Lou Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Iskopah. Epizoda 5: Holy Cornholio Epizode 7/8: Supersize Me / Bathroom Break Epizode 11/12: Doomsday / Dumb Design Epizode 13/14: Copy Machine / Holding Uz prethodno okačene linkove, ovo je sve što je izašlo do sada. Quote
Fapril ethereal Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) sinoc sam gledao tu epizodu hahah Iskopah. Epizoda 5: Holy Cornholio Epizode 7/8: Supersize Me / Bathroom Break Epizode 11/12: Doomsday / Dumb Design Epizode 13/14: Copy Machine / Holding Uz prethodno okačene linkove, ovo je sve što je izašlo do sada. is this like, "16 and pregnant?" Edited December 11, 2011 by Fapril ethereal Quote
Lou Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Kada gledam i slušam koliko su ova dvojica maloumni, mogu samo da se divim čoveku od pedesetak godina koji je tako mlad u srcu da piše ovakav materijal. 1 Quote
Fapril ethereal Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) lepo si to primetio.. ljudima u pedesetim godinama koji toliko mentalno uznapreduju,treba samo skinuti kapu.. nadam se da cu u pedesetoj godini ostati normalan i smejati se Saut Parku,B&b i ostalim zajebancijama i da se necu pretvoriti u mog caleta Edited December 11, 2011 by Fapril ethereal 1 Quote
Fapril ethereal Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) me:huhu huuhu my dad:what's so funny son? me:huuh huhu my dad:damn it,what's so funny!?!? me:you are wearing a hat huhu huh my dad:why is that funny?i have to wear it,i'm bold! me:you said "bold" huhu hu Edited December 11, 2011 by Fapril ethereal Quote
sleazyrocker Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Izgleda se ova dva ludaka vraćaju!!!! 🤣🤣 https://junkyardrockvesti.blogspot.com/2020/06/vestacka-inteligencija-uspesno-napisala.html Quote
HUMAN Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Zar ih nisu već vraćali pre jedno desetak godina? I bilo grdje nego X files povratak, tipa gledaju rijalitije umesto spotova.. Vidim pominje se i HeadB. Ball opet, i to takodje bilo oko 2005 ponovo, sa uglavnom starim spotovima, što i nije tako loše.. ali ne znam čemu opet to? Quote
sleazyrocker Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 (edited) Ne znam koji stvarni razlozi leze iza povratka BiB, a sto se tice Headbangersa to Riki Ratchman bivsi voditelj emisije najavljuje da ce postavljati stare epizode. Imas ovde o tome : https://junkyardrockvesti.blogspot.com/2020/06/riki-ratchman-najavio-povratak.html Edited July 2, 2020 by sleazyrocker Quote
Recommended Posts