Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogledajte samo sta kaze Zvezdan Terzic

Terzić za B92: "Kazna očekivana"

Fudbalski klub Partizan izbačen je iz Kupa UEFA zbog incidenata koje su njegovi navijači napravili na utakmici u Mostaru sa Zrinjskim, koju su ’crno-beli’ dobili rezultatom 6:1. Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Zvezdan Terzić je za B92 izjavio kako je kazna bila očekivana, a takođe je najavio i uvođenje novog zakona o sprečavanju nereda na stadionima.

Terzić smatra da je kazna bila očekivana zbog borbe koju UEFA vodi sa huliganizmom i nasiljem na stadionima.

„Kazna kao kazna niti je teža niti je lakša kazna od kazne koju smo očekivali i niti je teža niti je lakša od kazne koju bi dobio bilo koji klub za sličan incident. UEFA ima jasnu globalnu strategiju i u okviru te strategije je borba protiv huliganizma i nasilja na stadionima i ovakva kazna je i mogla da se očekuje.Vrlo dobro znamo iz iskustava od prošle godine da su holandski Fejenord i poljska Legija kažnjeni i suspendovani, a posle žalbi koje su usledile, kazne su čak povećane. UEFA ima jedan jasan kurs borbe protiv huliganizma i nasilja na stadionima i oni će u tome istrajati“.

Terzić je rekao kako klub i Fudbalski Savez moraju da preuzmu odgovornost na sebe.

„Sve pošto smo mi pokušali da zaštitimo Partizan u svojim pismima, to kod UEFA ne pije vodu, to je jedna ozbiljna organizacija i jednostavno objektivna odgovornost se mora prihvatiti na sebe, kako Partizana tako i Fudbalskog Saveza Srbije i svih ostalih faktora“.

Predsednik FSS je najavio i uvođenje novog zakona o sprečavanju nereda na stadionima koji bi se primenjivao, za razliku od postojećeg.

„Mi smo već počeli razgovore i sa Dušanom Petrovićem, ministrom pravde i sa ministarkom sporta gospođom Marković i sigurno ćemo to uraditi i sa ministrom policije Draganom Jočićem. Mora se napraviti jedan svrsishodan zakon koji će se primenjivati, zakon o sprečavanju nereda na stadionima. Mi sad imamo taj zakon, međutim slabo se primenjuje i on sam ima mnogo manjkavosti. Ali dok ne zauzmemo mi jedan oštar kurs, kao što su uradili Englezi, mi nećemo moći da stanemo na put nasilju na stadionima i svi koji budu dolazili neće se osećati bezbedno“.

:

Posted

Ово је више смешно:

Усташе праве хаос, преврћу и пале, гробари их каменују - црногорци похапсе гробаре,

Зрињски је буља од екипе, гробари мало навијали, ништа неуобичајено - Партизан избаце, оде Зрињски.

Зашто нас, бре, мрзе?

Пустите више Србију на миру, јебем вам матер усташку!

Posted (edited)

Интер је смешан, опет ће их претандрљати Јувентус, а вероватно и Милан.

Надам се да ће се Кјево вратити у Серију А, пошто ту и припада!

Edited by Doommaker
Posted

Ma biće nešto i od njih...

Al ovo kako vuku СРБИЈУ za kurac (nos), to je najstrašnije...

Majke im ga one katoličke...

Posted

Kosovo, šiptarski izgredi, pa smo im malo zapalili džamije u Nišu i na Dorćolu...

Kao da nismo to uradili, svi bi se sažalili na nas...

Mada sumnjam da je bilo orkestrirano i instruisano s njihove strane..

Kao skupila se masa, itd..

Mislim, ja nisam palio, nije da nisam teo, mrzelo me, već je bilo ljudi koji jesu...

Posted
Ne valja mesati politiku u sport... ali sta ces kad je svi mesaju... :no:

Sport odavno nije sport, sve je to biznis, politika, pranje prljavih para...

Posted (edited)

E jebote , od svih ti uvek smiruješ....

Možda si i u pravu, al me podsećaš na B92...

A b92 na volim

kapiram da si crnogorac, al bre nemoj svaki put...

Ako te to ne interesuje, skreni sa teme i to je to.

Mislim, bez ljutnje.

Edited by Mustang
Posted

Србима из Црне Горе (не постоје Црногорци) је политика рак рана, не знам зашто.

Posted

Не може све да се постигне.

Cynic + славе околних села + Чикен фест + рођендани + нови телефон + нови монитор

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...