Axeanosilas Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Наравно, ја се томе и надам. Само да добијемо цигане у првој и све ће бити лако...
Feniks . Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 I da sih 6 utakmica izgubimo, nije strasno, sve su to vrlo jake ekipe. To ce nam iskustvo puno znaciti, da u nasoj super ligi cigane lagano otresemo. Da opet bude seksa
Hail Metal Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Kako lepa slika,najbolje sto Evropa ima:
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Eto! Koliko dobar igrac zavrsi u ZVEZDI!
gavrosaurus Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Јао, Короман у Звезди! Вихорни нападач на десном крилу! Тек сад видех на вестима ... Фали им само Митић, Шеки и Просеречки па да направе прави тим: Спој младости и искуства!
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Propast... lik ne moze da nadje klub, a on nam medju prvih 11 u reprezentaciji. TUGA!
Axeanosilas Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Propast... lik ne moze da nadje klub, a on nam medju prvih 11 u reprezentaciji. TUGA! Короман трчи и залаже се на терену више од било ког другог члана репрезентације, ако ћемо искрено. Што се тиче кошарке, ево адекватније сличице... Поред тога, јебем ти ја управу која дозволи да нас онај распад чокалијски "избаци" из Арене. Значи, ретард долази да пева, а ми идемо у Пионир.
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 A ocemo li igrati naredne utakmice u areni? Mrzim Toseta Proeskog. Mamu li mu jebem. Sto ne peva u makedoniji?
Axeanosilas Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 A ocemo li igrati naredne utakmice u areni? Mrzim Toseta Proeskog. Mamu li mu jebem. Sto ne peva u makedoniji? Не, не може да се мења сваки час. Играћемо све у Пиониру. Наравно, меч 1/4 финала ћемо играти у Арени.
gavrosaurus Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 А Бразил доби по гузи од Португала, 0:2 ... Овај Бразил почиње да буди у мени неко чудно осећање гађења.
Feniks . Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Ja se ukljucio taman pre prvog gola, red je bio da jednom pogledam deset minuta utakmice i vidim sve golove, obicno gledam 89 minuta, odem negde na minut i propustim gol...
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ma Brazil se proserava sa sastavom. Nikad ne bi izasli sa prvom ekipom.
Angelystor Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Zajebao nas Toshe big time No..mozda i bolje ko zna...pakleni Pionir awaits heheheh
majorgashpar Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Izlaži me ušte ednaš sekoj veče ću ti peam
Geozee Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Kao sto pise kod mene u potpisu: MRZIM TOSHETA PROESKOG!!! :mad:
Feniks . Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Ljudi, bolje je sto igramo u Pioniru, nikada u Areni nece biti atmosfera kao u Pioniru. Da ne spominjem da su ograci naucili na Pionir, na koseve, parket, ne bi u Areni imali toliku prednost domaceg terena. Mada, to ne znaci da cemo u Pioniru pobedjivati, ja licno bi bio zadovoljan sa jednom pobedom, naravno da bi bilo lepo da dobijemo ciganikos...
Geozee Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Dobijamo sigurno! Zapamtite moje reci... DOBIJAMO OLYMPIAKOS!!!
Angelystor Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Krenusmo i u osvajanje kupa..laganica sa Radnichkim...Znam da taj kup nista ne znachi inache, ali meni ca da znaci ak osvojimo, godinama ga ne uzimamo bre. Krenusmo i u osvajanje kupa..laganica sa Radnichkim...Znam da taj kup nista ne znachi inache, ali meni ca da znaci ak osvojimo, godinama ga ne uzimamo bre.
Geozee Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ma Zvezda ce ga uzeti. I voleo bi da ih oni uzmu... jer ce moci da se loze kako su bolji od nas... a posle kada osvojimo titulu ce onda samo cutati...
Feniks . Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Tesko ce Zvezda sa FMP... Mada, taj kup u principu nema nikakav znacaj...
Axeanosilas Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 (edited) Судећи према Млакотиним речима - тешко ће Звезда и са Вошом. Но, да не прејудицирам... Иначе, време је за дуплу круну + гума + Ф4. Ако Бог да, ово последње. Edited February 9, 2007 by Аксеаносилас
Recommended Posts