Cosmic Antagonist Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 (edited) Posteno... Ali nije mi jasno kako Zrinjski prodje bez ikakve kazne. Stvarmo smesno Edited July 26, 2007 by Cosmic Antagonist
Geozee Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Pa ne znam vise sta da kazem... najvise bi voleo da se promeni tema... stvarno juce samo sto nisam zaplakao kad sam slusao grobarske pesme...
Shamandalie Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Pogledajte samo sta kaze Zvezdan Terzic Terzić za B92: "Kazna očekivana" Fudbalski klub Partizan izbačen je iz Kupa UEFA zbog incidenata koje su njegovi navijači napravili na utakmici u Mostaru sa Zrinjskim, koju su ’crno-beli’ dobili rezultatom 6:1. Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Zvezdan Terzić je za B92 izjavio kako je kazna bila očekivana, a takođe je najavio i uvođenje novog zakona o sprečavanju nereda na stadionima. Terzić smatra da je kazna bila očekivana zbog borbe koju UEFA vodi sa huliganizmom i nasiljem na stadionima. „Kazna kao kazna niti je teža niti je lakša kazna od kazne koju smo očekivali i niti je teža niti je lakša od kazne koju bi dobio bilo koji klub za sličan incident. UEFA ima jasnu globalnu strategiju i u okviru te strategije je borba protiv huliganizma i nasilja na stadionima i ovakva kazna je i mogla da se očekuje.Vrlo dobro znamo iz iskustava od prošle godine da su holandski Fejenord i poljska Legija kažnjeni i suspendovani, a posle žalbi koje su usledile, kazne su čak povećane. UEFA ima jedan jasan kurs borbe protiv huliganizma i nasilja na stadionima i oni će u tome istrajati“. Terzić je rekao kako klub i Fudbalski Savez moraju da preuzmu odgovornost na sebe. „Sve pošto smo mi pokušali da zaštitimo Partizan u svojim pismima, to kod UEFA ne pije vodu, to je jedna ozbiljna organizacija i jednostavno objektivna odgovornost se mora prihvatiti na sebe, kako Partizana tako i Fudbalskog Saveza Srbije i svih ostalih faktora“. Predsednik FSS je najavio i uvođenje novog zakona o sprečavanju nereda na stadionima koji bi se primenjivao, za razliku od postojećeg. „Mi smo već počeli razgovore i sa Dušanom Petrovićem, ministrom pravde i sa ministarkom sporta gospođom Marković i sigurno ćemo to uraditi i sa ministrom policije Draganom Jočićem. Mora se napraviti jedan svrsishodan zakon koji će se primenjivati, zakon o sprečavanju nereda na stadionima. Mi sad imamo taj zakon, međutim slabo se primenjuje i on sam ima mnogo manjkavosti. Ali dok ne zauzmemo mi jedan oštar kurs, kao što su uradili Englezi, mi nećemo moći da stanemo na put nasilju na stadionima i svi koji budu dolazili neće se osećati bezbedno“. :
gavrosaurus Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ово је више смешно: Усташе праве хаос, преврћу и пале, гробари их каменују - црногорци похапсе гробаре, Зрињски је буља од екипе, гробари мало навијали, ништа неуобичајено - Партизан избаце, оде Зрињски. Зашто нас, бре, мрзе? Пустите више Србију на миру, јебем вам матер усташку!
Vic Rattlehead Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Chivu potpisao za Inter Para odlučila.
Geozee Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ma Inter je trenutno najmocniji klub u Italiji... cak i od Milana...
kuruz Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 (edited) Интер је смешан, опет ће их претандрљати Јувентус, а вероватно и Милан. Надам се да ће се Кјево вратити у Серију А, пошто ту и припада! Edited July 27, 2007 by Doommaker
DragonHeart Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Inter trosi najvise novca na dovodjenje igraca, a opet nisu bas srecni s trofejima.
Geozee Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Nisu srecni jer ovi vec nekoliko sezona namestaju utakmice... kazem, italijanska liga je najgora na svetu... posle nase...
Mustang Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ma biće nešto i od njih... Al ovo kako vuku СРБИЈУ za kurac (nos), to je najstrašnije... Majke im ga one katoličke...
Mustang Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Tako oni za sve... I da nismo odreagovali za 17 mart 2004 na onaj način, kao bi bilo isto???
Mustang Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Kosovo, šiptarski izgredi, pa smo im malo zapalili džamije u Nišu i na Dorćolu... Kao da nismo to uradili, svi bi se sažalili na nas... Mada sumnjam da je bilo orkestrirano i instruisano s njihove strane.. Kao skupila se masa, itd.. Mislim, ja nisam palio, nije da nisam teo, mrzelo me, već je bilo ljudi koji jesu...
Geozee Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ne valja mesati politiku u sport... ali sta ces kad je svi mesaju...
Feniks . Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ne valja mesati politiku u sport... ali sta ces kad je svi mesaju... Sport odavno nije sport, sve je to biznis, politika, pranje prljavih para...
Mustang Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 (edited) E jebote , od svih ti uvek smiruješ.... Možda si i u pravu, al me podsećaš na B92... A b92 na volim kapiram da si crnogorac, al bre nemoj svaki put... Ako te to ne interesuje, skreni sa teme i to je to. Mislim, bez ljutnje. Edited July 27, 2007 by Mustang
kuruz Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Србима из Црне Горе (не постоје Црногорци) је политика рак рана, не знам зашто.
Mustang Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Zato sam i napisao malim slovom Sve je to onaj Tito usrao... Nego, Delije, jel idete na Levadiju???
kuruz Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Не може све да се постигне. Cynic + славе околних села + Чикен фест + рођендани + нови телефон + нови монитор
Mustang Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Dobro, ići će se kad dođe neko (nadam se) manje ime nego milan, liverpool...
Recommended Posts