Divlji Tigar Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Jaoj Ana, iskada mi sve nerve, ali ipak pobedi. O Ana, o Ana sreco mojih dana ( svestansam koliko je ovo pateticno ali sta cu). Edited July 5, 2007 by Divlji Tigar
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ух, какво скакање по живцима...6:5 Коначно.
Baal Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Jače je od mene, moram da gledam meč. ;)Mislim da je vreme da se završi ovaj meč. EDIT: Kakav poen leb te jebo! Edited July 5, 2007 by Philophobia
Divlji Tigar Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Ja cekam na snimak meca Ana protiv Vajdisove. Bravo Nole. Edited July 5, 2007 by Divlji Tigar
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Али онај поен, она дијагонала кад је пао Хјуит... Edited July 5, 2007 by Аксеанoсилас
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ukljucio sam se ponovo u taj brejku, bravo Nole! Bravo Ana!
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Да реМиЗирамо... Ђоковић - Багдатис 1/4 финала Ана - Венус 1/2 Санторо/Зимоњић - Дам/Паес 1/4 Јанковић/Мареј - Ноулс/Сан 1/8 (мешовити парови) Јовановски - Пивоварова 1/8 (јуниорке) Није лоше.
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Да реМиЗирамо... Ђоковић - Багдатис 1/4 финала Ана - Венус 1/2 Санторо/Зимоњић - Дам/Паес 1/4 Јанковић/Мареј - Ноулс/Сан 1/8 (мешовити парови) Јовановски - Пивоварова 1/8 (јуниорке) Није лоше. Bojim se da Djokovic sutra nece imati snage protiv Bagdatisa, previse se istrosio ovih dana... Za Anu je ovo sjajan rezultat, svaka joj cast!
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Има сасвим довољно времена да се одмори. Па, мајку му, није радио на грађевини цео дан... Опет, за оно што су га цимали и никад га нису ставили да игра први (због чега је прошли меч играо три дана) и тако заврши меч - јебем им ону мамицу пегаву! Edited July 5, 2007 by Аксеанoсилас
Wise Owl Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Да реМиЗирамо... Ђоковић - Багдатис 1/4 финала Ана - Венус 1/2 Санторо/Зимоњић - Дам/Паес 1/4 Јанковић/Мареј - Ноулс/Сан 1/8 (мешовити парови) Јовановски - Пивоварова 1/8 (јуниорке) Није лоше. O'licno! Hoce li biti repriza ova dva meca da mogu na miru da gledam?
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 O'licno! Hoce li biti repriza ova dva meca da mogu na miru da gledam? Реприза Аниног управо иде на другом. Новаков ће можда ноћас репризирати.
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Znas da mu je kondicija najslabija tacka. Jos je pre ovog danasnjeg meca rekao da se prilicno istrosio(mada nije uopste puno igrao) Bagdatis je jako opasan na travi plus je odmorniji, jako tesko ce biti sutra... Ne znam kako ona chamuga Venus igra na turniru, u svakom slucaju Ana je vec napravila sjajan rezultat.
Wise Owl Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Znas da mu je kondicija najslabija tacka. Jos je pre ovog danasnjeg meca rekao da se prilicno istrosio(mada nije uopste puno igrao) Bagdatis je jako opasan na travi plus je odmorniji, jako tesko ce biti sutra... Cut' bre tamo, ptico zloslutnicO!
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Cut' bre tamo, ptico zloslutnicO! Samo sam realan... Evo, ucutao sam
Wise Owl Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Реприза Аниног управо иде на другом. Новаков ће можда ноћас репризирати. 'fala
Divlji Tigar Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Nadam se da ce Ana urnisati onu Venus. Venus ce me nervirati do krajnih glanica zbog stenjanja.
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Dobro da nije bio direktan prenos Aninog meca, sada sam gledao snimak, Vaidisova je imala dobijen mec, mislim da bih izgubio sve zivce... Sreca pa je Vaidisova na kraju sve promasivala, ona je kao Jankovic od ranije, uvek joj malo treba i na kraju sve prokocka. Na nasu srecu...
Divlji Tigar Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Gledao sam Anu u Dnevniku 2, kako je bila slatka. Ima predivan osmeh. a bogami i glasic.
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ja sam gledao njenu izjavu posle jedne pobede na RG, bas sam se iznervirao, nervira me taj glas...
Tomislav Sawyer Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Meni ona stvarno nije privlacna. Edited July 5, 2007 by Tom Sawyer
Feniks . Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Samo neka Ana pobedjuje. A sta kazete za Vaidisovu, ne izgleda lose
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Анка је предивна, има прелеп осмех, висока је, јесте мало буца али нема везе. Поред тога, радује се најслађе на свету, не урла као теле као удара лопту, онај карактеристичан начина радовања (стиснута песница близу лица), а тек данас како је слатко вриштала приликом освајања одлучујућих поена (као кад преслатка и предивну девојчицу полијеш хладном воидом на плажи и она врисне)... Ваидишова ми је мало теласта, некако јој је она глава безвезе...
shock! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 sudeci po prelaznom roku jos jedna lagana titula za Zvezdu..... ...... ajde malo srece na zrebu jednom: Milan - osvojio, Leverkuzen - finale te godine....PSV - polufinale .....jedino smo Dinamo mogli proci realno.....
Hamsun Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Žao mi je Noleta što zbog onog kašnjenja ima ovako težak raspored pa mora da igra svakog dana... Kako god, nadam se da će doći u situaciju da smlati Pederera u finalu! Za nekih 18 sati vaterpolo Srbija - Crna Gora ... biće dobar meč, nadam se "dvojka"
Recommended Posts