Geozee Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ja se ne ljutim... ustvari ljutim se... na nas fudbal...
Feniks . Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) Nikada gori nisu bili ni Partizan ni Zvezda, stvarno je propao nas fudbal. Ali, opet radije pratim nas derbi nego neki strani, ipak je to strast... Edited April 11, 2007 by Strahinja
Axeanosilas Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Није био офсајд код пенала, а изгледа да ни Пуровић није био у офсајду код гола. Било је једно повлачење (више рвачки захват) једног нашег играча у циганском шеснаестерцу, али није свирано, свакако... Бићемо ОК ако сачувамо тим следеће године... zvezda - partizan omg Шта???
Elldamar Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Dobro, i dalje stoji, da ko gubi, ima pravo da se ljuti! Ne znam odakle to da se ljutim...Mene retardirana i korumpirana nasha liga zaista ne zanima vecj godinama...Postoji mnogo boljih utakmica za gledati...Ovo sam komentarisao jer sam imao tu (ne)srecju da gledam shta se deshavalo... Uostalom,gde sam tachno pogreshio u prethodnom postu? Ochekujem da me ispravish poshto sam ja ochigledno neke stvari prevideo na tekmi...
Minerva_SD Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ma, u redu je, mene trenutno NERVIRA TEKMA koja je trenutno na TV!
Feniks . Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Glupi Milan je prosao dalje... Mada, bili su bolji...
ZheX Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 bash mi zeshce krivo zbog Bayerna, ali zasluzili su ono je uzas od igre.
Minerva_SD Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Pa, i mene je iznervirlo to sto moram da priznam, ma koliko mi se to ne svidjalo, da su kreteni zabarski bili bolji!
Feniks . Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Bajern je imao par povredjenih igraca koji su im jako bitni, oni nemaju zamene za njih. Milan je odigrao sjajno, iskusno, na rezultat. Jos je drugi gol dat iz ofsajda...
Draža Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Samo 4 boda manje od Partizana. Neka, neka sve smo blize.
Шарки Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Јебени цигани! (Мислим на жабаре погане, не на Звезду)
Feniks . Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Јебени цигани! (Мислим на жабаре погане, не на Звезду) Sve je to pogano
Zagrivuk Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 ZVEZDA ALEEEEEEEEEEE! Zao mi je B. Minhena, ali nista i nisu pokazali veceras
Varg Vikernes Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ijaooooo.. 0:2.. iskusno, nema sta.. Pada i Manchester.
Axeanosilas Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) Samo 4 boda manje od Partizana. Neka, neka sve smo blize. Чему ближе? Где је сад кукњава - "Црногорци/Босанци" "нам" све узеше, карају нам рибе, шире се, купују локале, некултурни су, ово, оно... Није ли овај лик који ће купити (а који је главни финансијер тренутно) Војводину "Црногорац" и то баш рођак Мила Ђукановића, а при том и кримос... --------------------------------------- Иначе, драго ми је што су прошли милански цигани. једино они, својом мутљавином/куповинама/одвратном игром могу да спрече смрдљиве Енглезе да освоје ЛШ и тако истрипују ону стоку да им је и репрезентативни фудбал на високом нивоу... Edited April 11, 2007 by Аксеаносилас
Zagrivuk Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ijaooooo.. 0:2.. iskusno, nema sta.. Pada i Manchester. Ti bas mnogo hoces :)
Feniks . Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ocekujem da Major sada pocne da svrsava od srece
Axeanosilas Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 'Ајде Мајоре, реци да си знао да ће овако бити, ово, оно...
majorgashpar Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ma momci sve je to očekivano , sve je to normalno , ajde da se nešto neočekivano desilo pa da komentarišem , ovako šta reći do na zapadu ništa novo
Шарки Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Zao mi je B. Minhena, ali nista i nisu pokazali veceras Па баш је зато и мени жао.
Draža Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Није ли овај лик који ће купити (а који је главни финансијер тренутно) Војводину "Црногорац" и то баш рођак Мила Ђукановића, а при том и кримос... A dosadasnji je kao posten. Kada je pocela sezona mislio sam da namerno gube utakmice da bi ispali iz lige i da se klub proda za manje para. Ma sve je to jedan veliki raspad... znam jer mi je burazar predsednik skupstine kluba, znam i kako je dosao na to mesto. Al necemo o politici. Vazno je da deset utakmica nismo izgubili.
Axeanosilas Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) A dosadasnji je kao posten. Kada je pocela sezona mislio sam da namerno gube utakmice da bi ispali iz lige i da se klub proda za manje para. Ma sve je to jedan veliki raspad... znam jer mi je burazar predsednik skupstine kluba, znam i kako je dosao na to mesto. Al necemo o politici. Vazno je da deset utakmica nismo izgubili. Треба да схватиш једну ствар - српски учесници европских купова се ротирају (наравно, ми и цигани смо вечни, из више разлога). Разлози су каква-таква популаризација фудбала, нешто мало зараде, могућност да се неки играчи "искажу" и тако лакше продају, као и нешто улагања у стадионе. Сад је дошао ред на Војводину (беше ли 99. последњи пут?), изгледа и Бежанију. Нема то претерано везе са игром Воше, тако је одлучено. Као што је одлучено да ОФК издува (авероватно да би се надокнадило то што је две године узастопно играо у Европи). Звучи као теорија завере, али погледај мало статистике. Edited April 11, 2007 by Аксеаносилас
Draža Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Mislim da smo 98 igrali sa Verderom finale intertoto kupa. Ako je ta teorija zavere stvarna, eto nama reflektora na Karadjordju
Recommended Posts