Zagrivuk Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Stankovic moze levo i deso, cak se dobro ubacuje sa leve strane na polu spica. Nije on meni los.
Мајор Гашпар Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ma, gde god da ga stave..jednostavno-nije to to! Covek se gubi na terenu. Ima ga samo kada trreba da se rasciscava..tu ulogu mu i treba dodeliti. Ne znam, generalno..jako me nervira Dejan Stankovic. Nego, Kipar ladno razbio Irsku 5-2.
Мајор Гашпар Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 (edited) Da dodam..Mogao bi Klemente da pozove Lomica umesto Trisovica. Nije mi jasno otkud taj Trisovic odjenom u prvoj postavi. Jesta dao taj jedan gol i sve je to lepo..ali totalno je van forme. Nekako mi je taj igrac neispitan tj. neko je tu debelo umesao svoje prste. A Klemente...Mislim da on nece menjati ovaj tim ako treba u narednih 10 godina...nebitno da li je neko u formi ili ne. Covek je neinformisan kad je nasa liga u pitanju. Ne znam kako uopste uspeva da sastavi spisak... Edited October 8, 2006 by Vecna Srbija
Zagrivuk Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ma, gde god da ga stave..jednostavno-nije to to! Covek se gubi na terenu. Ima ga samo kada trreba da se rasciscava..tu ulogu mu i treba dodeliti. Ne znam, generalno..jako me nervira Dejan Stankovic. Sta znam, Deki po meni odlicno servira lopte, ume i da zasere i sutira ko volina, ali ako je dobro koncentrisan, on je takav igrac koji moze u jednom potezu zavrsiti mnogo toga.
Мајор Гашпар Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Sta znam, Deki po meni odlicno servira lopte, ume i da zasere i sutira ko volina, ali ako je dobro koncentrisan, on je takav igrac koji moze u jednom potezu zavrsiti mnogo toga. Jeste brate..ali njegova igra u Interu i reprezentaciji se ne moze porediti. Kao da se ne radi o istom coveku.
Zagrivuk Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Jeste brate..ali njegova igra u Interu i reprezentaciji se ne moze porediti. Kao da se ne radi o istom coveku. To i ja kazem Bas se pitam gledajuci ovu utakmicu, gde mu je onaj extra sut koji ima u interu?
Álvaro Recoba Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 А Шкотска победила Французе... И Словачка разбила Велс 5:1, ваљда ... У Интеру је Станковић најслабији играч, уз Фига, па се труди, а овде је најјачи ...
Guest 10 dinara Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Meni Pantelic mnogo nervira.Jeste on borben i nije los igrac ali brate svaki cas pada i lezi po deset minuta. Ovi nasi moraju da nauce da napadaju cini mi se da oni ne veruju da mogu da postignu gol pa se skoncentrisu samo na odbranu dok u napadu uvek zaseru..
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 I ja se nadam.. Nego,shta kazhete na ove poraze NBA timova u duelima sa evropskim timovima?
Angelystor Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Pa CSKA jeste rasturila Kliperse, Barselona dobila Filadelfiju, ali ni Siksersi ni Klipersi nisu neki jaci NBA timovi..no ipak pokazuje da bi npr CSKA kada bi igrala u ligu daleko dogurala.
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Boli me uvo za crncuge i njihovu ligu. Ocigledno je da NBA nije vise tako dominantna u odnosu na Evropu. Oni su samo fizicki jaci, nista drugo...
Geozee Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 To su ljudi pripremne utakmice. Ne verujem da bi bilo koji evropski klub dobio neki nba klub. A ja licno vise volim evropski basket.
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ima u NBA ekipa koje nisu nista posebno i koje bi izgubile od najboljih evropskih ekipa... No zajebite crncuge, Djokovic osvojio turnir u Mecu! Tipsarevic osvojio celenger turnir! Djokovic od sutra najverovatnije 16. igrac na svetu!
Geozee Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ima u NBA ekipa koje nisu nista posebno i koje bi izgubile od najboljih evropskih ekipa... No zajebite crncuge, Djokovic osvojio turnir u Mecu! Tipsarevic osvojio celenger turnir! Djokovic od sutra najverovatnije 16. igrac na svetu! Znam. Do jaja. Pa zna se za koji klub igra.
Zagrivuk Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Valjda necemo zasrati protiv Jermenije Finska bese igrala 0-0 sa njima?
Álvaro Recoba Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Има да их разбијемо, каква Јерменија бре!
Shamandalie Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Има да их разбијемо, каква Јерменија бре! Pa nikada unapred ne govori tako!
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 neka bude opet 1-0 i bice dobro... Danas ni protiv koga ne mozes sa sigurnoscu reci da ces ga razbiti, pogotovo mi nemamo na osnovu cega to da tvrdimo...
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ma bre o cemu pricamo. O jermeniji.Bolje da pocnemo da komentarisemo tekmu protiv portugala. e tu cemo da se zabrinemo. A ako se bojimo jermenije, to je onda KRAJ NASEG FUDBALA. a jos i ako izgubimo ili odigramo nereseno
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Po toj logici, Englezi nisu trebalio da se boje makedonije pa su igrali 0-0! Ne treba se nikoga plasiti, uvek treba igrati na pobedu ali kazem da danas ne mozes sa sigurnoscu reci da ces nekoga razbiti. Fudbal je takva igra, mozes biti puno bolji, pogadjati precke i stative, promasiti deset sansi a protivnik jednom da sutne i da ti gol i pobedi te.
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Po toj logici, Englezi nisu trebalio da se boje makedonije pa su igrali 0-0! Ne treba se nikoga plasiti, uvek treba igrati na pobedu ali kazem da danas ne mozes sa sigurnoscu reci da ces nekoga razbiti. Fudbal je takva igra, mozes biti puno bolji, pogadjati precke i stative, promasiti deset sansi a protivnik jednom da sutne i da ti gol i pobedi te. To stoji. Ne treba potcenjivati protivnika. Do neke mere. Ma dobicemo. Ako ne dobijemo, necu vise pratiti ovu cigansku reprezentaciju kakva je nasa.
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 ne treba gubiti zivce zbog njih, oni se sigurno manje nerviraju od nas. Mada mi se cini da se ova generacija ipak malo vise bori od predhodnih, nemaju neki kvalitet ali se ipak trude, to treba postovati. Neka daju sve od sebe, pa ako ne uspeju, sta da se radi, nije niko umro...
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (edited) Pa i ona ekipa sa sp-a se trudila. Ali samo u kvalifikacijama. Posle su se uobrazili zato sto je nacija mnogo ocekivala od njih, + mediji koji samo tako hvale NASE PLAVE FUDBALERE. Ovi se trude, samo se plasim da se ne uobraze. Edited October 9, 2006 by Kashmir
Мајор Гашпар Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Jeb'o Engleze..oni su gori od nas. Ako ne pobede Jermeniju..kolektivno da izvrse samoubistvo.
Recommended Posts