Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:pivopije:

Ускоро ћемо завладати форумом. Флауер пауер!!! :):)

Извуче се Тотенхем. да не кажен Тотнем.

Posted

:pivopije:

Ko je jos u ekipi? :)

Класични маркетиншко-убеђивачки одговор: Сви кул ликови са овог форума... :):)

Ти, Гавра, МатаТрта, Баба Јага (њен цвет је најлепши) и ја...

Рединг поново добио! :pivopije:

Posted

Chelsi se sapleo..sutra Manchesta chisti na Emiratima..i mislim da je vec jasno k'o je prvak!

Inache, gledao li neko Partizan-FMP? Tepic je iziso iz krize i to na veoma lep nacin...vredna pobeda.

Posted (edited)

Ако Јелена добије "оно" има отворен пут у финале, где ће играти са Клајстерс, наравно!

-----------------------------------

:cry::cry:

Сад Јеца може да се посвети мешовитим паровима! :)

Edited by Аксеаносилас
Posted (edited)

Ana Ivanovic bi trebala da gleda Serenu i nauci ponesto.

Onakvo kretanje uz onakvu kilazu :wow:

Jeleni se nema sta zameriti, mislim ima, ali kada neko onako odigra kao serena jutros mislim da i ne zavisi puno od tog igraca sa druge strane mreze

Djokovica ne bih da komentarisem

Edited by marcoman
Posted

Šteta za Đokovića... Imao je toliko gejmova u rukama, ali Federer nekako uvijek uspije da preokrene sa 3-4 vezana poena dok trepneš...

Posted

Holandija 33:33 Crna Gora

I dalje neporaženi, dok je Holandija izvukla bod koji im je bio potreban za prolazak...

Bez tri prvotimca, koji nisu mogli da igraju ovaj meč, smo vodili čitavo drugo poluvrijeme, ali su ipak Holanđani stigli na kraju do prednosti od 30:28...

JEdan od igrača, Mrvaljević, je izjavio preko telefona za Atlas TV da je čudo kako su izvukli taj bod, s obzirom da su sudije svom snagom pomagale Holanđanima da dođu do bodova za prolazak...

Izvlačenje za baraž je šestog februara...

Posted

i utakmice u Španiji se produžavaju po 6-7 minuta, pa ništa...

Uglavnom, dobro je došla ova pobjeda Arsenala, koja Premier Ligu održava u životu...

Posted

ali pošto nije, biće zanimljivo gledati Engleze još duže vrijeme, s obzirom da Mančester ima neka zajebana gostovanja ove polusezone:

Tottenham (away)

Liverpool (away)

Chelsea (away)

Everton (away)

City (away)

Posted

To si lud.Liverpul cemo zgaziti,a Chelzi ce ici na iks,pa mozhda i bude tako.Ostalo me ne brine.Ono chega se ja bojim su male utakmice,gostovanje Portsmutu itd.

FMP izhubio pobedu,koji kreteni.

Posted (edited)

Немојте се свађати...

Иначе, ја и даље не схватам како неко са жаром може да бодри неки инострани тим, но небитно.

Uzmi junski ili julski broj CKM-a za 2005-tu godinu,nadji chlanak o finalu Lige Shampiona (Liverpool-Milan) i pogledaj poslednji pasus,pa ce ti biti jasno.

Ukratko:kako da navijam za babe koje se vuku po terenu i samo chekaju da odu u kojekakve Shahtjore,Santandere i sl.

Volim ja Zvezdu,ali nije isto gledati Bishevca i Ferdinanda.

I sklanjajte te cvetove,nemam pojma ko je ko. :)

Edited by Akumu
Posted (edited)

IPB Image

Lukas Nil je novo pojačanje Vest Hema...

Izgleda da predsjednik Magnuson čini sve da klub preživi ovu sezonu i spasi se od ispadanja, jer je u ovom prelaznom roku angažovao čak četiri igrača: Boa Morte(Fulam), Nil(Blekburn), Devenport(Totenhem) i Quashie(WBA)...

Edited by [kinetic]
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...