Jump to content

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rio nije ozbiljnije povredjen i igrace na najvazhnijim utakmicama Manchestera. Finale FA Kupa se igra 19. maja na novom Vembliju, a sastaju se Manchester i Chelzi.

Ronaldo produzhio ugovor sa Junajtedom do 2012.

Kanavaro tvrdi da nema snage da srushi choveka visokog 2 metra i 2 centimetra, svi iz Reala su strashno besni, dok ceo Santander velicha Zhigu majstora.

Posted

Zigic je jos u nasoj ligi padao cim ga neko dotakne prstom i vrlo cesto dobijao penale na taj nacin. Ne znam samo kako onakav grmalj moze i da oseti kad ga neko od 1,60 pipne, pa da zna kad da padne. Sigurno se u sesnaestercu posebno koncentrise na to da li ga neko dotacinje

Posted
Rio nije ozbiljnije povredjen i igrace na najvazhnijim utakmicama Manchestera. Finale FA Kupa se igra 19. maja na novom Vembliju, a sastaju se Manchester i Chelzi.

Ronaldo produzhio ugovor sa Junajtedom do 2012.

Kanavaro tvrdi da nema snage da srushi choveka visokog 2 metra i 2 centimetra, svi iz Reala su strashno besni, dok ceo Santander velicha Zhigu majstora.

jao pusti me te utakmice prodao me Real za dobre pare!

:) :) :) :)

Posted

Tek sad sam odgledao golove sa utakmice Manchester United - Roma. Kerikov drugi gol je jedan od najlepshih koje sam ikada video.

Posted
Tek sad sam odgledao golove sa utakmice Manchester United - Roma. Kerikov drugi gol je jedan od najlepshih koje sam ikada video.

Eh sad ga pretera... :D

Posted

Хвала Господу Богу па банда није добила организацију ЕП 2012. Нису добили чак ни глас. Ђармоши већ трећи пут дувају. Боље да су се удружили са нама.

Вечерас 0:2.

Posted

Ma gde da hrvati dobiju prvenstvo, bednici, sada cu malo da se nasladjujem kako ce kukati :mhihi:

Mogli bi da prodjemo cigane danas, mada, savrseno se ne uzbudjujem, vise bi voleo da ona banda ode iz Partizana, bilo bi najbolje kada bi izgubili 5-0 pa da se poveca pritisak na govna. Kup ionako nije bitan, dugorocno gledajuci, za nas bi bilo bolje da izgubimo, nisam mislio da cu ovo ikad reci kada izgramo sa Zvezdom ali tako ispada.

Mozda ce banda i kupiti utakmicu, sve je moguce...

Posted (edited)
Ma gde da hrvati dobiju prvenstvo, bednici, sada cu malo da se nasladjujem kako ce kukati :mhihi:

Читам по форумима, плачу као најгоре дроље... :rockdevil:

Mogli bi da prodjemo cigane danas, mada, savrseno se ne uzbudjujem, vise bi voleo da ona banda ode iz Partizana, bilo bi najbolje kada bi izgubili 5-0 pa da se poveca pritisak na govna. Kup ionako nije bitan, dugorocno gledajuci, za nas bi bilo bolje da izgubimo, nisam mislio da cu ovo ikad reci kada izgramo sa Zvezdom ali tako ispada.

Mozda ce banda i kupiti utakmicu, sve je moguce...

Неће отићи, али неће смети ни да распродају тим, а ово друго је добро, много добро.

Иначе, ово је мејл који ми је стигао од једног Пољака...

Ako mozes i hoces doci na nasu EP bices moj gost! Daj Bog da i Srbija se

plasira!!!

pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остаје ми да сакупљам новац, да се наши пласирају и да молим Бога да наши играју у Пољској (иначе ћу морати да тражим неку Украјинку :) )

Edited by Аксеаносилас
Posted

Дужност ми је да вас упозорим да је свако вређање на националној основи забрањено правилником. :) :) :);) ;)

Posted

Pa ja nisam vredjao naciju ni ljude, vec droplje :)

Da ne spamujem vise, ispasce da smo mi opsednuti njima, mada, morali smo konstatovati da su droplje, cisto da se ne zaboravi :D

Jos sat do Derbija...

Posted

Zvezda vodi, a Rnic dobio crveni... kakav debil... otisao bi u svlacionicu i samo mu dao ispisnicu... pa majstore tako igraj u beton ligi sandzaka... Retard... izgubio sam sve nade i na ovom derbiju...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...