Jump to content

Derbi Utakmice

Frankenchrist

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nažalost ne , ali sam bio u Minhenu , jel se računa to , šta dobijem ako skupim pet gostovanja van ex yu

Ја ти пазарим карту за утакмицу Интера, ако одлуче да ЛШ играју у рупи. То вам је и онако једина могућност да гледате утакмице ЛШ на вашем стадиону. :):rockdevil:

Krpe nenosim , nemoj da vređaš hram fudbala.Napravite makar normalne izlaze na onoj vašoj livadi , čisto da nemoraju 1000 ljudi da izlazi dva sata , pa onda pričajte

Само је један храм фудбала (и само је једна песма). Ви причате о ливадама, ја, бре, нисам могао да одем на ваш "стадион" а да се не вратим блатњав као да сам по орању газио. Додуше, нисам одавно био тамо. Јесте ли "ударили" асфалт око целог стадиона?

Nažalost ne , ali sam bio u Minhenu , jel se računa to , šta dobijem ako skupim pet gostovanja van ex yu

Pa, pitam jer znam da je Drezden bilo zanimljivije gostovanje. Dobices priliku da ti besplatno pevam Partizanove pesme :bigblue::)

Nisam ni ja dugo bio na Marakani, bas je gadno, blatnjavo. ma nasi stadioni su tuga...

Nemci poveli 2-0 u setovima. Nadam se da hrvati nece preokrenuti kao protiv Austrije, tada su gubili 2-0 u dublu pa dobili 3-2

Nemci dobili sa 3-0 u setovima! Treci set su dobili u taj brejku mada su hrvati vodili sa 5-2 i imali dva servisa, Nemci preokrenuli na 7-5!

Sada vode sa 2-1 u pobedama, sutra ce resavati Ljubicic i Has, posto je Ancic favorit protiv Bekera, videcemo sta ce biti...

Stvarno je seljak, napravio je ocigledan faul u napadu, zatim se bunio, dobio tehnicku, pa onda pljunuo sudiju i iskljucen je. Sada FMP vodi sa 17 razlike.

Sada ce cigani imati izgovor, tvrdice da bi pobedili da je Gurovic ostao u igri, mada su u tom momentu gubili sa 8 razlike.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...