Zagrivuk Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Potpuno sam saglasan sa tobom,jedva cekam da se Juve vrati u prvu ligu,jest da ne volim nesto italijanske klubove (sem Fiorentine-zakon),ali hocu da vidim kako sugavi Inter gubi od Juve-a,ne ovde da mi se sepure sa ni jednom izgubljenom utakmicom-tragedija. Ziv bio :pivopije: :pivopije: Problem je sto Juve ni sledece godine nece igrati Ligu Sampiona, tako da ce biti tesko da osvoji bar 4 mesto jer nece naci extra igrace, svi veliki igraci oce da igraju LS. Kad smo vec kod toga, pratio sam ceo kaliopi skandal (mozda Olja zna bolje naziv na Italijanskom) i na kraju se svede na ovo. 1. Svi klubovi odgovaraju za isto namestanje utakmica 2. Samo juventus bacaju u drugu ligu 3. Milan na tu kaznu dobije da igra Ligu sampiona (Gde ima to?) 4. Inter se izvuce za nelegalno prisluskivanje 5. Juventusu otmu 60 miliona eura, dok drugi klubovi ostanu u A ligi bez finansiskih kazni. 6. Milanu daju da igra kvalifikacije se Zvezdom :) ( Navijam za zvezdu, ali i moje drustvo iz kraja bi pobedilo ovu zvezdu ) 7. Sad kad je sve to proslo vidim da je u pitanju lesinarenje oko Fiata, svi se nude da kupe Juventus u paketu sa fiatom, sve neki shatro biznismeni (mafijaska drzava) A to je pocelo onog momenta kad je matori Anjeli umro. Inace bio sam u Italiji dok se sve to desavalo i imao sam priliku da razgovaram sa nekim ljudima iz sveta fudbala, cela se prica svodila na to da ma koliko su svi protiv toga (trecina Italije navija za Juve) znali su da ce se sve slomiti na Juventusu. Mafijaska drzava, jesam navijao za njih na SP-u, a i kako ne bi kad je Juventus dao najvise igraca. I ne samo to skoro 50% Juventusovih igraca u to vreme je igralo za Italiju i Francusku. Kao sto bi rekao onaj nas komentator kad je Inter igrao protiv Valensije u LS-u "Vreme je da inter dokaze da li vredi ove i onih titula koje je uzeo" :) Bas vredi! Mislim, zamisliti LS bez Mancestera, liverpula, Arsenala, Reala, Barse, B Minhena........ je glupost, stoga ova i sledeca LS bez Juventusa mi je samo povrsna i nista drugo. Ipak je Juve najveci klub u Italiji. A da mi bude jos veca muka je kad cujem ono Inter - Srbija, Gospode Boze pa ja bi uvek pre navijao za Zvezdu nego za neki strani klub. Zamisli idiote koji neki sugavi Inter stavljaju ipred Partizana ili Zvezde! (To samo pokazuje kolike smo patriote i koliko nam je propao fudbal) Edited April 9, 2007 by Black Totem 213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumenige Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Imam utisak da je bundes namesten... Mislis, mozda opet osvoji Bayern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Pa bas zato... sumnjivi su mi cesti kiksevi prvoplasiranih ekipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Manchester i Chelzi ce na Stamfordu igrati tek devetog maja, ta utakmica je josh davno odlozhena. Pored toga, Manchester vishe nema teshkih gostovanja, a Chelzi ide na Emirejts. Bio sam vodja navijacha na utakmici Sveti Djordje-Bachka Palanka, napio sam se kao lav. Pozdravljam vas do sledece nedelje, sutra rano idem na ekskurziju u grad PAOK-a. Ubice me neko zbog Pjanovica na ledjima. Veceras gackamo Romu Lep provod btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Samo da manchester postigne prvi gol i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Manchester-roma: 3-1 I svi zadovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumenige Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Pa bas zato... sumnjivi su mi cesti kiksevi prvoplasiranih ekipa... Poenta je u tome sto Bayern igra ocajno ove godine u Bundesu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Mancester - Roma uh, zajebano. Voleo bi da Valensija prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jedan tiket mi izgleda ovako: Manchester - Roma x-1 Zvezda - Partizan x-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Manchester-roma: 3-1 I svi zadovoljni osim mene.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Mancester vodi 3-0, verujem da su mnogi sa foruma doziveli vise orgazama 4-0! Nadam se da svi imaju dobro srce, da nije nekome pozlilo od silnog uzbudjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Atomski fudbal,rasturacina,ajmo finale Liverpul-Manutd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Valensija: uz bozju pomoc mozda i prodje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 сиРОМА Валенсија води, макар ће један смрдљиви острвски тим испасти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Al ce drugi ostrvski (mada ta ostrva nemaju medjusobne veze) da prodje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 5-0! Stvarno ih gaze... Celzi izjednacio, nisam bas srecan zbog toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Осим ових енглеских (који су на једном острву), сви остали тимови у 1/4 финала су континентални... Иначе, ти, Нимфо, као мушко, пијеш као смук, гледаш фудбал... Изједначи Чесли... Фуј, како не подносим Енглезе... Edited April 10, 2007 by Аксеаносилас Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorgashpar Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Isto ovakva je bila i tekma Inđija - Mladost Lučani na SOS-u , ma svi danas igraju fudbal , sve je to slično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Jebes ligu sampiona, sutra je Derbi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Овако ћемо и ми цигане сутра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Овако ћемо и ми цигане сутра... Malo sutra Prosli put smo propustili priliku da ih razvalimo, trebali su na kraju dobiti jos dva-tri komada. Sutra necemo dobiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorgashpar Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Šta je pogrebnici , pa nije svaki dan Badnji , sutra možete da nas povučete za učkur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Али Манчестер је исцепао ове цигане 7-1!!! Само Бајерн сутра да прође и да будем срећан! Edited April 10, 2007 by sharkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) AUUUUUUUU kakva bruka za Romu :) E mi Milan da ispadne sutra i bice super! :da: Zao mi je Valensije Juventus - Napoli 2-0 I zvezda da pobedi sutra Edited April 10, 2007 by Black Totem 213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Калавера Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Juventus - Napoli 2-0 Kamoranezi i Del Pjero, rutinski. Poslednjih pola sata sa igračem manje. Jedva čekam povratak na stare staze mešetarenja u seriji A. Usput, neobično mi je drago što je Roma ponižena. Edited April 10, 2007 by calavera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts