Geozee Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Kako stoje stvari, ovo evropsko prvenstvo ce se odrzati bez najjacih reprezentacija...
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Две универзалне истине: - Најјаче су оне које се пласирају. - Сви играју фудбал (осим Лихтенштајна, Луксембурга и Андоре).
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Kad bуду са нама у групи и буду играли против нас - видећете да знају да играју ...
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Их, бре, Ђоле, играју те три, али служе за поправљање гол разлике...
Geozee Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) :) Nije bas potrebno neko znanje da bi smo mi bili pobedjeni... @Milos - nama ne sluze... Edited March 28, 2007 by Geozee
Angelystor Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Krenuli mnogo ranije no sto sam ocekivao...no drzimo se, kanda..chekam da vi'm novu glupost..
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 За који курац брани голман који не брани у свом клубу! МАЈМУН! Иначе, добри смо, ово сам и очекивао. Дуљај држи оног мајмуна, не да му да дише.
majorgashpar Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Naši igraju do jaja , svaka im čast , samo da nastave , ovo je dokaz da ako igraš junački gol sam dođe
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Врло лоше друго полувреме. Стојковић се искупио за онај гол. Дуљај сјајан, Карлеушин мали и Красић такође. Пантелић онако, Станковић одличан. Крстајић и Драгутиновић стандардно. Јанковић, осим гола, манекенисао. КОРОМАН? МАРКОВИЋ? Јебем ја мајку и Пиксију и Терзићу и Џајићу. Срамота. Лазовић је морао да игра макар полувреме. Poland 7 16 Portugal 6 11 Finland 6 11 Serbia 6 11 Belgium 6 7 Kazak... 6 5 Azerbaijan 6 4 Armenia 5 1
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 А оно говно од Клементеа, тако би му налупао шамаре, пичка једна зихерашка!!! Ух, како ме нервира, смрад један! :violent: :violent: :violent: :violent:
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) Видић одличан, такође. Све је ОК, осим ових гурања ових циганштура које морају да играју (Короман, Марковић, па и Ковачевић)... Да ме неко пре текме питао - хоћеш нерешено, ја бих пристао. П.С. А и заборавио сам да је Стојковићу умро ћале и да су га сахранили дан после текме са Казахстаном, што објашњава неке ствари. Све у свему, добро је. Edited March 28, 2007 by Аксеаносилас
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Видић одличан, такође. Све је ОК, осим ових гурања ових циганштура које морају да играју (Короман, Марковић, па и Ковачевић)... Да ме неко пре текме питао - хоћеш нерешено, ја бих пристао. П.С. А и заборавио сам да је Стојковићу умро ћале и да су га сахранили дан после текме са Казахстаном, што објашњава неке ствари. Све у свему, добро је. Dobro izvukosmo i ovaj bod. Sta fali Kovacevicu????????? Najbolji Bosko Jankovic
Baal Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Stvarno je ovo nehumano.. Kakav Marković, kakav Koroman?! Nijedan od njih nije u nikakvoj formi, a Klemente ih opušteno ubacuje da igraju. Stojković se jeste iskupio, Krasiću fali nešto, krene lepo i onda uprska stvar.
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) Stojkovic je krsh i tu nema opravdanja, ako mu je tesko zbog smrti oca nije trebalo ni da igra, a ne da mu daju onakav gol + sto ne ume da uhvati loptu. Pre bi i Ivicu Kralja u ovom momentu stavio da brani Edited March 28, 2007 by Black Totem 213
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ковачевићу фали све оно што има ИЛИЋ! Следећу утакмицу играмо у јуну, има довољно времена да отерају Клементеа.
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ау, Стојковић ме одушевио! Једино што не волим (јој, кад би само знали како то не волим!) је утисак да је противничких играча више на терену, у другом као да је њих било 12 а нас 10, сви отпаци, све одбијене, све је отишло код њих! То, бре, не може! Не, код куће, мајку му! Лоше тактички, веома лоше тактички, поставка игре, у другом, потпуни промашај.
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ilicu fali forma na prvom mestu. Cekaj Gavro da li si ti video kakav je gol primio Stojkovic? Da li si video koliko mu je puta ispala lopta? A Tosica bi poslao u tri lepe
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) ИЛИЋУ ФАЛИ ФОРМА?!? Он редовно даје голове и стално игра, за разлиу од Коромана и Марковића. Тошић (што лиже гузу Карлеуши ) је одиграо као змај. Да је Италија ишла из икса и да је Турска дошла, узео бих 22000. Супер сам прелазе нахватао... Е, судбино! Edited March 28, 2007 by Аксеаносилас
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Мишко, онај гол би примио и Буфон, не треба Стојковић да брани цео гол а играч је на 35 метара са лоптом - где је одбрана? Где? Наши играчи се бацају противничким иза леђа кад ови шутирају, то има само кад нас! Ковачевић, вечерас, оволика 0. Ову утакмицу је, својим имбецилним егзибицијама, он изгубио. Он, и његов селектор, такође имбецил!
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Tosic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa on je svaku loptu izgubio? Nek se vrati kod Karleuse i to mu je mnogo
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Тошић је сјајно пробијао по левој страни и одлично је сарађивао са Красићем. Губио лопте, али и освајао. Шта је урадио Ковачевић?
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Bacao te iste lopte Tosicu koji ih gubi da bi Krasic morao da vadi celu situaciju. Мишко, онај гол би примио и Буфон, не треба Стојковић да брани цео гол а играч је на 35 метара са лоптом - где је одбрана? Где? Наши играчи се бацају противничким иза леђа кад ови шутирају, то има само кад нас! Ковачевић, вечерас, оволика 0. Ову утакмицу је, својим имбецилним егзибицијама, он изгубио. Он, и његов селектор, такође имбецил! Ko je to onda bio dobar?
Recommended Posts