Dowla Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 In memoriam:Slobodan Boban Janković Legendarni košarkaš Crvene zvezde Slobodan Boban Janković preminuo je u sredu uveče na grčkom ostrvu Rodosu, u 43. godini. Rođen je 15. decembra 1963. u Lučanima. Sa sedam godina preselio se u Beograd, a sa 16 i po debitovao je za prvi tim Crvene zvezde, u kojoj je proveo 12 godina. Nakon jedne sezone u dresu Vojvodine, leta 1992. otišao je u inostranstvo, u atinski Panionios. Kobnog 29. aprila 1993, na utakmici protiv Panatinaikosa, iznerviran jednom sudijskom odlukom, udario je glavom u konstrukciju koša, povredio kičmu i ostao doživotno vezan za invalidska kolica. Iza njega je ostao 16-godišnji sin Vladimir. R.I.P.
Axeanosilas Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Jel onaj iz Gane jos uvek u zvezdi? Nisam ni cuo za njega pre prvenstva.. Не знам, мада ме не би чудило... У Звезди сви ганци...
gavrosaurus Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 In memoriam:Slobodan Boban Janković Баш једна тужна и лоша вест ... Иако сам Партизановац, ово ме је потресло ... Гледао сам онај трагични меч после ког он више никад није био исти ... Сећам се утакмице кад се Ђорђевић опраштао и кад му је пришао да би му дао дрес ... Хтео сам да умрем како је то била тешка сцена, са којим напором се Јанковић суздржавао да не пукне колико је био дирнут потезом Ђорђевића ... И није срце више издржало ... Штета. Нек у миру почива. Нека му је лака земља.
Hail Metal Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 In memoriam:Slobodan Boban Janković R.I.P Inace Suput je presao u Hemofarm,Milojevic zbog povrede ne igra na prvenstvu.
Evil warning Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Wimbledon danas: N.Djokovic-M.Youzhny Ako prodje Djokovic igra protiv pobednika Ancic-Wawrinka Sudeci kako je juce Djokovic oprao Robreda moze da stigne dalje nego na Roland Garrosu.
Hail Metal Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Djokovic dobio,njemu vise odgovaraju brze podloge,i trebalo bi da dogura dalje nego da Roland Garrosu.
Мајор Гашпар Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 R.I.P Inace Suput je presao u Hemofarm,Milojevic zbog povrede ne igra na prvenstvu. Mozda Partizan vrati Kecmana
Álvaro Recoba Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Јуче је Алвару А. Рекоби Р. истекао уговор са Интером . Даће Бог да потпише нови, али иако не буде тако ја добијам још један тим за који могу да навијам, било који да је ...
Feniks . Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Inace Suput je presao u Hemofarm Ja sam u petak bio sa Suputom u gradu, rekao sam mu da je izdajnik sto napusta Partizan
Hail Metal Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ja sam uvek cenio Suputa jos iz perioda kad je igrao za suboticki Spartak,covek zakucava ko Kemp
Мајор Гашпар Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Italijanski državni tužilac Stefano Palaci zatražio je da se fubalski klub Juventus prebaci u treću ligu (Seriju C) ili još niži rang takmičenja i da se klubu oduzmu obe titule koje je osvojio u prethodne dve godine. Palaci je u nastavku suđenja takođe zatražio da se zbog nameštanja rezultata u Seriju B prebace Milan, Fjorentina i Lacio. U aferu nameštanja rezultata i nepravilnog delegiranja sudija u Italiji umešana su četiri kluba (Milan, Juventus, Fjorentina i Lacio) i 26 fudbalskih zvaničnika. Protiv njih se vodi postupak pred Sportskim tribunalom, formiranim specijalno za taj slučaj. Presuda se očekuje do 10. jula.
Zagrivuk Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 (edited) Italijanski državni tužilac Stefano Palaci zatražio je da se fubalski klub Juventus prebaci u treću ligu (Seriju C) ili još niži rang takmičenja i da se klubu oduzmu obe titule koje je osvojio u prethodne dve godine. Palaci je u nastavku suđenja takođe zatražio da se zbog nameštanja rezultata u Seriju B prebace Milan, Fjorentina i Lacio. U aferu nameštanja rezultata i nepravilnog delegiranja sudija u Italiji umešana su četiri kluba (Milan, Juventus, Fjorentina i Lacio) i 26 fudbalskih zvaničnika. Protiv njih se vodi postupak pred Sportskim tribunalom, formiranim specijalno za taj slučaj. Presuda se očekuje do 10. jula. Citao to Tuzilac moze samo to da trazi, ako Juventus finansiski pukne onda ce ga baciti u C ligu, za sad sigurno ide u B. Mada ako ostali klubovi zavrse u B, sve je moguce. Mada nisu noramalni ako svi ovi klubovi odu u B ligu. Da trazimo RTS-u da nam prenosi B umesto A, jer ce B liga biti jaca, a A liga ce biti liga gubitnika Edited July 5, 2006 by Black_Totem213
gavrosaurus Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Da trazimo RTS-u da nam prenosi B umesto A, jer ce B liga biti jaca, a A liga ce biti liga gubitnika Tacno to!
Zagrivuk Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Tacno to! HAHAHAHAHAHAHAHHA! Pa realno Ostace im samo Roma ( koja ne vredi nista ) i ko jos? Kijevo I Inter ce kalsicno da bude treci Da cimamo Tijanica Da napravimo peticiju, HOCEMO SERIU B HAHAHAHAHAHHAHA!
Axeanosilas Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 I Inter ce kalsicno da bude treci Тако и никако другачије...
Álvaro Recoba Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Интер ће да буде први ове сезоне која је завршена и наравно следеће. За Јуве је битно да је Торино у првој лиги јер у градском дербију увек једва узбе бод/ове. Ваљда ће и Мантова у А и још понеко ... Forza Inter!
Lady in Black Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Meni ce bas biti zanimljivo da gledam Seriju A bez velikana. Ali svakako bi trebalo pratiti sta rade JUVE i Milan i ostala bagra Rekoba ne produzuje ugovor sa Interom, papa Inace, mogu JUVENTUSu da oduzmu koliko hoce titula, i dalje cemo ih imati najvise Za Kapela mi je drago, nisam ga podnosila.
Álvaro Recoba Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Манћини је глуп што не продужава уговор са Рекобом. Било како било, следећи клуб за који буде Алваро играо биће јачи с њим ... У Интер долази или Тони или Трезеге ...
Zagrivuk Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Манћини је глуп што не продужава уговор са Рекобом. Било како било, следећи клуб за који буде Алваро играо биће јачи с њим ... У Интер долази или Тони или Трезеге ... I opet ima da budete treci
Lady in Black Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) Al' zato njima ide nasa titula iz 2006e. Nesto mi se ne svidja ideja Trezegea u Interu. Nama idu Kanavaro, Tiram, Viera, Bufon. Pre ce Sol Kembel u Inter. Inace, ako Milan padne, a pada, Gatuzo verovatno ide u Mancester Junajted. Jos sam i procitala sledece: Nistelroj u Milanu, Galas, Dzerard (nema sanse!) i Lukas Nil. Tesko... Vise cekam ponedeljak, 10., nego finale svetskog. Edited July 7, 2006 by Lady in Black
Zagrivuk Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Al' zato njima ide nasa titula iz 2006e. Nesto mi se ne svidja ideja Trezegea u Interu. Nama idu Kanavaro, Tiram, Viera, Bufon. Pre ce Sol Kembel u Inter. Inace, ako Milan padne, a pada, Gatuzo verovatno ide u Mancester Junajted. Jos sam i procitala sledece: Nistelroj u Milanu, Galas, Dzerard (nema sanse!) i Lukas Nil. Tesko... Vise cekam ponedeljak, 10., nego finale svetskog. Ma nemoj da se nerviras nek uzmu sve. I igrace i titule. Jebes takve titule, bas se pitam sto Milan urla da je bas Inter taj koji je pomagao Juventusu za titule, a Modji pominje 20 miliona eura koje je dao Moratiju. Zasto su amnestirali Inter nije mi jasno Znas sta je problem, sto Milan kuka o tome da ako oni odu u B mi moramo (Juve) u C Razlog: Pored namestanja utakmica (koje su svi radili) Modji je (Laki Lucijano ) Preko svoje firme i ko zna sta jos, ostetio je drzavu. (utaja poreza) Znaci, po kom zakonu oni sude Juventusu za Modjijeve kriminalne radnje? To bi bilo kao da neki tamo Pera, opljacka banku, panduri ga uhvate a sudije osude njegove ortake, rodbinu, kucice i macice. GLUPOST! PS: I ja cekam 10-ti.
Lady in Black Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Mogu da nam uzmu koliko titula hoce, i dalje cemo ih imati najvise Da, i ja se pitam sto je Milan toliko nevin pored Berluskonija Svakako ce biti zanimljivo ove godine, u koju god ligu zapali. Povratak ce biti vise nego zanimljiv. Hocemo posle da odemo na pivo da proslavimo, kolega?
Zagrivuk Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Mogu da nam uzmu koliko titula hoce, i dalje cemo ih imati najvise Da, i ja se pitam sto je Milan toliko nevin pored Berluskonija Svakako ce biti zanimljivo ove godine, u koju god ligu zapali. Povratak ce biti vise nego zanimljiv. Hocemo posle da odemo na pivo da proslavimo, kolega? Za pivo uvek Ps: Nek prvo vrate Juventusu pare koje je modji marnuo i sve ce biti ok SVE ZA JUVE, UVEK ZA JUVE
Álvaro Recoba Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Интер није амнестиран, јер није крив, а ни оптужен ... А што се тиче амнестије коју је предлагао министар правде, министарка спорта је рекла да је идиотски ...
Recommended Posts