Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zao mi je sto Paok nema sanse da pobedi, ali kako bi voleo. Zvezda je ipak previse mocna za bilo koji klub u evropi. :uhoh::udri:<_<

kako bih isao veceras da otkinem ove smrdljive paokove grobare...FK ARIS SUPER 3 & FK VOZDOVAC INVALIDI!!!!navijace paoka mrzim skoro kao radovce...

@Axeanosilas Иначе, током деведесетих су сви на северу били обучени у оне одвратне шушкаве тренерке. Били сте дизелашки понос.

haha matori pa svi su tad furali trese na tribini...bolje i to nego kad mi obuku barberi kacket i fajerku...kao da su obukli sako i maju sodoma...glupani...vidim sad se sve vise navijaca fura na casual fazon sto mi je drago...samo nemamo mi para za to...

Posted

kako bih isao veceras da otkinem ove smrdljive paokove grobare...FK ARIS SUPER 3 & FK VOZDOVAC INVALIDI!!!!navijace paoka mrzim skoro kao radovce...

@Axeanosilas Иначе, током деведесетих су сви на северу били обучени у оне одвратне шушкаве тренерке. Били сте дизелашки понос.

haha matori pa svi su tad furali trese na tribini...bolje i to nego kad mi obuku barberi kacket i fajerku...kao da su obukli sako i maju sodoma...glupani...vidim sad se sve vise navijaca fura na casual fazon sto mi je drago...samo nemamo mi para za to...

Brate, puno vi Invalidi lupetate, zato su vas UF i prebili, na zalost , posle se desilo i ono ubistvo :cry:

To za devedesete je istina, svi su bili u dizel fazonu, gadim se toga :puke:

Posted

Brate, puno vi Invalidi lupetate, zato su vas UF i prebili, na zalost , posle se desilo i ono ubistvo :cry:

To za devedesete je istina, svi su bili u dizel fazonu, gadim se toga :puke:

matori sta sam ja lupio u prethodnom postu???

Posted (edited)

matori sta sam ja lupio u prethodnom postu???

Pa uvek ste nesto prozivali UF, zna se da su mnogo jaci od vas, dobili ste batine, skinuli su vam zastave, posle ste opet prozivali i desilo se to ubistvo(sto nikako ne opravdavam, to su debili koji nose nozeve i ubijaju se zbog fudbala) Hocu da kazem, ne prozivaj jaceg od sebe, posle dobijes po njonji...

Edited by Strahinja
Posted

Pa uvek ste nesto prozivali UF, zna se da su mnogo jaci od vas, dobili ste batine, skinuli su vam zastave, posle ste opet prozivali i desilo se to ubistvo(sto nikako ne opravdavam, to su debili koji nose nozeve i ubijaju se zbog fudbala) Hocu da kazem, ne prozivaj jaceg od sebe, posle dobijes po njonji...

nisu zastave vec zastava...b'ate nekad primas nekad dajes batine tako to je to...iskreno UF je sad prso ko svinja...ostala je senka...tripuju se da ih jure udbasi...hahahah...jbga...veruj mi dobijali su i oni batine...ne mogu da laprdam mnogo ovde...posto je bojan poginuo zbog jednog glupana koji je prdeo po netu...

Posted

Znam da su UF sad prsli, to je istina, ostali su samo klinci, starijih nema, nedavno su ih Grobari prebili. Kod njih je smena generacija, mnogi stariji imaju brdo sudjenja. To da ih jure, nemas pojma koliki je pritisak na njih, imam par poznanika tamo, svi imaju brdo sudjenja...

Da, to prozivanje preko neta je zeznuto, neki ludaci se napale i sacekaju te i eto, decko poginuo :cry:

Posted

Znam da su UF sad prsli, to je istina, ostali su samo klinci, starijih nema, nedavno su ih Grobari prebili. Kod njih je smena generacija, mnogi stariji imaju brdo sudjenja. To da ih jure, nemas pojma koliki je pritisak na njih, imam par poznanika tamo, svi imaju brdo sudjenja...

Da, to prozivanje preko neta je zeznuto, neki ludaci se napale i sacekaju te i eto, decko poginuo :cry:

majic je poginuo zato sto je jedan glupan na forumu napisao odakle i kad se krece na gostovanje...znam par forsa koji su sad u young erotici...

Posted

Zao mi je sto necu otici sa paokovim navijacima da navijam protiv zvezde. Jebena skola. :angry:

Paokovi ipak ne dolaze ili gresim? Znam da su trazili 500 karata i da im je Zvezda dala ali posle cujem da ne dolaze :uhoh:

Posted

Znam da su UF sad prsli, to je istina, ostali su samo klinci, starijih nema, nedavno su ih Grobari prebili.

Mislio sam da kazem kako su mladje UF prebili Grobari, da ne bude zabune.

Posted

Mislio sam da kazem kako su mladje UF prebili Grobari, da ne bude zabune.

podmladak grobara je izuzetno jak...mislim na young vandalse,y. eroticu,grobare vracar...tj podmladak g.v. i y.v je sad usao u stariju ekipu...imao sam prilike da se bijem na istoj strani sa njima,i ako mrzim grobose...i ono svaka im se dala...i dobro je poznato da je podmladak delija dobio batine u studentskom parku...vecina su ih bila iz bez straha...bezali su ko misevi...a stariji cigani su snimali sve to...ispala je bruka...velika...

Posted

podmladak grobara je izuzetno jak...mislim na young vandalse,y. eroticu,grobare vracar...tj podmladak g.v. i y.v je sad usao u stariju ekipu...imao sam prilike da se bijem na istoj strani sa njima,i ako mrzim grobose...i ono svaka im se dala...i dobro je poznato da je podmladak delija dobio batine u studentskom parku...vecina su ih bila iz bez straha...bezali su ko misevi...a stariji cigani su snimali sve to...ispala je bruka...velika...

Ne znam za to u studentskom...

Znam da su mladji UF dobili gadne batine, oni kazu od Alcatraza ali ja mislim da su to bili young boysi...Kod UF su sad sve klinci, nije ni cudo da su ih ovi pocepali...

Posted

Da li je bilo veselo? Vidim da ti nista ne fali... :bigblue:

imao sam 4 sala kod sebe...hahahahahahahha moglo je svasta da bude...ja sam izvrsio takticko povlacenje

Posted

imao sam 4 sala kod sebe...hahahahahahahha moglo je svasta da bude...ja sam izvrsio takticko povlacenje

Mudro, dobar izraz''takticko povlacenje'' :):):)

U Pioniru neredi! Grobari i Paokovi se tukli sa Delijama, policija smirila strasti, koliko citam, bilo je zestoko...

Posted

Mudro, dobar izraz''takticko povlacenje'' :):):)

U Pioniru neredi! Grobari i Paokovi se tukli sa Delijama, policija smirila strasti, koliko citam, bilo je zestoko...

daj neki link da vidim

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...