Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Simona Ventura said:

Onda je Strahinji jedino resenje da navija za neki drugi klub...NPR. Mladost iz Apatina.

Nema promene kluba, rodis se i navijas za jedan tim...

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Миша ти јебем, како одигра Јанковићева, нарочито трећи сет, повређена, а игра као Моника у златна времена. Ону фантастичну позадину да не помињем.... ;):)

Posted
  Аксеаносилас said:

Миша ти јебем, како одигра Јанковићева, нарочито трећи сет, повређена, а игра као Моника у златна времена. Ону фантастичну позадину да не помињем.... ;):)

Sta. dobila je? Ja sad upalio tv, gledam da li ima prenos...

Posted
  Strahinja said:

Sta. dobila je? Ja sad upalio tv, gledam da li ima prenos...

Да, 6:4, 4:6, 6:4. Повреда леђа средином друге, па одлазак на медицински тајм-аут, па изгубила други, па клацкалица и последња два маестрална поена у последњем гему. Нисам гледао са Морезмо јуче, баш ми криво, мис'им 6:0 са оним мушкарцем... :rockdevil::)

Posted

Uh, valjda je povreda nece spreciti da igra na Australijan openu. Uvek je imala problema sa ledjima i povredama :no:

Protiv koga igra u finalu?

Posted
  Strahinja said:

Uh, valjda je povreda nece spreciti da igra na Australijan openu. Uvek je imala problema sa ledjima i povredama :no:

Protiv koga igra u finalu?

Ма јок, опоравиће се, није изгледало страшно.

Клајстерс.

Posted (edited)
  Аксеаносилас said:

Ма јок, опоравиће се, није изгледало страшно.

Клајстерс.

Pa nisam bas siguran koliko nije izgledalo strasno. Mozda ne toliko sto se tice ledja ali pored njih vuce povredu prepona, zuljeve na nogama i sl.

Delovala mi je dosta izmuceno, ipak 9 meceva je odigrala od pocetka godine sto je zaista MNOGO. Nije bilo njenog standardnog osmeha a meni je to dovoljno da vidim o cemu se radi.

Mislim da je mogla da zrtvuje onaj nizerazredni turnir bas zbog toga ali s druge strane dosta joj je znacila ta titula zbog samopouzdanja.

Ne znam vise koliko sna gubim, ali zaljubljen covek je na sve spreman :redface::)

Bilo kako bilo, od ponedeljka smo 10. na rang listi

Edited by marcoman
Posted

Da, umor ce biti veliki problem i sutra u finalu a bojim se i za Australijan open. Sutra prognoziram pobedu Klajsters, naravno da bi voleo da gresim. Najbitnije je da sanira povrede zbog mnogo vaznijeg turnira koji pocinje vec u ponedeljak.

Posted (edited)

Jedna olaksavajuca okolnost je sto ona u melburnu ima da odbrani tek sacicu poena (prosle godine ispala vec u drugom kolu) tako da nece sigurno nazadovati na listi stagod da uradi. Najjace je sto nakon toga moze komotno da bude u prvih 6-7 jer na turnirima u narednih 2 meseca ne brani bukvalno nista od prosle godine

Edited by marcoman
Posted
  marcoman said:

Jedna olaksavajuca okolnost je sto ona u melburnu ima da odbrani tek sacicu poena (prosle godine ispala vec u drugom kolu) tako da nece sigurno nazadovati na listi stagod da uradi. Najjace je sto nakon toga moze komotno da bude u prvih 6-7 jer na turnirima u narednih 2 meseca ne brani bukvalno nista od prosle godine

Tu si u pravu, sigurno ce uci u prvih deset a posto je u dobroj formi, ako ne bude povreda, ja se nadam da ce biti i do 5-6 mesta...

A taj sistem sa branjenjem poena mi je glupav...

Posted

Vec je usla u 10 plasmanom u finale Sidneja ;)

A sistem sa branjenjem poena i nije toliko los jer te na neki nacin tera da odrzavas svoj nivo, a ako to nisi u stanju onda padas i to je to

Posted

Nisam bas 100% siguran, mrzi me sad da racunam te poene ali bi trebalo i u tom slucaju da ostane 10-a sa mozda nekoliko desetina poena iza Snider, a ovim finalom je pretekla Safinu za nesto malo

Posted

Sinoc sam gledao Wycombe-Chelsea na Sport klubu.Igrali su Makelele,Balak,Eshli Kol,Ilario,ma pola prve postave i bili su ochajni.Povedoshe 1:0,ali Wikomb kasnije dade gol i ostade 1:1.

Stvarno su smeshni,nemaju nikakve shanse u trci s Manchesterom.

Posted
  marcoman said:

Pa nisam bas siguran koliko nije izgledalo strasno. Mozda ne toliko sto se tice ledja ali pored njih vuce povredu prepona, zuljeve na nogama i sl.

Delovala mi je dosta izmuceno, ipak 9 meceva je odigrala od pocetka godine sto je zaista MNOGO. Nije bilo njenog standardnog osmeha a meni je to dovoljno da vidim o cemu se radi.

Mislim da je mogla da zrtvuje onaj nizerazredni turnir bas zbog toga ali s druge strane dosta joj je znacila ta titula zbog samopouzdanja.

Ne znam vise koliko sna gubim, ali zaljubljen covek je na sve spreman :redface::)

Bilo kako bilo, od ponedeljka smo 10. na rang listi

Јесте деловала уморно. Жуљеви ће проћи за пар дана, био ја у војсци па преживео то. :) Битно је што је узела онај турнир. Заљубљен, а, па лепо. :da: Мени се она више допада од Ане, Ана почиње да ме нервира, почиње да се фура на неки надмен фазон и плашим се да не постане нова Курњикова. Једанаести је носилац на АО, мислим да није прескочила Динару на листи.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...