DragonHeart Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Buducnost pobjedom protiv Hemofarma obezbijedila ULEB kup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Јебига... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) Управо о томе причамо, само из другог угла... @Алваро Наравно! Мада, могу да замислим шта Паук и Ћелавко сада муте... Него, ако победите у Фиба купу, шта је награда? Играте претквалификације за УЛЕБ или какав пригодан пехар и дипломе играчима? Edited March 24, 2007 by Аксеаносилас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Шта год да муте, Вршац и свиња дебела ( не он лично ) су јачи... Ни Човић неће моћи ништа да уради ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Ми смо, реално, наш најјачи тим (мада ФМП пристиже), па ви како хоћете... Колико пута сте нас победили у последњих пет година? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Не желим да знам. Јачи сте и од ФМП-а, а било би фино да Човић преузме Звезду, да споји клубове, али тешко да ће то да се деси, кад није досад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Не желим да знам. Веруј ми да не могу да се сетим, не више од три пута, сигурно, а играли смо најмање 30 утакмица... Јачи сте и од ФМП-а, а било би фино да Човић преузме Звезду, да споји клубове, али тешко да ће то да се деси, кад није досад... Мислим да ће се то на крају и десити, с тим да ће краљевачки тимови и Војводина попунити ту празнину и опет ћемо имати неколико (читај пет, шест) много јаких тимова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Још кад би неко уложио паре и у Ниш, па да се и овде заигра људска кошарка... Тада већ, стварно, не би било потребе за Јадранским или југословенским лигама... А Звезда ФМП би био далеко јачи тим од Партизана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Још кад би неко уложио паре и у Ниш, па да се и овде заигра људска кошарка... Тада већ, стварно, не би било потребе за Јадранским или југословенским лигама... Ниш нема кошаркашку традицију, рукометну и фудбалску да. Што се тиче југа, како стоји Здравље? Они нису били лоши... А Звезда ФМП би био далеко јачи тим од Партизана... Па, и ми би се појачали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Здравље добило Ергоном, ваљда опстаје... Иначе, слабо дају паре ови Исланђани или који су већ, главни је и даље Жућа , а он је исто годиште као и Дивац. Успех је и то што је Ђерасимовић играо за Здравље... А ако се сећаш мислим једног од најгорих играча који су носили Партизанов дрес бар неко време Душана Трајковића, он је трећеи плеј... Шта му све није свиња навикала док је био код вас... Ни Вршац није имао традицију, а нички Ергоном бар одувек је играо бар другу лигу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Вршац није имао традицију, али има гиганта као што је Хемофарм (који је морао наравити неки клуб, а шта се у Србији боље "прима" од кошарке)... Ниш то нема, а Филип Морис има прече послове... Сећам се Трајковића, наравно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Сећам се да је Здравље ( и клуб и фабрика или шта већ ) било јаче од Хемофарма, и од тада мрзим Хемофарм и кад ихра са странцима, чак и са Партизаном. Прва утакмица коју сам гледао уживо била је Здравље-Хемофарм, победило Здравље, а Блу Бојси тада били и сад остали дебили ... А Трајковић се и тада загревао као Кобе Смејали му се људи... За Ниш, штета што Еи не ради, можда би дали неку пару... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Сећам се кад су ти Бојси направили неко срање док сам био у војсци у Ле, знам да је била гомила запаљених бакљи на оном Тргу где се налази "Чавка", а где је чела лета куповала пљескавице... Сад ће приватизација, купиће већ неко нормалан ове клубове, па ће видимо куј вози трактор, а куј отвара капију... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 ZVEZDA ISPALA IZ NJIHOVE KURTON LIGE!!! :):) @milos - vratio si stari nick vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Kad vec pricate o domacoj kosarci,treba spomenuti i suboticki Spartak,koji je puko,koliko je samo dobrih igraca igralo tamo,Koturovic,Djokic,Markovic,Canak,P.Popovic,Miskovic,Aleksic,kad su bili u prvoj ligi nisam propustao ni jedan mec 2-3 sezone,tribine su uvek bile pune,Zvezda je dosta gubila tamo,Partizan redje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Tesko zvezdu dobiti... Salim se!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Kad vec pricate o domacoj kosarci,treba spomenuti i suboticki Spartak,koji je puko,koliko je samo dobrih igraca igralo tamo,Koturovic,Djokic,Markovic,Canak,P.Popovic,Miskovic,Aleksic,kad su bili u prvoj ligi nisam propustao ni jedan mec 2-3 sezone,tribine su uvek bile pune,Zvezda je dosta gubila tamo,Partizan redje. Здравље добијало, углавном, колко се ја сећам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Realno i zvezda je imala svoje zlatne godine... To su bile otprilike dve sezone, a onda zamalo da ispadnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Јел' ово реклама на дресовима, 'леба ти? Шта пише? Нека банка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Jeste, i to su potpisali ugovor na tri godine ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Зар ФИФА не забрањује рекламе на дресовима репрезентација? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 nem' pojma... Mi smo članovi FIFE tek od maja Što se UEFE (čiji smo član) tiče, očigledno da je sve ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Cinjenica je da su Crnogorci sasvim solidno odigrali i sto je najbitnije, pobedili su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Чињеница је да је свака следеће генерација наше репрезентације све гора и слабија. Да могу да се сретну: она репрезентација Мијатовића, Јокановића, Милошевића и ова сад - добили би их са 7:1 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts