Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Е, да му јебем мајку... Који кретен овај Рнић, судија на 5 метара, а он удара песницом у нос...
Geozee Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Brate nije problem u tome... lik je i za fudbal operisan... a mozga nema... nema sta da se prica osim toga da bi cak i ja bolje odigrao od njega...
Feniks . Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Klasika, rano dobijemo gol(posle gluposti u odbrani), kilavo napadamo, oni cekaju kontru i opasniji su. Rnic je retard nevidjeni. U drugom cemo kilavo napadati, oni nam ga zavuci iz kontre , sve klasika... Igra nam je kilava, ni centarsuta ni suta na gol, samo muljanje do 20 metara do gola, onda se ne zna sta sa loptom...
Geozee Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Zabole me vise... nadao sam se u pocetku... sad sam izgubio sve nade u FC Partizan... cekamo basket...
*nitro* Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 kakav varvarin je onaj Rnic ne mogu da verujem..lupio bih mu zabranu igranja pola godine zbog onog lakta. buzdovanchina neizivljena..
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Какве две шансе... Јеби га... Нема везе, узимамо првенство. :)
kuruz Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Bejahu to dva sata zurenja u jad, tugu i sirotinju. Prvi put u zhivotu mi se desilo da sam potpuno ravnodushan prema rezultatu. Kako bi bilo lepo da Vest Hem izvuche bar neresheno sa smradovima vecheras... Inter - Roma 1 : 3 Roma na poslednje dve utakmice ima gol razliku 7 : 1. Simbolika.
Zagrivuk Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Nije mi bilo jasno, kako Inter izgubi od Rome :confused: :confused: Po toj logici bi Mancester trebalo da razbije Milan
WIZARD OF GORE Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) xaxaxa ej jugosloveni vratite tumbakovica mozda vam bude bolje xaxaxa Edited April 18, 2007 by NUNSLAUGHTER
MissDickinson Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 (edited) Puce Partizan, kuku meni, ne smem sutra u skolu ima najbolji drug ceo dan da me zajebava zato sto smo izgubili. Nisam ni smela da gledam prenos, samo sam u jednom trenutku videl da je 1:0 za Zvezdu i pocela sam da lupam glavom u zid(ne salim se, stvarno sam lupila glavom) :udri: Edited April 18, 2007 by Killjoy666
Zagrivuk Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Puce Partizan, kuku meni, ne smem sutra u skolu ima najbolji drug ceo dan da me zajebava zato sto smo izgubili. Nisam ni smela da gledam prenos, samo sam u jednom trenutku videl da je 1:0 za Zvezdu i pocela sam da lupam glavom u zid(ne salim se, stvarno sam lupila glavom) :udri: Jao video sam ti godiste, (Posle onoga u skolu) mozda mi je vreme da se povucem sa foruma Jos si mlada, mozes poceti navijati za zvezdu :bigblue:
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Puce Partizan, kuku meni, ne smem sutra u skolu ima najbolji drug ceo dan da me zajebava zato sto smo izgubili. Nisam ni smela da gledam prenos, samo sam u jednom trenutku videl da je 1:0 za Zvezdu i pocela sam da lupam glavom u zid(ne salim se, stvarno sam lupila glavom) Јој, бре, мала мишица од 14 годиница. Не лупај главом у зид, следеће године ћемо им јаде направити... Гледај кошарку на Б92. Водимо...
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Zvezda rules Ау, бре, прва порука на теми, а одвратна... Узесмо гуму.
kuruz Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Kad je sledeci "derbi" u fudbalu? Chelzi pobedio, sad se uzdam u mrtvi Arsenal koji ce ih dochekati na Emirejtsu.
majorgashpar Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ma opet smo vas pokrali Kakav ljakse ovaj rnić , možda mu date kapitensku traku , to samo kod vas može E da , jel zha neko ko se tukao u tunelu . Olja ?
Axeanosilas Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Ко год да се тукао, ганци је сигурно добио батине... Мајоре, што не коментаришеш ово такмичење у које сте нас угурали?
Zagrivuk Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Mozda gancije ali delije nisu :) :) Elem, Arsenal je u rasulu Mislim da ces ih Celzi dobiti, mada Arsenal je dobar kad je derbi u pitanju. Edited April 19, 2007 by Black Totem 213
majorgashpar Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Moj se stav o tom takmičenju zna , to pod 1 pod 2 trener FMP-a Vlada Vukoičić je sve rekao i ja nemam šta da dodam , do perfidna krađa
kuruz Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Elem, Arsenal je u rasulu Mislim da ces ih Celzi dobiti, mada Arsenal je dobar kad je derbi u pitanju. Jeste da su u rasulu, ali su ove sezone vec pobedili Manchester dva puta, Liverpul jednom, a sa Chelzijem su igrali 1:1 na Stamfordu. Nisam verovao da cu ikada ovo reci, ali... GO ARSENAL!!! Edited April 19, 2007 by Akumu
Geozee Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Samo nereseno da odigra... to je dovoljno...
Geozee Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Dzabe njima to... inter je svejedno sampion...
Hail Metal Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 (edited) Nije mi bilo jasno, kako Inter izgubi od Rome :confused: :confused: Po toj logici bi Mancester trebalo da razbije Milan Dobra ti je logika,tako ce i da bude Inace drago mi je sto je Partizan osvojio privatnu ligu Zmage Sagadina,koju su zajednickim snagama osnovali Cibona i Zvezda,a FMP nek kuka,jebo ih Covic. Edited April 19, 2007 by Hail Metal
Recommended Posts