Bejbe Kompajler Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Swirka, 2. Decembar, SKC.. za sad znam samo da swira 6 bendowa po 45 minuta i to ye to, kad saznam neshto detaljniye yawljam oma... Pozz.. da li je ovo za STVARNO??!?!?!?!? ne mogu da verujem................. moram da popravim 3 asa do tada da bih mogla da slusam HV.. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Nisam vas slusao,ali kaze da ste cepali na proslom beer festu,ako ste to vi bili?U svakom slucaju cu da bidnem da vas slusam bez obzira sto imam 3eg neki ispit... Quote
little_wing Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 da li je ovo za STVARNO??!?!?!?!? ne mogu da verujem................. moram da popravim 3 asa do tada da bih mogla da slusam HV.. stwarno, jashta, posle wishe od pola godine - ponowo u washem gradu! @Gently Version 7.0: jeste, oni su swirali na tom bfu Quote
hah Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 hoce li zaista biti ova svirka 2.12. ??????????? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 hoce li zaista biti ova svirka 2.12. ??????????? Isto pitanje??? Quote
little_wing Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 koliko sam ja uputjena, pomerena za 8.12. Quote
CreepingDeath Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 eee koji sam debil, za malo da zaboravim.. Svirka pomerena za subotu 8. decembar.. Quote
hah Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 do jaja beshe svirka sinoc imam samo jedno pitanjce-da li nameravate da uradite Wollt ihr das bett in flammen sehen? Quote
CreepingDeath Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 danas smo bash prawili spisak od yedno 30 pesama koje bi trebalo da swiramo na nashoj samostalnoj swirci (kad god to bude), medju njima ye i Wollt Ihr.. pesmu nismo swirali 100 godina.. e da iskoristim priliq da pitam, ljudi shta bi ste woleli da chujete na toj swirci (ne rachunayutji owe standardne pesme) ? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Sonne i du rich so gut moraju ljudi!!!Ostale pesme cu da smislim nekolko dana pa cu vam reknem P.S.Imam zelju da mi se Sonne svira na sahrani pa ako umrem pre vas vi cete imati tu cast Quote
little_wing Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 @ creepy : znash moje muzichke zhelje Quote
~MaX~ Posted December 10, 2007 Author Report Posted December 10, 2007 uglavnom chujem loshe komentare na vashu svirq sad.. shta vam bi? Quote
Usud Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Nisu losi komentari, jednostavno imas ljude koji ih ili mnogo gotive, ili ih ne podnose, sto je dobra kombinacija, tako da ce jedni davati pozitivne kritike, a drugi negativne... Ja iskreno mislim da su oni sinoc bili headlineri atmosfere... Quote
hah Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 ljudi shta bi ste woleli da chujete na toj swirci (ne rachunayutji owe standardne pesme) ? Sehnsucht Buck Dich Kokain Laichzeit REIN RAUS- o-b-a-v-e-z-n-o ako mozhe :D (kad vec izvodite pola Mutter albuma) i jednu od njihovih najjachih numera,koja je eto,gotovo zaboravljena: HALLELUJAH .... a znam da nema shanse ove dve (jer su lagane,ehm,jelte) : wilder wein (my favourite one ) das alte leid ali eto,da zatrazhim i to :) :) Quote
little_wing Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 uglavnom chujem loshe komentare na vashu svirq sad.. pa kad slushash pogreshne ljude Quote
~MaX~ Posted December 13, 2007 Author Report Posted December 13, 2007 ne treba slushati samo pohvale za svirke.. od njih se nishta ne nauchi.. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Tako je...Jedna kritika je vrednija od bezbroj pohvala,jer pohvale nista ne kazu konstruktivno osim tipa cool ste,do jaja sviraste,bas cepate i slicno Quote
IRA Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Evo jedna konstruktivna kritika od stalnog obozavatelja.... Ubijte tonca. Ako se ne varam, klavijature nesto nisu zvucale kako treba... tako da je cela pesma Reise, reise ... zvucala... nekako cudno... sta znam ... posle je bilo malo bolje ali vam se pevac i gitara jedva cule.... da ne kazem da onu kadu treba maknuti iz sale ako nista drugo onda da ne skrece paznju publike sa izvodjaca... Quote
Bejbe Kompajler Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 svim HVovcima zelim Srecnu NG i mnogoooo mnooogooo vise 'sviraka'.. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Ja vam se necu slihtam i samo ocem pitam,da li ce biti ta svirka 12og u livingu? Quote
CreepingDeath Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 (edited) Ja vam se necu slihtam i samo ocem pitam,da li ce biti ta svirka 12og u livingu? kolko znam bitje.. to je valjda neshto u organizaciji 202ke.. nisam bio ovih dana na netu pa nisam ni stigo da vas obavestim.. nem pojma u koje vreme pochinje svirka ni ko svira al saznatju sutra pa javim.. Edited January 7, 2008 by CreepingDeath Quote
little_wing Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 kako stwari stoje, jeste livingroom ewo teme: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...p;#entry1566490 Quote
kIDd Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Svaka chast momci..... Sve najbolje...Samo tako nastavite...Lezhi vam living room xD Quote
Recommended Posts