Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Celzi izgubio :rockdevil:

FK Partizan bojkotujem tako da me zabole. :cool:

I sto je najvaznije Zagreb - KK Partizan 57:63

Odbojka : SCG vodi protiv Francuske na nekom turniru 1:0,ima prenos na Eurosportu 1.

Edited by Hail Metal
Posted

Dobro igra Bezanija...

Иди гледај стони тенис :razz:

Стварно, који смо ми паћеници, ја рекох поново намештено из 2 у 1, кад оно из 2 у 2.

Posted (edited)

ma ne igra bezanija, nego su braze zvezda i partizan blago receno bedni....

zvezda verovatno igra jednu od najlosijih sezona u istoriji kluba, a ubedljivo dominira na tabeli....kakav raspad od apsurda....verovatno ce to biti titula kojoj niko nece moci iskreno da se obraduje....

a od partizana nesto slicno, samo shto nemaju coveka koji Ume da sutne na Gol, prosto receno....

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted

a od partizana nesto slicno, samo shto nemaju coveka koji Ume da sutne na Gol, prosto receno....

Ваистину! И тако већ неколико година... :cry:

Posted

Стварно, добра је Бежанија... А добар је и Мадрид :) и Милан :)

Вечерас се навија за Наполи...

Posted

centarfora nemaju od save koji je takodje biO tuzan, al' za nivo tadasnje lige, josh i dobar....

какав квалитетан товар. карго такорећи. имаш пиченце за ово!

пиченце 'ладно може да означава малолетну ојебину.

Posted

@Blacksunray Verb Delikvent- WOW, nisam znala da i ti pratis nasu Meridian Super Ligu! Ajde dodji i na stadion, nemoj sesdeti u fotelji.

@Axeanosilas- Ma kakav stoni tenis, sinoc sam morala da citam sve one seljacke lige, naucila sam svaki tim napamet iz svih srpskih liga i zona, a omiljena mi je moravicka zona.

@Alvaro Recoba- U pravu si!

Posted (edited)

@Axeanosilas- Ma kakav stoni tenis, sinoc sam morala da citam sve one seljacke lige, naucila sam svaki tim napamet iz svih srpskih liga i zona, a omiljena mi je moravicka zona.

И мени! Слога пукла од Јединства, али се надам да ће после завршетка капиталног пројекта, реконструкције помоћног терена, бити боље. У следећем колу ћемо откинути Драгачево. :):)

Edited by Axeanosilas
Posted

Ne znam, ali znam da imaju jedan od najboljih terena u srbiji. Naravno nije nesto ali za nase prilike je extra. Kapacitet stadiona je otprilike 4000, a trava stvarno nije losa. kad sam zagazio, osetio sam lepu mekocu.

Posted

Ne navijam vise za partizan u fudbalu. Onaj Rukavina iz bezanije je trebao da predje u partizan, a sada odjednom treba da predje u zvezdu. Jebote dokle vise. A bezanija je filijala partizana. UZAS!!!!!

Posted

Ne navijam vise za partizan u fudbalu. Onaj Rukavina iz bezanije je trebao da predje u partizan, a sada odjednom treba da predje u zvezdu. Jebote dokle vise. A bezanija je filijala partizana. UZAS!!!!!

Не, хвала! Доста ми је усташа у Партизану, поред тог Рукавине могли би да им проследимо и смрдљивка Ћурковића.

Posted

Uh, kad bismo mogli da nekome prosledimo i Bjekovica ...

Pored njega bi i Real Madrid propao i bankrotirao za 2 godine.

To je nista, evo im Dzaja i Piksi u kompletu i propada cela Primera!

Posted

Стврано, ви цигани никад нисте били гори, а што је најгоре, ми смо гори од вас тренутно.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...