Emily Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Ma samo par njih to uocava...Svi ti prokleti pozeri znaju samo du hast,ali kada bi neko znao sta u prevodu znace njihove pesme npr.Du riechst so gut,ti lepo MIRISES!!!!Oni su u nEmackoj komercijala... Ne dirajte SteWu on je kul i skida ga koliko moze i koliko zna,ceo bend sjajno zvuci tako da....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela287 Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 @angela287: Jadranka, ktjeri, yesil' to ti? oooo da... here I am! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innerspirit Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Ma samo par njih to uocava...Svi ti prokleti pozeri znaju samo du hast Govori u svoje ime. ali kada bi neko znao sta u prevodu znace njihove pesme npr.Du riechst so gut,ti lepo MIRISES!!!! Your point being... ?!?! Oni su u nEmackoj komercijala o_O A sta je po tvom misljenju komercijala? Kad je bend popularan? Ne dirajte SteWu on je kul Ma da, u pravu si, koga bole paja za textove i Rammstein, bitno je da on headbanguje k'o Lindemann... to je bas kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 alert! i tHink we haVe a h8er heRe.. meNe me zaNima di ja moGu da nadJem jeftini cHwarTzi i kaWurma i kaTje sledeTja sWirka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreepingDeath Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Grlz, bez swadje, ako wam ye do prepirke organizujte rwanje u blatu, swirace wam HighVoltage da naprawimo atmosferu.. E sad ozbiljno.. 1. U studiju izgowor zwuchi saswim ok, swirka ye neshto drugo.. 2. Tekstowi su kewa, ali i ya sam gotiwio samo Du Hast pre nego shto sam pogledao ostale tekstowe.. 3. Jesu komrcijala, ali to narawno ne znachi da su loshi.. 4. Shto se tiche Stewe... sledi scena rwanja u blatu, pobednica nosi swe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Shto se tiche Stewe... sledi scena rwanja u blatu, pobednica nosi swe.. pobednica nosi Stewu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 4. Shto se tiche Stewe... sledi scena rwanja u blatu, pobednica nosi swe.. ma sHta se meNe ticHe steWa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ma mnogih se tiche Stewa, nego Creepy odbija da odgovori na moje pitanje!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 oWo postaYe ozBilJno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innerspirit Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) da... i ja ne planiram da ucestvujem u tome A sto se tice h8er komentara... svako ima pravo na svoje misljenje, ja u svakom slucaju necu drzati jezik za zubima (tj. prste u dzepovima), pogotovo sto se Ramm-a tice. A vi ako ne zelite da vam kvarim koncepciju, otvorite fino "SteWa High Voltage" temu... 1. U studiju izgowor zwuchi saswim ok, swirka ye neshto drugo.. e sad sam zbunjena... Stage fright izaziva poremecaje u izgovoru? Edited December 22, 2006 by Innerspirit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreepingDeath Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 ...otvorite fino "SteWa High Voltage" temu...Word sista'! Anya, yesi chula.. Stage fright izaziva poremecaje u izgovoru? a shto se tiche owoga, jedno je kad ti u studiju opushteno pewash, a dugo kad na bini dajuesh swe od sebe da nadjachash gomilu, hwatash kiseonik chiji je procenat wazduhu jako mali pored prashine i dima, mlatish glawom ili ostalim delowima tela, i josh plus pazish na izgowor chije greshke chuje u proseku 1% ljudi... poslushaj neki koncert Rammstein-a, ni pewach bash ne izgowara swe jasno i glasno ko na studijskom snimku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 ludilozezanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innerspirit Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) a shto se tiche owoga, jedno je kad ti u studiju opushteno pewash, a dugo kad na bini dajuesh swe od sebe da nadjachash gomilu, hwatash kiseonik chiji je procenat wazduhu jako mali pored prashine i dima, mlatish glawom ili ostalim delowima tela, i josh plus pazish na izgowor chije greshke chuje u proseku 1% ljudi... poslushaj neki koncert Rammstein-a, ni pewach bash ne izgowara swe jasno i glasno ko na studijskom snimku.. Dobro de... Mi se ocigledno ovde bas ne kapiramo najbolje. Ne kazem ja da on reci izgovara nedovoljno glasno ili jasno, ili da falshira. Nego kao da tako nesto isprevrce da zvuci kao daizmislja reci. Tako da ono sto je izgovorio je jasno, ali na sve lici osim na glagol/imenicu/stagod koja je trebalo da sledi. Sto se ljudima koji pevaju na engleskom cesce ne desava da otpevaju, da banalizujem, umesto "Ejdzls on a sajdlajn" - "Edzls ona sajdlan"? Kapiras sad sta pokusavam da kazem? I da jos ponavljas istu gresku na svakom certu. E vidis, tu nije problem u klimatsko-atmosferskim uslovima (jer da je to u pitanju, glas bi mu se gubio ili bi fashirao ili mozda ne bi izgovorio rec do kraja), nego u fakin' neznanju i manjku inicijative i truda da se nesto poboljsa. A to sto nemacki nije toliko globalno zastupljen kao npr. engleski nije nikakvo opravdanje. Moja krajnja poenta je: neka vezba. To je sve. Edited December 22, 2006 by Innerspirit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 podrzavam teorije koje je izneo-la innerspirit!!!! pevac ramzastajn tribjuta mora dobro da zna da izgovara tekstove!!!! i zasto u autorskim pesmama steva peva na nemacko-engleskom??? mislim nije on till.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 a shto se tiche owoga, jedno je kad ti u studiju opushteno pewash, a dugo kad na bini dajuesh swe od sebe da nadjachash gomilu, hwatash kiseonik chiji je procenat wazduhu jako mali pored prashine i dima, mlatish glawom ili ostalim delowima tela, to nema veze sa binom.....kapiram ako zafalshira (shto se deshava) ili neshto drugo ali to nema veze sa izgovorom..... mada opet ne podrzhavam da mora sve da bude identichno....nisu profi tribut bend....u tom sluchaju,morali bi da imaju matrice i kojekakva chuda ako cemo vec da budemo picajzle.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 kakvo bre usrano indenticno sviarnje o cemu vi to!? ne zvuce ko Rammstajn na bini ali to i nije poenta! mozda to neki jbg neshvataju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Word sista'! Anya, yesi chula.. otvoricu temu za obozavaoce Stewinog lika i dela... Narochito lika!!! ali, trazhim podrshku drugijeh ljudi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 steWo, bre, dolaZi wisHe na foRum saM da se bRanisH od oboZawateljki !!! milane, dowlacHi ga oWamo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ljudi oce l' biti koja svirka skoro? jel svirkate dvajez devetog? svirajte autorske!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iommi/2 Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 28.12 SKC LIVING ROOM NOVOGODISNJI KONCERT D E H U M A N I Z E R Predgrupa NEXUS(gothic metal) 20:30-00:30 100,00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 zaista, jel svirate 29og u skcu????? i zaista, Stewa bi mogao da dodje, al' ne znam shto bi se branio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 i zaista, Stewa bi mogao da dodje, al' ne znam shto bi se branio... mm to weTj odlucHuje stewa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 ma nema potrebe da se brani... niko ga nece , samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 E 'могу питам, е? Како вам се презива гитариста Милан? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_wing Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 E 'могу питам, е? Како вам се презива гитариста Милан? cHekaj polaKo.. prWo nawedi raZloge zasHto te to inteResuje! ja saM owde nJegow licHni pr i swe ostalo sHto treba i sHto ne treba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts