Álvaro Recoba Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Мени било смешно што Литванци добили Португалце 115:36,али ова Јерменија није у реду... Proleter iz Zrenjanina se ugasio,pukao.Radnicki Nis i Radnicki KG kubure u beton ligama.Spartak je igrao prosle sezone u 2.ligi,ali su ispali.Jedini ko je bio gori od njih je Obilic. Раднички Ниш је у првој лиги Србије, а КГ је у српској... Иначе, за нишки клуб треба много мало да упадне у суперлигу (Власина без икаквих средстава ладно могла у бараж, па у МСЛ), али нема ни толико. Нико се не интересује у Нишу, ни власт, ни Филип Морис... Миралем Сулејмани, сви који се нешто разумеју у фудбал кажу да је екстре таленат. Отишао са 18 у Аз Алкмар, продали га наши јер је имао личног агента. У Херенвен...
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Данашња Арена преко целе прве стране пише 3:0... Mislim da nece biti nista od toga.
Feniks . Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Slažem se. Pičkice. Baš kao i Tadić koji se izvinjava Hrvatima za "patnje od strane Srba". Ne spominji mi tadica kretena, Grobari su u Mostaru skandirali - tadicu izvini se - Jadna nam je drzava kad nam je on predsednik...
Axeanosilas Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Какво дивно подсећање на 2002. и песму "Карали смо црнце" испред америчке амбасаде! Јебаћемо ми кеве још дуго у кошарци, само да ову банду што сад игра отерамо и доведемо ове клинце! Што се тиче Будућности, не знам шта да кажем. Требало је да се жалите. Да, Херенвен... Хајдук из Куле победио... Не дирајте Тадића, зна он шта ради. Откад је банда комунистичка укинула монархију Србија бољег председника није имала.
DragonHeart Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ako se utakmica bude registrovala s 3:0 za Buducnost, onda sigurno prolazimo dalje.
Axeanosilas Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Да, ако се не будете бранили тамо... Какав кул спортски дан, Ленђер злато, Хајдук 1:0. младе кошаркашице вицешампионке Европе, млади кошаркаши прваци света.
Álvaro Recoba Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Па за кошаркашице није баш kewl. Изгубиле 15 разлике , а хендикеп био +5 на Шпанију...
Axeanosilas Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Јеб'га, плус водиле на полувремену... Биће боље...
kuruz Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Не дирајте Тадића, зна он шта ради. Откад је банда комунистичка укинула монархију Србија бољег председника није имала. Аха, зна он шта ради. Иде човек на кошарку, на ватерполо, отвара Егзит, јебе се њему.
kuruz Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 (edited) Selektor reprezentacije SAD Džeri Vejnrajt ocenio je da je njegova ekipa finale izgubila zbog lošeg izvodjenja slobodnih bacanja, pošto su promašili 13 bacanja u utakmici u kojoj je razlika na kraju bila pet poena. "Srbija je čvrsta ekipa sa dobrim skakačima, odlično su organizovani i imaju nekoliko sjajnih igrača. Mi smo u polufinalu igrali tešku utakmicu sa Francuskom koja nas je iscrpela i možda je i to uzrok tolikim promašajima", kazao je selektor SAD. Vejnrajt je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što je publika u Spensu zviždala njegovim igračima i himni SAD, navodeći da je zbog toga razočaran "jer veoma poštuju srpski tim i uživali su na celom šampionatu". "Ja treniram koledž ekipe, u kojima igraju momci izmedju 18 i 22 godine, od kojih neki možda nikada i neće postati igrači. Oni nisu navikli da igraju u ovakvim uslovima i mislim da nismo zašlužili zvižduke. Ponosan sam zbog načina na koji smo predstavljali našu zemlju", rekao je Vejnrajt. Ма шта ми наприча. Albert Nadj nije više član Partizana! Nekadašnji kapiten crno-belih dogovorio se sa čelnicima kluba o raskidu ugovora, a verbalni sukob na subotnjem treningu sa šefom stručnog štaba Miroslavom Djukićem samo je ubrzao odluku nekadašnjeg reprezentativca da napusti Humsku. Edited July 23, 2007 by Doommaker
Axeanosilas Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 http://www.bihweb.com/ Beograd mora pasti ! Nedjelja, 22 Juli 2007 Nakon divljanja navijača Partizana koji su ove sedmice bili u posjeti hrvatskom dijelu Mostara i iza sebe ostavili rusvaj ogasili su se i iz Torcide, iz Bed Blue Boysa i rekli da će organizovana skupina ovih navijača otići u Beograd. Kako najvaljuju njih negdje oko 7.000 spremno je za dvoboj u Beogradu. No pitanje je da li će se utakmica uopšte igrati jer UEFA ozbiljno razmatra mogućnost isključivanja Partizana iz daljeg toka takmičenja upravo radi ispada njihovih navijača. Iz uprave Zrinjskog su najavili da ne žele biti odgovorni za organizovanje masovnog prevoza jer su ubjeđeni da će ih u Beogradu dočekati veliki nemiri no ostaje da se vide da li će Mostarci smjeti otiči u Beograd... :mhihi:
Geozee Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ako bude tuce, mislim da cu biti u prvim redovima... PRVACI SVETA U BASKETUUUUUUUUUUUU!!!
Axeanosilas Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Нема никакве шансе да дођу, серу, али ако би дошли у овом броју било би горе него петог октобра.
Hamsun Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Mislim da je Torcidi za sad rekord 6.000 u Rimu, a ako se sastava sa BBB, prije će se potući između sebe
Geozee Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ma nek dodju... tu ce biti i cigani i radovci i invalidi... svi, zajedno sa grobarima... razvalicemo ih...
Axeanosilas Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 (edited) Најбољи фазон је куда би ишли... Аутопут постоји само на релацији БГД-ЗГ (на аутопуту су релативно сигурно, бусеви пиче брзо, нема приступа, бла, бла). Да би ишли аутопутем, морали би да се догегају до Загреба, што је сулудо, а и скупо... Ако би кренули ближим путевима, морали би или кроз ЦГ или кроз РС, у оба ова случаја напали би их макар неколико пута, о уласку у Србију да не причам, ни кроз један град не би прошли а да их неко не напада камењем и молотовљевим коктелима... Да не причам о уласку у Бгд, само замишљам како улазе са Ибарске, па улете у гужву код Сајма... Ниједан бус читав не би остао... Да не причам што би свака група хтела да их бије, ми, цигани, радовци, све мање групе, навијачи Паока, Олимпијакоса (који би сигурно дошли). Стварно би био хаос, наши би се на крају побили међусобно (а и они би)... Ако дођу, направићемо екипу за дочек са форума, Мајор ће да буде вођа, најстарији је и има највише искуства... Edited July 23, 2007 by Axeanosilas
kuruz Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Јеботе, који болесници! :) Скупиће се Делије и Говнари и јебати им мајку милу!
Angelystor Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Svaka chast mladim kosharkashima Za par godina mozda opet imamo dostojanstvenu ekipu...
Hamsun Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 (edited) Ljungberg u Vest Hemu ! Benayoun otišao, Faubert koji je kupljen kao zamjena za njega se povrijedio na šest mjeseci...Ljungberg stigao u pravo vrijeme! Čini mi se da im je trenutno najslabiji vezni red, tako da će vjerovatno kupiti još jednog igrača, ili krilnog ili centralnog... Mada opet, kombinacija Etherington(Boa Morte) - Parker - Noble - Ljungberg i ne zvuči tako loše Edited July 23, 2007 by [kinetic]
Geozee Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 (edited) Ако дођу, направићемо екипу за дочек са форума, Мајор ће да буде вођа, најстарији је и има највише искуства... Ja sam ozbiljan... ko oce sa foruma nek dodje... ako bude bilo sranja... ja cu sigurno ici... Edited July 23, 2007 by Geozee
Feniks . Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Bojim se da ce nas izbaciti smrdljiva uefa...
Axeanosilas Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ja sam ozbiljan... ko oce sa foruma nek dodje... ako bude bilo sranja... ja cu sigurno ici... Да ли мислиш да се ја зајебавам? Од 05.10.2000. нисам био у неком уличном срању. Крајње је време да се то прекине... Наравно да нас неће избацити јер нема због чега да нас избаци. Такође, да хоће да нас избаци то би већ урадили по хитном поступку, не би чекали седам дан након одигравања реванша. Ребнуће неку казну, мало запретити и то је то. Легију су избацили јер су њихови навијачи бацили небројено бакљи на терен, УПАЛИ на терен, тукли се са муријом и још свашта. Најгоре (поред новчане казне) је што би могло да се деси су празне трибине или текма 250 км (или колико већ) ван Бгд-а. Таман да се оде у Бања Луку, Требиње, или Подгорицу (али нећемо штипкати Подгоричанке за гузу, нисмо ми стока усташка ).
Feniks . Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Sigurno cemo igrati pred praznim tribinama, nema veze, ionako ustase ne bi dosle...
Axeanosilas Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ма јок, ребнуће нам новчану казну и то је то...
Geozee Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 I ja mislim da nas nece izbaciti... ako nas izbace bice jos vise nereda...
Recommended Posts