Feniks . Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Kakva Vojvodina Cigani se nesto pale da su neka opasna fudbalska ekipa, nikada losiji niste bili, prvaci ste samo zato sto je Partizan raspad od kluba. Videcemo sta cete uraditi u Evropi... A Partizan ce sledece godine biti mnogo jaci, samo polako... Inace, u kosarci ste se opet pokazali, evropska zvezda Da ponovim, poslednjih par godina, Partzizan u fudbalu igrao Ligu Sampiona, prosao grupu u kupu uefa, kosarkasi ove godine prosli grupu u kosarci(da ih nisu pokrali protiv ciganikosa prosli bi jos dalje), vaterpolisti idu na fajnal for ove godine. Sta ste vi cigani uradili u Evropi poslednjih par godina?
.:Thor:. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ma daj bre naša liga je čisto sranje! To bre nije videlo fudbala! Bilo bi drugačije da zadržavamo mlade talente, a pošto ih prodamo čim se pokažu da nešto vrede ekipe ostaju sa osrednje lošim igračima i nemamo nikakve šanse u evropi. Svake godine se zna ko će šta da osvoi, jedino iznenađenje može biti između jedine tri ekipe koje su još i bože pomozi u odnosu na ostatak lige.
Feniks . Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Nas derbi je postao tako jadan, mislim na kvalitet fudbala, to je strasno. Nije ni cudo kada lopovi sve prodaju a dovedu neke leve igrace...
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 У Партизану је током целе сезоне било тензије и то се одразило и на табелу. То није ништа чудно, зашто би било? Да у клубу величине и реномеа Партизана (а има Партизан реноме, извините - и те какав реноме!) нема превирања - на шта би то личило? Доста је било комунизма, хвала; ово су промене у том смеру и томе се радујем. Надам се да ће ово да обнови и оздрави Партизанову плаву крв и да је ово нови почетак наше владавине на овим просторима. Надам се, такође, да је дошао крај каријерама комунистичких мафијаша и да је дошло време за неке млађе људе.
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ма дај, Ђоле, бре, каква је то прича... Кад се тај смрдљиви изданак партизанско-комуњарске лозе икада питао нешто и зашто би му било ко снисходио? Погледајмо истини у очи, у овој земљи нико осим нас и цигана не може да узме титулу. Воша може да узме неки Куп или томе слично, какво, бре, првенство... Da ne bi taj cmar potpaljivao slovake i madjare da se odcepe... mozda i nece, ali mislim da ce Vosha osvojiti... kao i one godine Obilic... Naravno i dalje bi voleo da osvoji partizan, tj. nadam se da ce osvojiti...
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Da ne bi taj cmar potpaljivao slovake i madjare da se odcepe... mozda i nece, ali mislim da ce Vosha osvojiti... kao i one godine Obilic... Naravno i dalje bi voleo da osvoji partizan, tj. nadam se da ce osvojiti... Не трипуј се, могу да се отцепе једино до својих кућа. Заборави на те глупости. Него, оне године је Обилић имао добар тим, а и чуо сам да их је Аркан кљукао коксом пред сваку текму. Ти ниси свестан колико су они снаге имали и како су трчали. Ми смо те године били лоши, као и цигани.
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 + је мало шамарао противничке играче по свлачионицама ...
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ma nema veze cime ih je Arkan kljukao... lik je jednostavno zapretio da ce se svasta desiti ako Obilic ne osvoji... jos je hteo i stadion da im izgradi... kapaciteta 40000 mesta... Uzasno je to vreme bilo...
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Nadam se da nece... mada i sad nije bas zlatno vreme... tj. mislim da je sad gore nego pre...
Tomislav Sawyer Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 U M*jke im ga napijem! bezobrazluk to vojvodina,pokraine i sranja! Da nije tito vodio ovu zemlju, ne bismo ni imali autonomne pokraine! Nego bi svi bili jedan veliki Beograd? Mrsh bre !!!
Zagrivuk Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Nadam se da nece... mada i sad nije bas zlatno vreme... tj. mislim da je sad gore nego pre... Tesko da moze da se ponovi, ipak je to bilo jedno nenormalno vreme
.:Thor:. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Tesko da moze da se ponovi, ipak je to bilo jedno nenormalno vreme A sad je bolje?
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Sad je ja mislim uzasnije nego ikad... nase prvenstvo je bilo na vrhu 2 godine... kad je Partizan usao u ligu sampiona i kada se partizan plasirao u 1/8 finala kupa uefa... posle toga, nasa liga je sve jadnija...
Zagrivuk Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 A sad je bolje? Nije bolje, ali sigurno ne moze da se udje u svlacionicu i da neko bije protivnicke igrace
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ima tu istine... ali mogu da se biju svoji igraci...
Feniks . Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 ali mogu da se biju svoji igraci... Sto se radi u Bezaniji...
.:Thor:. Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ima tu istine... ali mogu da se biju svoji igraci... Ma batrina je iz raja izašla P.S. možda nauče da igraju
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 I mene je trener tukao dok sam trenirao... nisam se uopste zalio... Ali nema veze... ovima ni batine ne bi pomogle...
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Мене је тукла мама... Није вредело... Батине су помогле кад су наши ономад бацали столице на наше кошаркаше. Одмах после тога су се тргли и ушли у ФФ. Помаже батина, али одмерено... Edited May 27, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Geozee Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 :):):) Da vidis kad trener uzme da bije... nisi njegov pa kad uzme kaish... lema te za sve pare... Nego sta nego pomaze...
Axeanosilas Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 (edited) Садамов син је пребијао ноге ирачким репрезентативцима, па им то није помогло... Значи, треба одмерено, чисто да се зна ко је главни. Зато волим кад Дуле напичкара кошаркаше. Ало, бре, ја сам главни... Зато и јесмо прваци већ пет (шест од овер године) година заредом.. Edited May 27, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Recommended Posts