Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Те лопте су му давали Дуљај, који је у потпуности зауставио оног циркузанта (оно није играч, оно је кловн, пада, кревељи се, покушава неке финте, смешно) и Драгутиновић.
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Лихтенштајн добио Летонију 1:0. Повлачим оно што сам рекао за њих!
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Duljaj, Stankovic, krasic i Bosko Jankovic, ostali KATASROFA! Klemente kukavica! Mali SMRDA!
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 А није му ово први пут! Држи фотељу - пиздица! Капље кинта, јебеш ти то ...
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 А није му ово први пут! Држи фотељу - пиздица! Капље кинта, јебеш ти то ... Ja nemam pojma sta je njemu u glavi, na domacem terenu pocinjemo sa jednim napadacem, taj Klemente se ziv usrao. Pozdrav ljudi svratih da malo prokomentarisemo, citamo se sutra a mozda i kasnije.
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Добро је Клементе поставио игру у првом. У другом није имао решење за игру Португала, а поврх свега направио је катастрофалне измене.
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ми, оваквом игром, не можемо да одемо нигде; може само да се деси да, поново, губимо са 6:0 и те форе. То не могу да поднесем. Не могу да поднесем "неутралну" игру на сопственом терену када су бодови НЕОПХОДНИ! Не могу да поднесем да се, у игру, убацује Лазовић у 84-85 минуту, бре!
majorgashpar Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Da smo igrali kao prvo poluvreme , dobili bi sigurno , a sudija štiti Portugalcre kao da su krave u Indiji , nesmeš da ih pogledaš popreko odmah svirne , sviralio mu na sa'rani dabogda
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Што јес, јес! У првих 15 минута другог полувремена, свирао је апсолутно сваки контакт.
gavrosaurus Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Све-све али како је Роналдо лош човек, у ствари ... Одавно нисам видео таквог гада у фудбалу, тако подмукло створење. Јебо и вештину и све ...
ZheX Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ronaldo je jedan debilski pedercic. Shto ga Duljaj nije shutnuo...
Axeanosilas Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Бога ми и јесте. Неколико шута је летео по трави.
Dowla Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Moje misljenje: Stojkovic-primio pacerski gol, u nekoliko navrataje lose procenio let lopte, ali je imao i dobre intervencije. Duljaj, iGRAC UTAKMICE, pozrtvovan u svakoj situaciji. Vidic-standarno dobar i smiren u svakoj situaciji. Krstajic-kikser, u nekoliko navrata pravio greske koje su nas mogle skupo kostati. Dragutinovic, nije lose odigrao. Tosic, prijatno me je iznenadio, ocekivao sam losu partiju od strane njega, posto je protiv Kazahstana katastofalno odigrao. Stankovic-svaka mu cast.Organizator igre, odlicni centarsutevi od strane njega. Kovacevic-Igrac koji je takodje odigrao lose protiv Kazahstana, na ovoj utakmici je bio izuzetno pozrtvovan. Krasic-Odlican u fazi napada, iskupio se za halavljenje protiv Borata. Jankovic-sem postignutog gola. nista znacajno nije uradio. Pantelic-Nije mi jasno zasto ga Klemente stavlja da igra kada nije postigao gol za Hertu vec dva meseca. izmene: Koroman-Iako sam ocekivao ocajnu igru od strane njega, u nekim situacijama me je prijatno iznenadio. Markovica i Lazovica necu da komentarisem zato sto su kratko igrali, ali po mom misljenju Lazovic je u mnogo boljoj formi od Pantelica, tako da mislim da neopravdano sedi na klupi.
Rumenige Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Uzas igra..jebes tim gde je Duljaj igrac utakmice.
Axeanosilas Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Ђоковић победио Надала и прошао у полуфинале Ки Бискејна!!! Ако Буљичић изгуби, Ђоковић ће престићи и њега и бити седми у понедељак. Никад бољег тенисера нисмо имали, макар ми Срби.
kuruz Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Bitrno da se Ronaldo i Vidic nisu povredili. Svaka chast Djovaku.
Zagrivuk Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Bitrno da se Ronaldo i Vidic nisu povredili. Svaka chast Djovaku. Mislis zbog Lige Sampiona? I ja se nadam da ce Mancester osvojiti.
Axeanosilas Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) Изгубисмо. Очајнa игра у прве две. Сад ће ови кретени да смарају годинама, иако су нас последњи пут добили пре 7. Јебем ти живот... Edited March 30, 2007 by Аксеаносилас
RaVeN Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Uzas kakva igra.....Sefik nijednu da odbrani, napad NULA !! Jedino se nesto Vujasinovic trudio !! Sta reci....nije islo i to je to !! Ima Hrvati da oznace ovaj dan kao nacionalni praznik....
kuruz Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 A ja pobegao sa dva chasa da bih gledao... Jebem ti zhivot!! @Totem Naravno, Manchesta osvaja! Ferguson poslao avion u Srbiju kojim su u Englesku otishli Vidic i Ronaldo.
Axeanosilas Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 На званичним такмичењима нисмо изгубили четири године. Некад је морало, лоше је што је од оних, али јеби га...
kuruz Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Sad ce da se lozhe k'o grobari, pobede jednom u 5 godina i odmah naprave chudo od toga.
Angelystor Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Sto bre uvek moras da ga zaokrenes gde ne treba I ja izadjoh iz skole da gledam...fuck...it had to stop sometimes..al na trenutke(prvo poluvreme) sam se plasio katastrofe..
Mustang Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Sad ce da se lozhe k'o grobari, pobede jednom u 5 godina i odmah naprave chudo od toga. Pa brate u pravu si ali nažalost baš oni ! ! ! Jebo te neverujem sad će da se prokurče i da uzmu,a onda svi kompleksi broke loose Manchester šampion!!!
Recommended Posts