Geozee Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Nesto nece da mi promeni. Ali ajde pokusacu opet.
Geozee Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Evo je bela... jebiga sve do jaja boje su zauzete.
Axeanosilas Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ускоро ћемо завладати форумом. Флауер пауер!!! Извуче се Тотенхем. да не кажен Тотнем.
gavrosaurus Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 мататртаДгрејт Аксеаносилас гавросаурус Баба Јага
Axeanosilas Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ko je jos u ekipi? Класични маркетиншко-убеђивачки одговор: Сви кул ликови са овог форума... Ти, Гавра, МатаТрта, Баба Јага (њен цвет је најлепши) и ја... Рединг поново добио!
Geozee Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Do jaja sto sam ja medju njima tj. vama. A ovaj blackburn ce da razvali man city do kraja.
marcoman Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Boginja igra protiv sestre majmunice oko 4 pola 5 po nekoj mojoj proceni. Razbolecu se od ovakvog ritma... nole igra u 9.30h
Angelystor Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Chelsi se sapleo..sutra Manchesta chisti na Emiratima..i mislim da je vec jasno k'o je prvak! Inache, gledao li neko Partizan-FMP? Tepic je iziso iz krize i to na veoma lep nacin...vredna pobeda.
Axeanosilas Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 (edited) Ако Јелена добије "оно" има отворен пут у финале, где ће играти са Клајстерс, наравно! ----------------------------------- Сад Јеца може да се посвети мешовитим паровима! Edited January 21, 2007 by Аксеаносилас
marcoman Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 (edited) Ana Ivanovic bi trebala da gleda Serenu i nauci ponesto. Onakvo kretanje uz onakvu kilazu :wow: Jeleni se nema sta zameriti, mislim ima, ali kada neko onako odigra kao serena jutros mislim da i ne zavisi puno od tog igraca sa druge strane mreze Djokovica ne bih da komentarisem Edited January 21, 2007 by marcoman
Hamsun Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Šteta za Đokovića... Imao je toliko gejmova u rukama, ali Federer nekako uvijek uspije da preokrene sa 3-4 vezana poena dok trepneš...
Hamsun Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Holandija 33:33 Crna Gora I dalje neporaženi, dok je Holandija izvukla bod koji im je bio potreban za prolazak... Bez tri prvotimca, koji nisu mogli da igraju ovaj meč, smo vodili čitavo drugo poluvrijeme, ali su ipak Holanđani stigli na kraju do prednosti od 30:28... JEdan od igrača, Mrvaljević, je izjavio preko telefona za Atlas TV da je čudo kako su izvukli taj bod, s obzirom da su sudije svom snagom pomagale Holanđanima da dođu do bodova za prolazak... Izvlačenje za baraž je šestog februara...
Geozee Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Kako je namesteno Arsenal - Mancester. Ono kod prvog gola je bio faul nad Scholesom. A drugi gol su dali u 94. minutu.
Hamsun Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 i utakmice u Španiji se produžavaju po 6-7 minuta, pa ništa... Uglavnom, dobro je došla ova pobjeda Arsenala, koja Premier Ligu održava u životu...
Geozee Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Da je manchester dobio (kao sto je trebalo), bilo bi gotovo.
Hamsun Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 ali pošto nije, biće zanimljivo gledati Engleze još duže vrijeme, s obzirom da Mančester ima neka zajebana gostovanja ove polusezone: Tottenham (away) Liverpool (away) Chelsea (away) Everton (away) City (away)
Geozee Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 ZLO! Ovako: Tottenham - gubi Liverpool - nereseno Chelsea - dobija Everton - gubi City - gubi
kuruz Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 To si lud.Liverpul cemo zgaziti,a Chelzi ce ici na iks,pa mozhda i bude tako.Ostalo me ne brine.Ono chega se ja bojim su male utakmice,gostovanje Portsmutu itd. FMP izhubio pobedu,koji kreteni.
kuruz Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 (edited) Немојте се свађати... Иначе, ја и даље не схватам како неко са жаром може да бодри неки инострани тим, но небитно. Uzmi junski ili julski broj CKM-a za 2005-tu godinu,nadji chlanak o finalu Lige Shampiona (Liverpool-Milan) i pogledaj poslednji pasus,pa ce ti biti jasno. Ukratko:kako da navijam za babe koje se vuku po terenu i samo chekaju da odu u kojekakve Shahtjore,Santandere i sl. Volim ja Zvezdu,ali nije isto gledati Bishevca i Ferdinanda. I sklanjajte te cvetove,nemam pojma ko je ko. Edited January 22, 2007 by Akumu
Hamsun Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 (edited) Lukas Nil je novo pojačanje Vest Hema... Izgleda da predsjednik Magnuson čini sve da klub preživi ovu sezonu i spasi se od ispadanja, jer je u ovom prelaznom roku angažovao čak četiri igrača: Boa Morte(Fulam), Nil(Blekburn), Devenport(Totenhem) i Quashie(WBA)... Edited January 22, 2007 by [kinetic]
Geozee Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ma mogu oni i ronaldinha da dovedu, kad mu je ekipa ukleta.....
Recommended Posts