Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Juche sam saznao da tje biti tek krayem aprila.. :(

to je extra... pochetkom apriLJa nisam u BG-u, tako da stizem kuci i onda cekam manje za najsvirkicu,,, :opusteno::pivopije:

me love HV!!!!! :rolleyes:

@Metal Bloodshed -> dobro si se setio da precrtash to BIVSHI! :zeleni:

Edited by Anya
Posted
Swirka pochetkom marta.. kako smo i obetjali, sat ipo rammstein-a (plus 6-7 autorskih) i yosh par bendowa..

Bitjete blagowremeno obaweshteni..

:pivopije:

i za propusnitze tjemo neshto da sredimo (ako si mislila na Stewa's groupie..) :bigblue:

Juche sam saznao da tje biti tek krayem aprila.. :(

Koliko vidim, ako svirke u opste bude bilo bice krajem maja :icon_ne:

Posted

e pa ljudi jbg, iskrsle su neke gluposti i owoga puta ja netju referisati o dogadjajima sa swirke.. sHmwTz.. nema weze, chekamo swirku u aprilu..

@MB: eto, ni ja ne idem, nije tako strashno..

Posted

bwahahahahha,vidim se i ja,tamo u prvom redu,ono nesretjno PIJANO crveno cheljade xDDDD

bozhe,josh tje ljudi pomisliti da od svih ljudi shto su tamo bili ,ja najvishe slusahm ramshtajn xD

ja uopshte metal ne slusham xDDDDDDD

kakav sam pozer xD

e,da, super svirkica ^^

Posted

AUDICIJA ZA NOWOG KLAWIYATURISTU HIGH VOLTAGE-a!!

Zare ce swirati s nama do nashe samostalne swirke (koja btw najwerowatniye netje biti u skc-u nego u domu)..

Posle toga HV trazhi nowog klawiyaturistu.. ako ste mladi, perspektiwni, lepi, sharmantni, to nas totalno ne zanima.. treba nam neko ko ima dobre kljawe i da hotje da swira i pored Rammstein-a radi na utorskim pesmama.. Ko ye zainteresowan ili zna nekoga ko poznaye nekoga chiji prijatelj poznaye nekoga, yawite mi na PM ili se oglasite owde na temi, niye bitno...

Pozz.. :pivopije:

• 4 weeks later...
Posted

shta se deshava sa ovim bendom?... Jel to Steva pocheo da rasteruje muzichare? :)

pozdrav momcima... dugo se nismo drugarili.... ako imate vremena svratite na NightFall svirq u nedelju u Dangubi.. imate temu na "svirkama"....

• 2 weeks later...
Posted
Izgleda da se bend raspao :sad: .....

ma ne raspadamo se nego se sastawljamo.. nashli smo klawiyaturistu i sad se uwezhbawamo s njim, a radimo i na autorskim stwarima..

mozhda bude neka swirka uskoro al netju da obetjawam nishta unapred..

:pivopije: