Jump to content

Derbi Utakmice


Frankenchrist

Recommended Posts

  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Reprezentativac Argentine Karlos Tevez mogao bi najkasnije za dva dana da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom, pošto su se njegov sadašnji klub Vest Hem i njegov zastupnik Kia Jorabčijan na kraju nagodili, saopšteno je u Londonu.

 

Jorabčijanova kompanija Media Sports Investment, koja je vlasnik Tevezovih ekonomskih prava, isplatiće Veste Hemu dva miliona funti (tri miliona evra) da bi otkupila njegov ugovor.

 

Nakon toga će Mančester kompaniji MSI platiti deset miliona funti (14,9 miliona evra) da bi Argentinca dobio na dvogodišnju pozajmicu. Po isteku tog perioda, Tevez će morati da potpiše trogodišnji ugovor sa klubom sa Old Traforda.

 

Dogovor tri strane prosledjen je čelnicima Premijer lige koji će ga i zvanično potvrditi. Na taj način će automatski biti obustavljen i sudski spor koji vide Jorabčijan i Veste Hem. Rasprava po tužbi Jorabčijana zakazana je za 22. avgust u Britanskom visokom sudu.

 

Da bi mogao da igra za Mančester, Tevez ugovor mora da potpiše do 31. avgusta. Ukoliko transfer do tada ne bude završen, Argentinac bi morao da čeka zimski prelazni rok koji počinje 1. januara.

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim se MILSLIM (Dakle postojim) Jebem ti Dekarta. Da zvezda ima tim star bar dve godine prosli bi Glazgov, a ovako se plasim da mozemo ispasti i od Levadije :udri:

 

Realno nismo mogli lakseg protivnika da dobijemo, ali ............. :udri:

Edited by Black Totem 213

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na zvaničnoj UEFA strani, među ekipama koje nisu nastavile takmičenje su, kako Partizan, tako i Zrinjski, no: Partizan će dobiti 150k-200k kazne i mogućnost daljeg loptanja uz posebnu prismotru retarda bez kompasa i repa. Dakle, vidimo se krajem meseca na revanšu sa Rabotničkim, kada ćemo imati i jednu novu upravu ( :rolleyes: ) sa M.Babovićem i proslavljenim asovima na čelu. Ono što je sporno, jeste pozicija I.Tomića, koji je doveo Jucu i odradio jedan od najboljih skautinga u poslednjih n godina. Želim okončanje života u najgorim mukama svakome ko skloni Tomića iz kancelarije u kojoj se nalazi uredno sređena kutija ručno savijanog duvana. Istinu sudbinu želim i armiji beskičmenjaka koja jedva čeka da Zeka ode, a da pri tom nema pri grlu ni prosto-proširenu rečenicu kojom bi obajsnila svoje vlažne snove.

 

Podvucimo crtu: _____________________________.

Preterasmo sa klupskim koeficijentom, pa nam se u nekom željenom raspletu smeši treći šešir prilikom žrebanja za grupe (podrazumeva se da smo nosioci prlikom žreba za prvo kolo).

 

napred-partizan.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onog narednog petka (10.08.) ćemo dobiti definitivan odgovor na sve naše dileme kada UEFA bude donela konačnu odluku nakon razmatranja žalbe Partizana. Ostavimo međutim ovog trenutka sve to po strani, pretpostavimo da će ta odluka biti povoljna po Partizan i vratimo se onome što će se sad u petak (03.08.) dešavati u Nionu:

 

 

U novinama pisalo da ce ipak biti 7... ne znam ni ja vise...

Edited by Geozee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izgleda da se Pjana vraća u Zvezdu.

Hej Pjano skoči daj gol Pjano , hej Pjano... :muzicar:

Хех, дрес који носим на слици у профилу је Пјановић, купљен кад сам ишао у шести разред, односно 2001. :D

Био је некад добар играч, сад нам не треба ни на слици.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...