Jump to content

Recommended Posts

Posted

Нема шансе да изгубимо од коњушара, отишао им Милић, клуб им је пред банкротом, народски речено - немају 'леба да једу, а као у Европској унији... :):):)

Неће бити испод 20 разлике.

Ана се угојила као мечка, не знам који јој је. Не може да трчи како треба, али зато удара к'о мушко. Иначе, имала је добар жреб, има чист пролаз до осмине финала кад јој наилази Морезмо.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ана се угојила као мечка, не знам који јој је. Не може да трчи како треба, али зато удара к'о мушко. Иначе, имала је добар жреб, има чист пролаз до осмине финала кад јој наилази Морезмо.

Nista novo.

Btw, ne ide u osmini na Morezmo vec na Sarapovu, a tu realno nema sta da trazi.

Mislim, udaracice su i jedna i druga, ali Ana moze samo da moli Boga da je kenja servis i da ima maksimalni ucinak iz forhenda. Ako joj i taj njen forhend zakaze bice ubedljivo porazena.

Posted

Nista novo.

Btw, ne ide u osmini na Morezmo vec na Sarapovu, a tu realno nema sta da trazi.

Mislim, udaracice su i jedna i druga, ali Ana moze samo da moli Boga da je kenja servis i da ima maksimalni ucinak iz forhenda. Ako joj i taj njen forhend zakaze bice ubedljivo porazena.

Да, на Шарапову. Па не знам баш, Шарапова једва прође прво коло, оно јесте била врућина, али ипак...

Posted

Da, ali ona nije odigrala nijedan mec pre ozi opena pa racunaj da ce sve bolje igrati kako odmice turnir

Ма, ко зна, видиш да напушта тенис. Зарадила је милионе и хоће да рађа децу. Можда је и трудна. :)

Што се Ане тиче, надам се да до Вимблдона неће бити оваква...

IPB Image

Posted

Kolega,nemah kredita pa nisam mogao da odgovorim.

Gledao sam samo drugo poluvreme,bio sam na basketu.Demoliranje.

Za vikend ima jedna sigurna dvojka,igra se na Emiratima. :glory:

Posted

Е, јеби га, Уникаха добила Пао, ваљда ће и нас пустити да их добијемо у Грчкој.

Oce kurcinu. Ako na Obradovic nije pustio u Bg-u, nece ni tamo. Picka. :no:

Posted

Au koliko dobrih meceva nocas :icon_eek:

monfis - gaske

safin - rodik

petrova - serena

i verovatno vrh:

federer - juzni

naravno jelena i nole igraju svoje meceve ali sa nekim luzerima, mada jelena ne bi trebala previse opusteno da odigra sa ovom azarenkom

Posted

Е, ова Рома, јебем им мајку...

Сад сви могу даље...

Ноле и Ана ће проћи без проблема ваљда. Гледам Бозољца, има сјајан сервис, талентован је, али нема живце па то ти је. Никад ништа урадити неће не буде ли успео да се смири.

Posted (edited)

Ma on je car. Kad ga vidim da prica sa lopticom.. :)

mislim da je on tip koji ubedljivo najvise psuje, bar od onih jezika koje razumem kod drugih

Псује и "шири" се. Погледај како хода, као "баја" с почетка деведесетих, раширене руке, мало искривљена кичма, споро... :):)

Супер је, наравно, биће у првих 20, али то му је крајњи домет. Мислим, јебало га дворучно играње...

Јеси чуо ове са Јуроспорта - Бозолџек? :)

Edited by Аксеаносилас
Posted

Е, ова Рома, јебем им мајку...

Сад сви могу даље...

Potpuno neochekivana pobeda..

Group B

Team W L Pts + Pts - Total Pts.

Panathinaikos 11 1 975 867 108

Maccabi Elite 7 5 1079 1027 52

DKV Joventut 7 5 956 886 70

Partizan 5 7 917 919 -2

Cibona 5 7 978 986 -8

Lottomatica Roma 5 7 880 918 -38

Unicaja 5 7 839 929 -90

Union Olimpija 3 9 875 967 -92

i pazi sada...jebeno, posebno zbog naseg rasporeda.

Posted (edited)

Добићемо Пао. Бодирога је Гробар, промашиваће намерно. Надам се да ћемо ми убацивати. :)

Ђоковић релативно глатко узео први сет.

Како игра ове дроп-шотове... :pivopije:

Edited by Аксеаносилас
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...