Zagrivuk Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Na prvom mestu pare :) :) Ali da ne spamujemo temu
kuruz Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Rio nije ozbiljnije povredjen i igrace na najvazhnijim utakmicama Manchestera. Finale FA Kupa se igra 19. maja na novom Vembliju, a sastaju se Manchester i Chelzi. Ronaldo produzhio ugovor sa Junajtedom do 2012. Kanavaro tvrdi da nema snage da srushi choveka visokog 2 metra i 2 centimetra, svi iz Reala su strashno besni, dok ceo Santander velicha Zhigu majstora.
Cosmic Antagonist Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Zigic je jos u nasoj ligi padao cim ga neko dotakne prstom i vrlo cesto dobijao penale na taj nacin. Ne znam samo kako onakav grmalj moze i da oseti kad ga neko od 1,60 pipne, pa da zna kad da padne. Sigurno se u sesnaestercu posebno koncentrise na to da li ga neko dotacinje
Zagrivuk Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Rio nije ozbiljnije povredjen i igrace na najvazhnijim utakmicama Manchestera. Finale FA Kupa se igra 19. maja na novom Vembliju, a sastaju se Manchester i Chelzi. Ronaldo produzhio ugovor sa Junajtedom do 2012. Kanavaro tvrdi da nema snage da srushi choveka visokog 2 metra i 2 centimetra, svi iz Reala su strashno besni, dok ceo Santander velicha Zhigu majstora. jao pusti me te utakmice prodao me Real za dobre pare! :) :)
Mustang Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Manchester osvaja bre LŠ Mislim da će da otkine jebeni milan čisto bruke radi! kidanje!
kuruz Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Tek sad sam odgledao golove sa utakmice Manchester United - Roma. Kerikov drugi gol je jedan od najlepshih koje sam ikada video.
Vic Rattlehead Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Sutra Inter - Roma. Ako pobijedi, Inter je osvojio titulu.
Zagrivuk Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Nadam se da ce sutra(danas) Celzi izgubiti!
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Danas opet igraju Zvezda i Partizan, opet Marakana, kup...
Geozee Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Tek sad sam odgledao golove sa utakmice Manchester United - Roma. Kerikov drugi gol je jedan od najlepshih koje sam ikada video. Eh sad ga pretera...
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Хвала Господу Богу па банда није добила организацију ЕП 2012. Нису добили чак ни глас. Ђармоши већ трећи пут дувају. Боље да су се удружили са нама. Вечерас 0:2.
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ma gde da hrvati dobiju prvenstvo, bednici, sada cu malo da se nasladjujem kako ce kukati Mogli bi da prodjemo cigane danas, mada, savrseno se ne uzbudjujem, vise bi voleo da ona banda ode iz Partizana, bilo bi najbolje kada bi izgubili 5-0 pa da se poveca pritisak na govna. Kup ionako nije bitan, dugorocno gledajuci, za nas bi bilo bolje da izgubimo, nisam mislio da cu ovo ikad reci kada izgramo sa Zvezdom ali tako ispada. Mozda ce banda i kupiti utakmicu, sve je moguce...
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Ma gde da hrvati dobiju prvenstvo, bednici, sada cu malo da se nasladjujem kako ce kukati Читам по форумима, плачу као најгоре дроље... Mogli bi da prodjemo cigane danas, mada, savrseno se ne uzbudjujem, vise bi voleo da ona banda ode iz Partizana, bilo bi najbolje kada bi izgubili 5-0 pa da se poveca pritisak na govna. Kup ionako nije bitan, dugorocno gledajuci, za nas bi bilo bolje da izgubimo, nisam mislio da cu ovo ikad reci kada izgramo sa Zvezdom ali tako ispada. Mozda ce banda i kupiti utakmicu, sve je moguce... Неће отићи, али неће смети ни да распродају тим, а ово друго је добро, много добро. Иначе, ово је мејл који ми је стигао од једног Пољака... Ako mozes i hoces doci na nasu EP bices moj gost! Daj Bog da i Srbija se plasira!!! pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Остаје ми да сакупљам новац, да се наши пласирају и да молим Бога да наши играју у Пољској (иначе ћу морати да тражим неку Украјинку ) Edited April 18, 2007 by Аксеаносилас
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Читам по форумима, плачу као најгоре дроље... Pa oni i jesu drolje
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Дужност ми је да вас упозорим да је свако вређање на националној основи забрањено правилником. :) ;)
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Pa ja nisam vredjao naciju ni ljude, vec droplje Da ne spamujem vise, ispasce da smo mi opsednuti njima, mada, morali smo konstatovati da su droplje, cisto da se ne zaboravi Jos sat do Derbija...
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Bice prenos na RTS1... Stvarno? Odlicno Da se jos vise nerviram kako nasi muljaju i muce loptu
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Прво на првом, а друго на другом, Гази цигане!!!
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Гази цигане!!! Neko ce pomisliti da ih smatras za nizu rasu
Geozee Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Zvezda vodi, a Rnic dobio crveni... kakav debil... otisao bi u svlacionicu i samo mu dao ispisnicu... pa majstore tako igraj u beton ligi sandzaka... Retard... izgubio sam sve nade i na ovom derbiju...
Recommended Posts