Hail Metal Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 (edited) Celzi izgubio FK Partizan bojkotujem tako da me zabole. I sto je najvaznije Zagreb - KK Partizan 57:63 Odbojka : SCG vodi protiv Francuske na nekom turniru 1:0,ima prenos na Eurosportu 1. Edited November 5, 2006 by Hail Metal
Hrym Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Kakvi debili da puknu od bezanije.jebacu im mamu. od sada i ja bojkotujem fudbal
Axeanosilas Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Dobro igra Bezanija... Иди гледај стони тенис Стварно, који смо ми паћеници, ја рекох поново намештено из 2 у 1, кад оно из 2 у 2.
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 (edited) ma ne igra bezanija, nego su braze zvezda i partizan blago receno bedni.... zvezda verovatno igra jednu od najlosijih sezona u istoriji kluba, a ubedljivo dominira na tabeli....kakav raspad od apsurda....verovatno ce to biti titula kojoj niko nece moci iskreno da se obraduje.... a od partizana nesto slicno, samo shto nemaju coveka koji Ume da sutne na Gol, prosto receno.... Edited November 6, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
Axeanosilas Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 a od partizana nesto slicno, samo shto nemaju coveka koji Ume da sutne na Gol, prosto receno.... Ваистину! И тако већ неколико година...
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 centarfora nemaju od save koji je takodje biO tuzan, al' za nivo tadasnje lige, josh i dobar....
Álvaro Recoba Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Стварно, добра је Бежанија... А добар је и Мадрид и Милан Вечерас се навија за Наполи...
Генеральный Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 centarfora nemaju od save koji je takodje biO tuzan, al' za nivo tadasnje lige, josh i dobar.... какав квалитетан товар. карго такорећи. имаш пиченце за ово! пиченце 'ладно може да означава малолетну ојебину.
Shamandalie Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 @Blacksunray Verb Delikvent- WOW, nisam znala da i ti pratis nasu Meridian Super Ligu! Ajde dodji i na stadion, nemoj sesdeti u fotelji. @Axeanosilas- Ma kakav stoni tenis, sinoc sam morala da citam sve one seljacke lige, naucila sam svaki tim napamet iz svih srpskih liga i zona, a omiljena mi je moravicka zona. @Alvaro Recoba- U pravu si!
Axeanosilas Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 (edited) @Axeanosilas- Ma kakav stoni tenis, sinoc sam morala da citam sve one seljacke lige, naucila sam svaki tim napamet iz svih srpskih liga i zona, a omiljena mi je moravicka zona. И мени! Слога пукла од Јединства, али се надам да ће после завршетка капиталног пројекта, реконструкције помоћног терена, бити боље. У следећем колу ћемо откинути Драгачево. Edited November 6, 2006 by Axeanosilas
Shamandalie Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ali zato je Metalac iz Gornjeg Milanovca trenutno na liderskoj poziciji u Srpskoj ligi Zapad!
Geozee Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ne znam, ali znam da imaju jedan od najboljih terena u srbiji. Naravno nije nesto ali za nase prilike je extra. Kapacitet stadiona je otprilike 4000, a trava stvarno nije losa. kad sam zagazio, osetio sam lepu mekocu.
Мајор Гашпар Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Bezanija ce biti do jaja ekipa do polusezone..Onda ce sve rasprodati i boriti se za opstanak. Tako zavrsavaju svi klubovi koji naprave neko iznenadjenje.
Geozee Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ne navijam vise za partizan u fudbalu. Onaj Rukavina iz bezanije je trebao da predje u partizan, a sada odjednom treba da predje u zvezdu. Jebote dokle vise. A bezanija je filijala partizana. UZAS!!!!!
Мајор Гашпар Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Jbg, ubili su im predsednika. Ko zna cija je sad filijala.
Álvaro Recoba Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Је л' тај Партизан има триста филијала?
Axeanosilas Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ne navijam vise za partizan u fudbalu. Onaj Rukavina iz bezanije je trebao da predje u partizan, a sada odjednom treba da predje u zvezdu. Jebote dokle vise. A bezanija je filijala partizana. UZAS!!!!! Не, хвала! Доста ми је усташа у Партизану, поред тог Рукавине могли би да им проследимо и смрдљивка Ћурковића.
gavrosaurus Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Uh, kad bismo mogli da nekome prosledimo i Bjekovica ... Pored njega bi i Real Madrid propao i bankrotirao za 2 godine.
Zagrivuk Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Uh, kad bismo mogli da nekome prosledimo i Bjekovica ... Pored njega bi i Real Madrid propao i bankrotirao za 2 godine. To je nista, evo im Dzaja i Piksi u kompletu i propada cela Primera!
Axeanosilas Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Стврано, ви цигани никад нисте били гори, а што је најгоре, ми смо гори од вас тренутно.
Recommended Posts