkompletniji od svih albuma. Svi prosli albumi imaju bar 2-3 pesme koje ne podnosim ( Ritual je izuzetak, Legacy takodje. Ritual ne podnosim a Legacy obozavam ). Ja volim Chuck-ov growl i te njihove death momente ( Koji mi fale na Legacy-u ), tako da mi je ovaj album najkompletniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts