Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako neko moze da navija za bilo koji italijanski klubLjudi ubijaju igru.Engleska liga je za njih 5 u celo.Sto se tice Zvezde titula ce i ove sezone realno ostati samo san iako sam zvezdas.

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Али како је Манчестер ментално јака екипа!

Човече!

Нема, Фергусон је схватио да је џабе шта имаш у ногама ако немаш у глави и срцу.

Много зајебан матори лик, много.

Posted

Sasvim zadovoljavajući rezultat, prolazimo dalje. Roma nije mogla da priđe golu, zato su se oslanjali na šuteve sa 25 metara. Prolazimo dalje.

Čelzi ispada sigurno.

Posted

Mancester, Valencia, Liverpool i Bayern prolaze... :da: A ove retarde ko jebe... MRZIM ITALIJANSKI FUDBAL!!!

@Vic Rattlehead - a kako su to prvaci sveta... tako sto su pokrali mucenu Australiju, dosudivsi penal u 93. minutu koji nije ni postojao... :no:

MRZIM ITALIJANSKI FUDBAL!!!!!!

Posted

Da ga nisu dali iz penala (koji jeste diskutabilan) dali bi ga u produžecima. Ubijali su ih igrom u tim trenucima i bilo je samo pitanje miuta kad će ga dati. Poslije toga su razbili Ukrajinu i Njemačku i zasluženo osvojili titulu prvaka svijeta, dok je pola igrača reprezentacije osluškivalo šta se dešava na suđenju Juventusu.

Posted

Napadali su i nisu mogli da daju gol... pa su im dosudili penal da bi ga lakse dali... napadali su 90 minuta i nista nisu postigli... a onda u 93. minutu penal za Italiju... da je ona tako mocna, mogla bi na normalan nacin da savlada AUSTRALIJU. :no:

Posted

Навијам за Рому, наравно. Мирку никад нећу заборавити оне голове против младих курвата и усхићење које сам доживео. Ако треба крв да му се да, онда крв.

Наравно - напрИЈед Грбаљ!!!

Posted

Ja mislim da ce proci... samo sto ce i na sledecoj utakmici imati problema sa izostancima igraca. :no:

Chelsea se ga poduvati... :da: Valencia ce biti prvak evrope ove godine... :da:

Posted

Тоти се чува за Енглеску! И Челси и Рома ће да дође Х2, а сад у суботу бих предложио Катања - Рома 1Х да се проба, или можда Сарагоса Х, па пгледајте...

Него, је л' истина да је сутра Власина директно на СОС-у? Ја идем да гледам ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...